Przesunięty przez: Mathie Sro Wrz 22, 2010 15:22 |
|
| Autor |
Wiadomość |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 17:52
|
|
|
|
Ja to po złości nawet założe taki dłuuuugi welon - żeby się ciągnął za mną |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 17:57
|
|
|
|
Martus ja tez CI grtuluje z scalego serca nie przejmuj sie gadaniem ciotek zawsze jest tak ze jak sie pojawia dziecko lub sie jest w ciazy przed slubem to sie czlowiek cieszy a po slubie mlodzi zawsze odkladaja to na pozniej a dziewczyny powinny rodzic w przed 30 zeby potem nie bylo komplikacji ja natomiast tez bym chciala ale niestety narazie nie moge miec i ciesz sie ze jestes w stanie blogoslwionym zycze szczescia i zdrowka |
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 18:28
|
|
|
|
o jak super!!!Martus sciskam Was bardzo,ale nie za mocno zeby nikogo nie uszkodzic Niech sie Wam w trojke wszystko wiedzie w najlepsze!!!!
No to mamy pierwsza dzidzie forumowiczke/forumowicza |
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 18:42
|
|
|
|
Martuś - cudownie że spodziewacie się dziecka;* Zapewne jesteście teraz bardzo szczęśliwi, aj, zazdroszczę!!! Nikim sie nie przejmuj - to rozkaz;D!!!! Ludziom nie dogodzisz, teraz gadają tak, a jakbyś po ślubie rok, dwa nie zaszła w ciążę to by gadali, że jakaś nie taka. Tak źle i tak nie dobrze... Kochajcie sie mocno, dbaj o siebie, no i zdawaj nam tu relacje z każdego miesiąca;)
O tak, przed ślubem pary się boją, oby tylko "nie wpaść" a po ślubie odkładają, odkładają...
Bo tak naprawdę nigdy nie ma dobrego momentu na powiększenie rodziny, zawsze pojawi się jakieś ale....
My bardzo chcemy dziecko, ale nie ukrywam że świadomie odkładamy poczęcie, bo teraz właśnie nie jest dobry czas - ale jeśli się pojawi to będzie dla nas największe szczęście;) |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:01
|
|
|
|
dziekuję Wam za te ciepłe słowa:** wiecie jak sie martwiłam ze moge miec kłopoty z zajściem w ciąże bo od długiego czasu leczyłam sie na zapalenie " stref kobiecych" i mnie jeden lekarz postraszył że moge miec zrosty w jajowodach i kłopoty z zajściem dlatego mielismy zaraz po slubie sie starac no ale udało sie wczesniej i to za pierwszym razem hehe
myslałam że wczoraj na usg poznam juz płeć dziecka ale maluszek odwrócił sie pupcią i nie dał sprawdzic hehe ale to uczucie jak sie widzi na monitorze głowke, rączki, bijące serduszko, kręgosłup jak sznur paciorków, jest poprostu fantastyczne, z niczym nie da się go porównac, jest to cudowny widok i cudowne przezycie jak dla mnie, taka mała istotka w środeczku, taki mały nasz cud hehe:) ech... |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:05
|
|
|
|
Martuś to piękne co piszesz, aż się łezka zakręciła...ja zawsze zastanawiałam się jak to jest jak ma się maleńką istotę w brzuchu...nosić ją pod sercem, czuć kiedy się porusza...wasz mały chce wam zrobić niespodziankę ze swoją płcią |
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:11
|
|
|
|
| kasiek, ja też zawsze byłam ciekawa jak to jest:) ruchów jeszcze nie czuje ale lada moment to nastapi i sie juz nie moge doczekac:) po slubie idziemy na usg 3d i na tym już powinno byc lepiej widac płeć:) |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 19:23
|
|
|
|
matruś mam nadzieję że obwieścisz nam nowinę jak Okruszek zacznie się wiercić:) a już nie wspomnę o tym żeby się pochwalić pierwszym zdjęciem w miarę możliwości.
i.t.d a twoje dzieciątko w jakim jest wieku? czym cię zaskoczyło bycie mamą, jak się zmieniło Twoje życie i Tatusia? |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2010 20:48
|
|
|
|
Martuś gratulacje, a to sobie najlepszy najwspanialszy prezencior ślubny sprawiliście, :* :*
i.t.d. rób tak jak ty uważasz, bo to twój ślub, a swoja drogą, jak nasze ciotki były mniej więcej w naszym wieku to ile z nich bardzo wcześnie wychodziło za mąż i to z przymusu??? praktycznie co druga, mądre po czasie, a same pewnie nie pamiętają. |
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 13:51
|
|
|
|
Oj moje dziecię maleńkie - córcia ma 10 dni ma dopiero i daje popalic nocami oj dziewczyny - śpijcie ile możecie w ciąży bo potem to już insomnia i naprawde cięzko uwieżyć ile takie maleńśtwo umie zjeść
Ja też mialam jak Martus problemy z zapaleniem - ponad rok sie leczylam i lekarz mowił że płodność mi spadła o 20% Powiem szczerze że nie planowałam dziecka ale jak sie dowiedzialam że jestem w ciąży to sie ucieszylam - lepsza wpadka niż bezowocne starania o dziecko... Teraz sobie życia bez niej nie wyobrażam. |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 14:02
|
|
|
|
no to od razu daje rodzicom popalić . A jak ma na imię? to do waszego wesela dzidzia będzie prawie chodzić |
|
 |
andzik1109
Lubię tu być

|
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 18:46
|
|
|
|
| Gratulacje i całusy dla kruszynki |
|