Przesunięty przez: Mathie Sro Wrz 22, 2010 15:24 |
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 10:55 ginekolog
|
|
|
|
skoro jest temat o dzieciach i porodach to może warto założyc temat o ginekologach. którego możecie polecić, a którego kategorycznie odradzacie...
ja chodziłąm do dr. skałbani, wydawał sie dość sypatyczny i znający się na rzeczy... z tym że odniosłam wrażenie ze kto by do niego nie chodził ( a pare koleżanek u niego było) to chcial przepisywać tabletki antykoncepcyjne albo kwas foliowy...no i jeszcze nie należał do rozmownych, powiedział wszystko o co sie go zapytało ale trzeba go ciągnąć za język.. |
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:01
|
|
|
|
| Ja chodziłam do dr J. Nowakowskiego. Czas przeszły, bo szukam innego. Niby jest sympatyczny, ale nie jest konsekwentny w działaniu, za każdym razem mówił mi co innego, chodziłam do niego z nadżerką, to na jednej wizycie powiedział, że jest już jest ok, potem że jednak nie... Taki mało konkretny. Raczej nie polecam leczenia u niego, chyba że ktoś potrzebuje lekarza tylko do wypisywania recept. |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 11:51
|
|
|
|
Wystarczy poczytać opinie na forum.gazeta.pl na radomiu...i powiem jedno ile ludzi tyle opinii dla jednych pan X jest konowalem, palantem, naciagaczem itp.a dla innych cudowny lekarz. Ja chodzilam do dra Wroblewskiego-wlasnie zmienilam, byc moze jest fachowcem w leczeniu nieplodnosci, ale jesli chodzi o prowadzenie ciazy juz nie koniecznie. Platnosc za wizyte-hmm zwykle bylo 70 plus za cytologie lub usg 20 zl, a ostatnio sama wizyta byla raz 70,90, 80-byc moze sam nie wie:)No i nie dopomyślenia,zeby konsultacje badan,czy wypisanie recepty raz na pol roku byly gratis.Uwazam ze ma zbyt duzo pacjentek-nie jest w stanie tego ogarnac-i nie pamieta pacjentek. Od roku mialam wrazenie, ze kazda wizyta jest jakby pierwsza...
O dr.Ananiczu sa rozne opinie, i ze slyszenia i z neta-w wiekszosci negatywne, przy porodzie u mojej siostry i naprawde zdecydowanie pozytyw.Super facet, podejscie i w ogole.Co najwazniejsze nic nie dostal w prezencie przed ani po porodzie!Jednak dlugo sie u niego czeka na wizyte...
Wczoraj bylam u dr Sasal, naprawde mila i rzetelna babeczka.Wywiad-wypytana zostalam o wszystko, badanie delikatne, i co najwazniejsze dostalam skierowanie na rozne badania-zwlaszcza proby watrobowe-o ktore dr W.przez 5 lat sie nie połakomił.Oczywiście mogłam zrobić je sama,no ale widać co podejście fachowe to podejście.Pozdrawiam wszystkie szukające dobrego ginekologa |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 14:24
|
|
|
|
na ul Domagalskiego przyjmuje dr Stepniewski/ Stepnikowski. nie pamietam nazwiska(ale taki z wąsem) moja mama tam chodzi i on nie bada czesto tylko cokolwiek przepisuje a wizyta trwa 2-3 min... spoznia sie a ze klietnki czekaja to potem hurtowo robi, bez dokladego 'oglądania' . na szczescie mama juz zmienia |
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Czw Wrz 10, 2009 19:04
|
|
|
|
Chodziłam do Mediconu. Później zaczęłam chodzić prywatnie (Maj-Bielikow, Hejnar-Szczerbińska). Obecnie chodzę do M.Bator- Gregorczyk i jak na razie jestem zadowolona.
Co do polecania to nie mogę się wypowiedzieć. W moim przypadku pani Monika okazała się bardzo pomocna. Po 5 latach leczenia i zmian lekarzy... |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Wrz 14, 2009 22:17
|
|
|
|
| ja polecam dr Jacka Golińskiego na prawdę sympatyczny lekarz, bardzo pomocny, godny polecenia. wizyta u niego to 80 zł w tym jest już usg i cytologia.przyjmuje w gabinetach na Focha |
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2009 14:59
|
|
|
|
| A ja polecam dr Kielskiego, przyjmuje na Borkach, na suchej. Bezstresowe wizyty, bezbolesne badania. Wspaniały facet. Mozna iść prywatnie lub na fundusz. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Wrz 23, 2009 23:18
|
|
|
|
dr Wróblewski, ul. Widok
zajmuje się również leczeniem bezpłodności. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|