|
|
| Autor |
Wiadomość |
biola1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 15:41 Blers
|
|
|
|
| hej Macie może jakieś informacje o zespole Blers?? znalazłam na internecie ich stronę http://www.blers.pl/ jednak nie mam znajomych którzy byli na weselu jak graja?? proszę o opinie?? |
|
|
|
 |
Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 15:59
|
|
|
|
| strasznie mi się podobają ,własnie odwiedzilam stronkę.Z kąd oni są? |
|
|
|
 |
biola1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 16:02
|
|
|
|
| Jeden chłopak z Radomia, Zwoleń taki zmieszany zespół tylko nie mam żadnych opinii o nim? |
|
|
|
 |
Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Lut 11, 2011 16:19
|
|
|
|
| kurczę szkoda ,bo fajni są:) ale poczekamy może sie ktoś wypowie;) |
|
|
|
 |
dada
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 13:19
|
|
|
|
| Słyszałam blers i z pewnością mogę go polecić. Mimo braku perkusji grają na zywo i posiadają urozmaicony repertuar. |
|
|
|
 |
izabelek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 19:17 Blers
|
|
|
|
| Witam,czy grał u kogoś na weselu zespół Blers??bo terminy wszystkie u nich zajęte, a opinii niewiele:) a może ktoś mógłby na priw przesłać jakieś urywki z wesela z udziałem zespołu. Byłabym wdzięczna za pomoc, gdyż bardzo zależy mi na tym zespole. |
_________________ izabelek |
|
|
|
 |
Guitar Player
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
|
Wysłany: Czw Sie 11, 2011 07:01
|
|
|
|
Widziałem ich na żywo na festynie w Zwoleniu.
Na plus:
- był pełny skład, nawet "zbyt" pełny - 2 gitary, bas, 2 klawisze, perkusja i wokalistka, w sumie 7 osób
- samo granie mi się bardzo podobało ale nie wiem na ile ono jest reperezentatywne bo z tego co wiem to nie grają w takim składzie na weselach - trzeba odliczyć sekcję i 1 gitarę więc zostają 2 klawisze, gitara i wokalistka więc automatycznie nie mogą grać całkiem na żywo
- bardzo dobrze to wszystko brzmiało choć to tylko częściowa zasługa zespołu
Na minus:
(Był tylko jeden ale nie napiszę bo zaraz mnie zakrzyczą, że konkurencja i się nie znam itd.) |
| |
|
|
|
 |
shaja
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Czw Maj 10, 2012 13:26
|
|
|
|
Odświeżam temat.... ktoś bawił sie na weselu z zespołem Blers? proszę o opinie |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|