Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Kilka inf. na temat wlasnej osoby ;-)
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 22:39   Kilka inf. na temat wlasnej osoby ;-)

Zapraszam wszystkoch do opowiedzenia o sobie :) sadze, ze tworzymy tu pewną społecznośc, i z chęcią <bynajmniej ja> dowiemy się czegos o każdym z userów :) )

Chciałabym, aby każdy rozwinął wytłuszczone punkty, wpisujac wlasne cechy, oraz odczucia :)

Może zaczne o sobie, skoro zaproponowałam:P

JESTEM osobą towarzyską, sympatyczną otwartą na nowe znajomości..!!:)
Mam jasno sprecyzowane plany na przyszłość, dążę do celu, ale oczywiście nie po trupach...

UWAŻAM, ze w życiu bardzo ważne jest pozytywne nastawienie i co najważniejsze nie działanie wbrew sobie. należy kierować sie własną hierarchią wartości i nie podcinać samemu sobie skrzydeł.

LUBIĘ podróżować, kocham szybkie samochody, motory...od czasu do czasu potrzebny mi jest także dreszczyk emocji:D ale wszystko z umiarem. leniuchować, dobry film, rolki, jeździć na rowerze:P

KOCHAM : rodzinę.. zwierzęta..słońce, lato..wodę..porusza mnie zapach pomaranczy :)

CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH ? Chyba to że, myślą iż posiadanie pieniędzy załatwi wszystko, że stan portfela określa miarę człowieka, ze pomiatają innymi, którzy maja mniej. A tak naprawdę intelektualnie są małymi, prymitywnymi ludzikami w wielkim świecie...

BRZYDZĘ się kłamstwem i sztucznością,stawiam na naturalność!! Nie znoszę chamstwa i braku kultury.

ŻAL MI panienek typu barbie, które za wszelką cenę usiłują złowić jakąś grubą rybę, tak naprawdę nic sobą nie reprezentują oprócz maski pudru, tandety i kiczu.

NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI/KOBIETY u których masa mięśniowa przewyższa korę mózgową a narcyzm bierze górę nad inteligencją...:D

NIE LUBIE- kłamstwa, chamstwa, dwulicowościom, pozerstwa, agresji, spoźnialstwa, dyskryminacji, niesłowności

a tak na wesoło:D - Jeżeli myślisz, że kobiety to słaba płeć, to spróbuj w nocy przeciągnąć kołdrę na swoją stronę :) :) :)

Pozdrawiam, Renatkanuta :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

linka:) 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 10:57   

JESTEM kobietą. Upartą w swoich postanowieniach i w osiąganiu celów.
UWAŻAM, ze w poprzednim życiu byłam psem.
LUBIĘ domowe ciepło i spokój.
KOCHAM słońce, mężczyznę swojego życia, wszystkie psy i polskie morze.
CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH ? małostkowość.
BRZYDZĘ SIĘ obłudą i ... no chyba najbardziej to właśnie obłudą.
ŻAL MI istot nieszczęśliwych i cierpiących.
NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI w typie szczapowatego, anemicznego informatyka.
NIE LUBIĘ ludzi niesłownych, niepoważnych, z którymi nie można sie na nic umówić, bo zapominaja, olewają itp... Jak się z kimś umawiasz, to to zobowiazuje i nie można sobie pozwolić na lekceważące podejście, które doprowadza mnie to do szewskiej pasji. Każdy, kto da mi się poznać z takiej str., ma u mnie grubą krechę.
a tak na wesoło:D - wchodzi baba do windy, a tam schody :D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Sty 30, 2009 20:34   

No to teraz moja kolej :)
JESTEM...jaka jestem?wyjątkowa jak każdy.Jestem zawsze sobą!

