Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Black&White
Autor Wiadomość
_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 13:18   

byłam na weselu pare dni temu gdzie grał ten zespół zdania gości były podzielone jednym się bardzo podobał innym nie. Mi osobiście się podobało aczkolwiek troche za długie przerwy robili między graniem ja rozumiem że też muszą zjeść i odpocząć ale bez przesady no i oczepiny zrobili bardzo późno bo dopiero o 1.00 w nocy.

A no i jeszcze troche zmieniali rytm piosenek ludzie za stołami śpiewali swoje a oni swoje troche kiepsko to wyglądało no i na początku jak ludzie za stołami chcieli się bawić to tekst dowalili do mamy młodej że najpierw muszą się rozkręcić.... eh to chyba oni mieli rozkręcać wesele ;)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Wto Kwi 27, 2010 16:52   

Oczepiny nie zawsze zależą od zespołu, czasem młodzi decydują kiedy będą, wesela nie da się ustalić z góry.

Spiewanie z gośćmi - czasem każdy śpiewa w swoim rytmie, innym nż wszyscy, jak zespół ma się do tego dostosować? Jedyne wyjście to narzucić swój rytm.

Pierwsze stoły to specyficzna rzecz, niektórzy chcą się bawić a niektórzy niekoniecznie, dopiero co przyszli, chcą pogadać, zjeść, potem wyjśc, nie każdemu pasuje od razu zabawa na całego i śpiewanie podczas jedzenia obiadu.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Czw Maj 13, 2010 16:57   

Barney napisał/a:
Oczepiny nie zawsze zależą od zespołu, czasem młodzi decydują kiedy będą, wesela nie da się ustalić z góry.

Wiadomo że wesela nie da się ustalić z góry ale młodzi chcieli oczepiny o normalnej porze

Barney napisał/a:
Spiewanie z gośćmi - czasem każdy śpiewa w swoim rytmie, innym nż wszyscy, jak zespół ma się do tego dostosować? Jedyne wyjście to narzucić swój rytm.

goście mieli jeden rytm a nie każdy sobie a oni mieli drugi więc mogli wmiare się dostosować bo powiem szczerze że nie ładnie to wyglądało

Barney napisał/a:
Pierwsze stoły to specyficzna rzecz, niektórzy chcą się bawić a niektórzy niekoniecznie, dopiero co przyszli, chcą pogadać, zjeść, potem wyjśc, nie każdemu pasuje od razu zabawa na całego i śpiewanie podczas jedzenia obiadu.

napisałam że goście chcieli się bawić a nie że niektórzy niekoniecznie, akurat tutaj pasowało im zabawa i śpiewanie

kamisia 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Maj 14, 2010 20:06   

Ja byłam na dwóch weselach gdzie grał zespół Black and White. Pierwszy był 2 lata temu i wybawiłam się do samiutkiego ranka. Drugie wesele to było wesele mojej siostry rodzonej i zgodzę się z Barneyem, że wystarczyło uzgodnić z zespołem czego się chce i nie było żadnego problemu na weselu. Siostra podała własną listę piosenek które chciała żeby były i nie było najmniejszego problemu z ich wykonaniem przez ten zespół. Ktoś pisał, że słyszał o nadużywaniu przez zespół alkoholu. BZDURA!!!!! Pierwszy raz się spotkałam z zespołem, który w ogóle nie pije podczas wesela. Również co do zabaw oczepinowych jeśli się prosi żeby nie było ich dużo i nic przesadnego również biorą to pod uwagę. Chłopaki graj naprawdę świetnie moja rodzinka była zachwycona. I co warto jeszcze podkreślić grali naprawdę do ostatniego gościa a przy stołach też bardzo dobrze zabawiali wszystkich gości, że nie można było mówić o żadnej nudzie czy też długich przerwach. Polecam zespół w 100%!!!!!

Myszka 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Maj 15, 2010 02:02   

Popieram.Też słyszałam dużo pozytywnych opinii na ich temat. :>

presariof500 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3.09.2011
Wysłany: Wto Sie 17, 2010 20:22   

Hej! Czy ktoś ma jakieś namiary na ten zespół.

mayami 
Rozkręcam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Wto Lut 08, 2011 23:16   

JURAND 502 732 665

Na lipiec 2012 biorą 3,5 tys.

mayami 
Rozkręcam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
Wysłany: Wto Lut 15, 2011 12:03   

Hej!
Byłam raz na weselu jak grał ten zespół. Bardzo nam się podobało. Głosy dobre, nie robili długich przerw, nie pili alkoholu, mieli świetny kontakt z weselnikami. Oczepiny na wysokim poziomie, bez nieprzyzwoitych zabaw. Za stołami też pośpiewali, wielu osobom się podobało.
Grali chyba do 5 -6, goście nie chcieli schodzić z parkietu.
Ja szczerze polecam. Młodzi też mówili, że nie było problemów z dogadaniem się z nimi.

NADDOLNA 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Sie 26, 2011 12:24   Re: Black&White

Witam,
bawiłam się w tym roku na 2 weselach z tym zespołem i są rewelacyjni: saksofonista bajka, wokalistka na medal. Dużo za stołami, krótkie przerwy i super zabawa. Gorąco polecam i sama biorę ich na wesele za 2 lata!!! mam nr do pana Juranda 502 732 665

poziomkaaz 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Paź 14, 2011 11:47   

a można ich gdzieś posłuchać?? nie mogę znaleźć strony www.

mania027 
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Pon Paź 17, 2011 13:11   

Nie mają strony internetowej niestety ale mozna się umówic na spotkanie - dają płytke do przesłuchania :) Ja BARDZO POLECAM :) Są świetni :) Grali u mnie na weselu 24.09.2011 REWELACJA :) Goście zadowoleni :)Nie robią długich przewr, chyba prawie wcale nie piją, repertuaru nie ustalałm a był idealny - dla każdego się coś znajdzie :) POLECAM!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu