Przesunięty przez: Mathie Sro Sty 21, 2009 15:09 |
|
| Autor |
Wiadomość |
esc0011
Zadomawiam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 10:21 :)
|
|
|
|
| mam nadzieję, że bardzo nie zakręciłam mojej wypowiedzi:) |
|
|
|
 |
underthesnow
Lubię tu być

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 12:25
|
|
|
|
| My też zamierzamy zamieszkać ze sobą przed ślubem jak tylko mój narzeczony przeniesie się do Krakowa. Nie ma sensu wynajmować dwóch mieszkań, jak można jedno i wtedy będzie po prostu nam łatwiej i przede wszystkim taniej. Będzie to dla nas tez sprawdzian jak radzimy sobie razem, jestem pewna, ze poznamy się dużo lepiej, "dotrzemy". Jestem zdania, że jak dwoje ludzi się kocha, to nie ma to większego znaczenia KIEDY ze sobą zamieszka, skoro i tak chce być ze sobą. |
|
|
|
 |
luizap
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 11:31
|
|
|
|
| a my z mężem zamieszkaliśmy razem po slubie i nie załuje |
|
|
|
 |
ania03_90
Rozkręcam się

Data ślubu: 2014
|
Wysłany: Pon Lis 07, 2011 22:31
|
|
|
|
Witam a ja jestem tu od niedawna na forum... Narzeczoną zostałam we wrześniu tego roku ale mieszkamy już wspólnie od 2 lat (jesteśmy w związku 6 lat ja od 15 roku życia ), odkąd poszłam na studia do Warszawy. chłopak zdecydował się, że wyjedzie razem ze mną zrezygnował z pracy w Radomiu i ze studiów dziennych na rzecz zaocznych, znalazł dobrą pracę w Warszawie poświęcił się i uważam że była to naprawdę dobra decyzja. Ślub planujemy w 2014r więc mamy jeszcze trochę czasu, ale cieszę się bardzo że zamieszkałam z chlopakiem przed ślubem. Jest to czas kiedy można poznać siebie nawzajem i zdecydować czy rzeczywiście życie razem jest nam pisane, choć momentami naprawdę było ciężko.
Pozdrawiam i zachęcam wszystkie pary do zamieszkania razem przed ślubem |
|
|
|
 |
madzia123
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
|
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 16:39
|
|
|
|
| to może teraz ja ;)jesteśmy parą 4 lata.przez jakieś 1,5 roku mieszkaliśmy razem.Oczywiście było ciężko na początku nawet bardzo bo juz nie można było uciec wyjść i nie widzieć się 3 dni aż nam przejdzie złośc tylko trzeba było rozmawiać.Mnie ten czas nauczył że trzeba rozmawiać dochodzić do kompromisów, pokazał mi jaki jest na prawde moj M i wtedy utwierdziłam sie ze chce spędzić z nim reszte życia.I bardzo mi pomogło to wspólne mieszkanie.Teraz gdy jesteśmy osobno bardzo brakuje tego wszystkiego i oczywiscie jego jak wracał z pracy przytulał sie i budziliśmy się razem.Dlatego gdy juz za kilka miesięcy zamieszkamy znów razem w naszym domu bedę najszczęśliwszą osobą na ziemi.I nie tyle sam ślub i wesele bedzię radością tylko to ze jest przy mnie miłość mojego zycia i wreszcie zrobi to pyszne śniadanko;p;p |
|
|
|
 |
Anullka202
Rozkręcam się

Data ślubu: 16.06.2012
|
Wysłany: Pią Sty 20, 2012 19:54
|
|
|
|
Jestem jak najbardziej za wspólnym mieszkaniem przed ślubem .Jesteśmy razem 5lat mieszkamy razem od 4,5 roku .Bywało ciężko nawet bardzo ,ale ta próba pokazała że teraz po pięciu latach jesteśmy bardziej dojrzali szanujemy swoje potrzeby ,a najlepsze jest to że świetnie się czujemy ze sobą i uwielbiamy wieczory we dwoje |
|
|
|
 |
fotoszyk
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
Zakład Fotograficzny Foto-Szyk
Wiek: 32 Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 35 Skąd: Szydłowiec
|
Wysłany: Pią Kwi 27, 2012 16:06
|
|
|
|
| To zależy jak długo przed ślubem jeżeli to jest miesiąc dwa to można sobie darować mieszkanie razem przed. Ma to dopiero sens kiedy się jest długo przed ślubem czyli taki test czy się pasuje do siebie czy nie i jak taką próbę wasz związek przetrwa to to jest to. Takie jest moje zdanie. Bo dopiero po kilku miesiącach człowiek jest w stanie na pewne rzeczy zwrócić uwagę. |
_________________ www.fotoszyk.pl |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|