Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
College Music
Autor Wiadomość
pati09 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Gru 29, 2011 19:12   College Music

Witam. Chciałam zareklamować i tym sposobem podziękować zespołowi College Music za oprawę muzyczną i konferansjerską na Naszym weselu które odbyło się 26 grudnia 2012 w Warszawskim "siwym dymie". Zespół konkretny w swoim działaniu i taktowny w podejściu do organizacji. Zespół zagrał u Nas przez agencje za co niestety musieliśmy słono zapłacić ale po weselu dowiedzieliśmy się od nich że grają również na "własną rękę". Nie są rozreklamowani a na weselach zlecanych przez tą agencję nie mogą rozdawać kontaktów do siebie dlatego postanowiłam pomóc (mam nadzieję że taki będzie efekt :_))

A więc my staliśmy przed bardzo trudną decyzją z wyborem orkiestry ze względu na różne wymagania stawiane przeze mnie i mojego męża. Ja pochodzę z zamożnej Warszawskiej rodziny natomiast mój facet z wioski koło Grójca. Moja familia oczekiwała zespołu z klasą i światowym repertuarem zagranym widowiskowo ale rodzina Kamila stawiała na wielką jedną biesiadę.
Rozwiązaliśmy ten problem przez agencje która znalazła dla Nas ten skład.

Najgorzej oczywiście na początku.....;_( jak będą grali disco to moi goście dziwnie popatrzą na tańce rodziny Kamila... Ale...
Pierwszy taniec zagrany przez nich zamurował wszystkich gości! Piosenkę w obcym języku zaśpiewali niemal że jak rodowici Anglicy! Nie było jakiś playbacków - wszyscy bez wątpienia grali na swoich instrumentach z super ustawionym nagłośnieniem.
Następnie do przerwy grali tylko i wyłącznie covery z lat 70' i 80' do których WSZYSCY chętnie tańczyli.
W przerwie trochę akustycznego jazzu.
Potem znowu.... lata 90'.. coraz więcej muzyki Polskiej.... W przerwie zabawa i konkurs dla dzieci. I jak grali następny blok niemal wszyscy oszaleli. Zagrali muzykę cygańsko-biesiadno-discopolowa:_D moja rodzina nawet się przyłączyła bo pora i ilość spożytego alkoholu sprzyjała takiej zabawie. Po muzyce na parkiecie wstąpili do gości na salą do konsumpcji gdzie razem biesiadowaliśmy. Super zachęcili ludzi do zabawy. Super zabawy oczepinowe i muzyką do końca wesela. Naprawdę polecam ponieważ widoczny jest wkład ludzi z zespołu. Każdy jest odpowiednio dobrany.
Wokalistka, super dziewczyna do muzyki światowej i w pełni ogarnięta konferansjerka.
Klawiszowiec, odpowiedzialny za piosenki disco polo i biesiadne (ma odpowiedni głos do tego) oraz zabawę.
Sakssofonista, smaczek całej kapeli! Sama nie mogłam się napatrzeć/nasłuchać na jego grę.
Gitarzysta, może i sie nie odzywał ale swoimi żartami gestem rozśmieszał wszystkich i oczywiście te widowiskowe sola!
Polecam gorąco, to nie kolejny utworzony zespół z przypadkowych osób/ amatorów który chce zarabiać kase w łatwy sposób a paczka utworzona z wyselekcjonowanej grupy muzyków.
To ich stona

http://collegemusic.com.pl/

proszę o kontakt na priv, odpowiem na wszelkie pytania.
pati09@op.pl

Pozdrawiamy serdeczie zespół:_)
Patrycja i Kamil

slawomir.kotowski 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pią Gru 30, 2011 09:21   

Znam ten zespół. Byłem na koncercie i weselu.. Rewelacyjnie grają.... Zajebiste wokale i dobra gitara oraz sax. 100% godny polecenia

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Sob Gru 31, 2011 08:28   Re: College Music

pati09 napisał/a:
Nie było jakiś playbacków - wszyscy bez wątpienia grali na swoich instrumentach z super ustawionym nagłośnieniem.
Masz rację ale nie do końca, wspomagaja się playbackami - sekcja leci z playbacku bo przecież nie mają perkusji ani basu, co nie znaczy że nie potrafią grać na tych instrumentach które mają, tu nie mam żadnych zastrzeżeń.

kamil.d257 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Sty 02, 2012 20:50   

Witam forumowiczów,
Kto jest z Radomia i chodzi po weselach to wie że college to to samo co exit, for you czy pleyboys
charakter imprezy tworzą liderzy
exit - kuba urbański
for you - faliński
playboys - mateusz skurkiewicz
college m - witczak
gama dane - paweł wilczak
enjoy music - pan tadeusz

to zespoły na bardzo ale to bardzo podobnym poziomie jezeli
chodzi o zabawe weselno biesiadno discopolową.
college (czyli jedna osoba - pan witczak) ze względu na to że zaczął grać eventy w Warszawie
nawiązał współpracę z saxsofonistą i gitarzystą których nazwiska są znane w stacjach radiowych
żeby mieli szanse obstawiać koncerty jako support. wokalistka to jakaś jego koleżanka z Warszawy
która właśnie czasem gra np. z zesp exit. Jedyne co udało mi się zauważyć to to iż college zainwestowali w
oświetlenie sceniczne i nagłośnienie dobrej klasy.
W Radomiu sporo jest takich zespołów które "świetnie bawią ludzi" ale to zasługa liderów. To oni kreują wizerunek całego zespołu.
Gorąco polecam wszystkie wyżej wymienione zespoły, z college byłem balu sylwkowym ale wesele na pewno podobnie prowadza

strony nie maja, również szukałem. Polecam for you bo są chyba najtańsi, grali na moim weselu:)

Morał bajki wszystkim znany: który zespół tańszy tego wybieramy^^

kolinda0 
Dopiero zaczynam

Właściciel firmy
Wysłany: Pon Lut 13, 2012 23:28   

POOOOOOOOOOOOOOLECAM GOOOOOOOOOOOOORĄCO!
Buziaki dla chłopaków z zespołu! Jesteście boscy:*:*:*:* <3<3<3

aga.kaczor89 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 17:52   

jaka cena? 2013

ma ktoś jakiś kontakt?

aga.kaczor89 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Maj 04, 2012 18:45   

już wiem i dla nastepych napisze:)
2800
nie maja wolnych terminów w soboty na 2012

olimpia 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 14:38   Nr

Czy mógłby ktoś podać nr telefonu do College Music? :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu