|
|
| Autor |
Wiadomość |
łukasz
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Wrz 23, 2011 15:19
|
|
|
|
| ZESPÓL TRAGEDIA PRZESTRZEGAM PRZED TYM ZESPOŁEM PRZYJECHALI DO MNIE NA WESELE ZE ZMIENIONYM SKŁADEM NIE BYŁO TEGO SOLISTY KTÓRY MIAŁ PIEKNY GŁOS TYLKO ZAMIENILI GO NA CZLOWIEKA KTORY NIE MIAŁ POJECIA O ŚPIEWANIU ON NIE SPIEWAŁ TYLKO MOWIŁ ZEPSULI NAM WESELE NA MAXA JAK ZASPIEWAŁ OWY PAN PIOSENKE NA 1 TANIEC TO NIKT NAWET NIE WIEDZIAŁ CO TO JEST WSTYDZE SIE TEJ PIOSENKI WRZUCIC NA PLYTE MUSZE DOBIERAC PODKŁAD POZA TYM NIKT NAS NIE UPRZEDZIŁ O ZMIANIE SKŁADU. PAN KTORY PODAJE SWOJ NR TELEFONU LUBI SOBIE WYPIĆ WIEC RADZE NIE KŁASC MU NA STÓŁ ALKOHOLU WEDŁUG MNIE TRAGEDI JAK NAJDALEJ OD TEGO ZESPOŁU DLA ZAINTERESOWNYCH PODAJE SWOJ TELEFON MOGE POKAZAC PLYTE ZEBY KTOS NIE MYSLAL ZE TO KONKURENCJA 508-431-239 |
|
|
|
 |
gosienka_gonia
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.08.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 22:56
|
|
|
|
| To bzdury. Mozna pojsc na próbe do nich. Wszystko zagraja co sie tylko zamarzy i to na zywo!!! |
|
|
|
 |
esc0011
Zadomawiam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 08:20 opinia
|
|
|
|
Witam:)
Czy ktoś w najbliższym czasie miał tą orkiestrę na swoim weselu lub był gdzie oni grali?? Polecacie czy nie? Jak grają ?
Dzięki za info |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|