UWAŻAM...że życie jest piękne<nawet kiedy nie jest kolorowe>

LUBIĘ...spać,bo śpioch ze mnie straszny :lol: poza tym to lubię podróżować,obejrzeć dobry film,potańczyć :)

KOCHAM...mojego kochanego narzeczonego:*ważne,ze kocham i jestem kochana:***

CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH...pazerność,obłuda,wysokie mniemanie o sobie

BRZYDZĘ SIĘ... pająków!! :shock:

ŻAL MI...bezdomnych piesków,starszych ludzi stojących na targu i sprzedających...

NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI...którzy uważają się za NAJ...,którzy szpanem myślą,że każda będzie ich...

NIE LUBIĘ...kłamstwa,dwulicowości,brzydkiej pogody,deszczu :)

A tak na wesoło- POWODY DLA KTÓRYCH CZEKOLADA JEST LEPSZA OD FACETA

* Czekolada nie krytykuje Ciebie.
* Twoi rodzice zawsze pochwalą twoją czekoladę.
* Czekolada nie bedzie Cię oszukiwać.
* Możesz iść z czekoladą do łóżka i nie będzie żadnego kłopotu.
* Zawsze wiesz gdzie była twoja czekolada.
* Czekolada nigdy nie lamentuje jeśli nie byłaś dla niej dobra.
* Czekolada nie potrafi Cię Opuścić.
* Nie musisz tłumaczyć się przed czekoladą "bólem głowy".
* Czekolada nie wychodzi z "chłopcami" i nie zostawia Cię samej.
* Czekolada zawsze smakuje dobrze.

Pozdrawiam Ania :)

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Lut 01, 2009 15:19   

Jestem... nowa na forum
Uważam... na siebie i moich bliskich
Lubię... mieć rację
Kocham... w kolejności narodzin miłości- rodzinkę, mazury, muzykę i mojego narzeczonego.
Co mnie najbardziej śmieszy w ludziach... nadgorliwość
Brzydzę się... lizusostwa
Żal mi... ludzi którzy się boja miłości
Nie pociągają mnie faceci... poza moim
Nie lubię... być bezsilna
A tak na wesoło... idealny facet-90, 60. 40
90 lat. 60 milionów na koncie i 40 stopni gorączki :P

dolorka 
Rozkręcam się

Data ślubu: 24.04.2010
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 20:33   

JESTEM...optymistką i realistką, osobą lojalną, z poczuciem humoru, szczerą (aż do bólu jak trzeba), zdecydowaną albo upartą jak kto woli :)
UWAŻAM..., że szklanka jest zawsze do polowy pełna :)
LUBIĘ... zwierzęta, podróże i wyzwania
KOCHAM... tych którzy mnie kochają
CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH? właśnie to, że nie potrafią się śmiać sami z siebie :>
BRZYDZĘ... się kłamstwem i pozerstwem
ŻAL MI LUDZI... którzy muszą udawać, że są kimś innym niż w rzeczywistości są, bo wstydzą się prawdy
NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI... bez poczucia humoru i zwariowanej osobowości ;)
NIE LUBIĘ... kiedy ktoś próbuje mnie zdominować
A TAK NA WESOŁO... żona to najdłuzsza i najdroższa inwestycja :)

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 18:30   

JESTEM.....sobą;)))ale teraz wystepuję tylko w liczbie mnogiej;)))także JESTEŚMY SOBĄ:)
UWAŻAM...że po burzy zawsze wschodzi słoneczko:)i grzeje z podwójną mocą, która broni przed innymi burzami....
LUBIĘ....czekoladę;))))))))))))))))))))))))usmiech na twarzy i "śmiejące się oczka':))
KOCHAM...ludzi, którzy odwzajemniają moją miłość...
CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH....to, że robią wszystko w swoim życiu by być marnymi aktorami....
BRZYDZĘ SIĘ....kłamstwem, chamstwem, pazerstwem.
ŻAL MI LUDZI....którzy nie potrafią kochać...i nie chcą kochać...
NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI....wieszaki i huśtawki:))))a także tacy, którym tylko się wydaje, że są mężczyznami...
NIE LUBIĘ...kiedy ktos chce mieć nade mną władzę....
A TAK NA WESOŁO...kobieta może uczynić z faceta milionera...tylko wtedy, gdy jest miliarderem:)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sob Cze 13, 2009 23:50   

