Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Chórek na ślub, pilnie
Autor Wiadomość
dzadzka
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Kwi 24, 2010 16:57   Chórek na ślub, pilnie

Potrzebuje osob ktore graja na instrumentach i spiewaja,na oprawe muzyczna slubu na 19.06.2010.
Moze nawet beda to trzy sluby w tym samym kosciele!!!!!!!
Pomozcie!!!

skrzyneczka2
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Kwi 25, 2010 09:04   

ja również poszukuję skrzypaczki na 19.06.2010r. najlepiej gdyby również śpiewała.

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 15:55   

My zamierzamy "wykorzystać" scholę która śpiewa w kościele. Są to młode osoby i pięknie śpiewają. Zapytamy się czy zechcieliby zaśpiewać na naszej mszy i mamy nadzieję że się zgodzą

asmina_s 
Rozkręcam się

Data ślubu: 10.04.2010
Wysłany: Sro Kwi 28, 2010 17:51   

ja miałam na swoim ślubie skrzypce i duet do śpiewania nie mam na nich namiarów bo załatwiała mi to organistka z mojej parafii pięknie śpiewali goście byli pod wrażeniem.Mam tel.do organistki zadzwońcie może da wam namiary p.Maria 501139965

groszekgl6
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Lip 02, 2010 00:02   

Jeśli potrzebujecie pięknej oprawy muzycznej to polecam panią, która śpiewała u mnie na ślubie tel: 665643922

sylwek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Sie 15, 2011 02:26   

Witajcie.
Czytając wyżej zamieszczone prośby o kontakt z kimkolwiek myślę, że mam dla Was rozwiązanie dla niektórych problemu, a innym mam nadzieję, jak to się mówi zdejmę "kamień z serca".
Jesteśmy grupą przyjaciół, należącą do Diakoni Muzycznej diecezji radomskiej, śpiewamy na Spotkaniach Młodych, czy Kuźnii Młodych. Cały czas pracujemy nad tym, aby być lepszymi w tym co robimy, czyli w oprawie liturgii śpiewem. Uczęszczamy na różnego typu warsztaty wokalne, które pomagają nam się rozwijać. Najważniejsze dla nas jest to, żeby zawsze dawać z siebie wszystko na chwałę Bożą.
Wiemy, że ślub to ogromne przeżycie i stres, dlatego chcemy Wam w tym pomóc.
Jesteśmy po to, żeby dawać radość i uśmiech innym,poprzez nasz śpiew.
Mamy grupę osób, która chętnie zaśpiewa na Waszej uroczystości zaślubin. Dysponujemy bardzo dużym repertuarem liturgicznym oraz tym "nadającym się na ślub". Mamy w swoim zespole flet poprzeczny, gitarę klasyczną, skrzypce oraz wielobarwne i współgrające barwy naszych głosów :)
Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 604551684 - Sylwek (proszę nie poddawać się jeżeli nie odbiorę, wtedy proszę o wiadomość sms, a na pewno oddzwonię ;) )
Od razu nadmienię, iż nie robimy tego dla zarobku, a cena zawsze jest do uzgodnienia w zależności od zapotrzebowania przez nowożeńców. Pozdrawiam

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu