|
|
| Autor |
Wiadomość |
granieweselne.pl
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 15:03 ARPPEGIO - ZAWODOWI MUZYCY - GWARANTOWANA ZABAWA
|
|
|
|
ARPPEGIO - grupa muzyczna 5 osobowa. Profesjonalni muzycy, autorzy tekstów.
Wokalistka - Wokal Alt, ma na koncie autorskie utwory gdzie mozna usłyszeć w mediach "Agnieszka Cygan - droga"
Gitarzysta - Nauczyciel gitary, szeroka skala wokalu, współpracuje z zespołem ALECHANDRO
Saksofonistka- Absolwentka ZSM w Radomiu w klasie Saksofonu. Saksofon Alt, tenor.
Gitarzysta akustyczny - na co dzień zajmuje się fotografią. Współpracuje ze studiem jako muzyk sesyjny.
Klawiszowiec - absolwent ZSM w Radomiu w klasie akordeonu, instrument wysokiej klasy KORG PA 800 ! Głębia brasów, orkiestr i pianin.
Więcej informacji na stronie : http://granieweselne.pl/index.php/zespo-arpeggio |
|
|
|
 |
paulinkajr6
Zadomawiam się

Data ślubu: 22 wrzesień 2012
|
Wysłany: Pią Gru 30, 2011 19:30
|
|
|
|
Agnieszka Cygan to moja kolezanka z jednej klasy z liceum Mam wesele 22 września 2012 roku, gdybym wiedziała o Was wczesniej, a tak juz mam zarezerwowany inny zespol |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|