Zapraszam do kolejnych wpisów :) )) moze byc ciekawie :P co wpis to cos fajnego. pozdrawiam

IWI 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Lip 28, 2009 20:48   

Witam Wszystkich
zaręczyłam sie....
i z Waszą pomocą chcę zaplanować ślub i wesele( w zamian podziele się swoimi obserwacjami)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Sro Lip 29, 2009 10:58   

witaj Iwi :) fajnie, ze kolejna osoba dołączyła do nas :) na początek napisz nam cos o sobie, opis swoje zareczyny, oczekiwania zwiazane z tym dniem itd

pozdrawiam, renatkanuta

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 22:32   

nie lubię jak ktoś używa słów "bynajmniej" i "przynajmniej" w złym kontekście i nie rozumiejąc ich:)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Wto Mar 09, 2010 01:22   

JESTEM Magdalena - wiecznie niezadowolona ze swojej wagi kobieta, niecierpiąca swojego imienia.

UWAŻAM by przypadkiem nie zajść w ciąże, nie byc sprawczynią wypadku samochodowego i na przejsciu dla pieszych uważam..

LUBIĘ pływać, spać do południa, maleńkie dzieciaczki i geocaching. A - i kolor różowy w kontraście z turkusem!

KOCHAM życie i kwiaty.. i M - miłość mego życia. I kocham mamę za to kim była jest i pewnie będzie.. I moją nabuzowaną hormonami siostre i marudnego cudownego tate.. i psa Karata.

CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH? Poczucie wyższości i przekonanie że 90% społeczeństwa to głąby a oni znajdująsie tych 10 elitarnych procentach intelektualistów

BRZYDZĘ SIĘ much, pająków, żab i ptaków.

ŻAL MI że ludzie umierają i nie mamy na to wpływu..

NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI/KOBIETY z higieną na bakier, owłosieni po szyję, o nieświeżym oddechu..i w za ciasnych spodniach. Oraz Ci, ktorzy kucając pokazują włochaty rowek wychylający się z białej bielizny :roll:

NIE LUBIE pieczarek, wątróbki i kilku osób działających mi na nerwy. A także debili objeżdzających ronda prawym pasem, ludzi wpychających sie w kolejki w sklepach, przychodniach czy jakichkolwiek innych miejscach. I warszawskich korków.

a tak na wesoło :

czarna 
Zadomawiam się

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Pią Kwi 09, 2010 11:15   

JESTEM.....Kobietą;))) a tak na poważnie jestem sobą, poprostu zwyczajnie Aga ))

UWAŻAM...trzeba mieć zawsze marzenia....

LUBIĘ....hmm co Ja lubię, wiele rzeczy lubię...lubię góry, spacery oczywiście z ukochanym, śmiać się do łez,zarażać śmiechem wszystkich wokół, zwierzęta w szczególności psy, a najważniejsze lubię siebie))) ...

KOCHAM...mojego narzeczonego, mamę, tatę, brata. Kocham życie ...

CO MNIE NAJBARDZIEJ ŚMIESZY W LUDZIACH....kiedy robią z siebie błazna, lub kogoś kim naprawdę nie są .... :)

BRZYDZĘ SIĘ....kłamstwem, chamstwem, pjąków, dżdżownic, mysz.

ŻAL MI LUDZI....którzy nie mają własnego zdania...

NIE POCIĄGAJĄ MNIE FACECI....nachalni, kłamliwi,muskularni o małym mózgu, zaniedabani, nieogoleni,śmierdzący potem, bez wykształcenia, z wadą wymowy ...

CHCIAŁABYM...nauczyć się grać na gitarze, doczekać spełnienia wszystkich marzeń...

NIE LUBIĘ...mamisynków, makowca, ....

A TAK NA WESOŁO...gdybym miała na imię Romek napisałabym jestem wesoły Romek mam na przedmieściu domek.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu