|
|
| Autor |
Wiadomość |
ha_ha
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Sie 13, 2011 18:52
|
|
|
|
Do tej pory płaczą bo wesele się nie udało smutne nie moga do tej pory sobie poradzic, z imieniem byłego....a moze nadal jest...? |
_________________ heh |
| |
|
|
|
 |
staszek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Wrz 07, 2011 16:56
|
|
|
|
| ha_ha napisał/a: | O czym ty w ogóle człowieku piszesz?......Skupiasz się na zespole i Hubercie, bo ksiądz powiedział imię byłego chłopaka twej obecnej żony! I jak tu dokopać księdzu? Nie da rady wyższa instancja, ja osobiście jako gość owego wesela nieżle się ubawiłam najpierw w kościele a potem patrząc na parę młodych, którzy prawie jako jedyni tańczyli rockowe kawałki, no ze świadkami, którzy musieli dotrzymać kroku parze młodej i robić sztuczny tłok poza tym jedzenie do bani, kawa zimna, przekąski zimne itd, także całe wesele było do bani, zespół robił co mógł ale jak goście są niemrawi to przecież nie da się tego przeskoczyc. I JESZCZE JEDNO! JEŚLI CHCIAŁEŚ ŻEBY ZESPÓŁ ROBIŁ ZA SŁUŻBĘ I NIAŃCZYŁ CIĘ CAŁE WESELE CZEMU NIE WZIĄŁEŚ DROŻSZEGO? TAK TO JEST JAK CHCE SIĘ MIEĆ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEŃ W ŻYCIU TANIM KOSZTEM, A mojej rodzinie podobały się kawałki, nie wszyscy słuchaja twojej muzyki a wesela od pradziadów są discopolowe i tak już zostanie! Trzeba było nas uprzedzić włożylibyśmy glany ha ha
PS nie spodziewałam się, ze tak mozesz obsmarowac tylek zwlaszcza, ze twoja zona byla zadowolona do czasu do kiedy miala wybierac miedzy toba a swoim zdaniem...hmm
Nie polecam nikomu takich klientow!
A NA MOIM WESELU BEDZIE GRAŁ ZESPÓŁ BREAK, DATA USTALONA I MI SIĘ PODOBAŁO. TRZEBA TYLKO ZMIENIĆ LISTĘ GOŚCI BO CO NIEKTORZY BEDA NIESTETY NIEZADOWOLENI I OBSMARUJĄ NAM TYŁKI...CIEKAWE CZY JEST JUZ STWORZONE DO TEGO FORUM...
ACHA! NIE BIERZCIE TEGO FORUM TAK DOSADNIE STARE PRZYSŁOWIE : ILE LUDZI JEST NA ŚWIECIE TYLE TEŻ GUSTÓW, PAMIĘTAJCIE JESTEŚMY RÓŻNI |
tez bylem na tym weselu. smiechu bylo po pachy pan mlody nawet nie potrafil musznika zdjac do rzucania jedzenie to jakas pomylka - flaki slone i zimne, wedliny malo na stolach masakra.
dobrze ze break sie sprawil i gral dobra wiejska muzyke. bo przeciez na weselichu to wiadomo ze musi byc po wiejsku. break wogole jest swietny znam ich z festynow w augustowie. spiewaja tylko po polsku wiec nie ma zadnych glupich lejdi gagi i innego rocka na weselu ktore jak wiadomo powinno miec wiejka muzyke. ambitna tez umieja bo piaska graja czasem ale to w ogole ludzia sie nie podoba bo wszyscy sie bawia przy disco-polo. a tu jakies szczyle chcialy zagranicznej muzyki ktorej nick nie zna i nie wiadomo jak sie tanczy.
jakby hubert nie musial siedziec na dyzurach w strazy toby sie jeszcze lepiej wyszkolil i wtedy mysle ze i krawczyka by zaspiewal ale i tak jest super bo i ubrac sie potrafia i troche wypic na weselu i od razu slychac ze im sie lepiej gra.
POLECAM BREAK NA KAZDE WIEJSKIE WESELE! |
|
|
|
 |
agagwiazdeczka
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 26 Sie 2010 Posty: 1703 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 09:00
|
|
|
|
o matko co za opis |
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 14:47
|
|
|
|
he he ja też padłam jak to przeczytałam |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|