Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Czy któś z Was zna może zespół KORAL???
Autor Wiadomość
owieczka86 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Gru 28, 2008 23:44   Czy któś z Was zna może zespół KORAL???

Chodzi mi o to czy ktoś z Was bawił się na weselu z zespołem muzycznym KORAL??
Słyszał ktoś jakieś opinie na ich temat??

myszuniaS 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.07.2010
Wysłany: Pon Sie 16, 2010 16:50   

witam!!!! akutalizuję post:) chcialam powiedzieć,ze ta orkiestrę zamówiłam na swoje wesele w tym roku.....zamówiłam ich gdzyz ok 2 lata temu byłam gdzie grali na weselach....i baaaaaaaaardzo mi się podobało i powiem od razu ze duzo os. mi ich odradzało ale się uparłam!!!! oni i zadni inni!!!!....ale...no właśnie jest ale....2 lata to szmat czasu...i panowie się strasznie popsuli....a tak naprawdę chodzi o alkohol.....słuchajcie...całe wesele miałam okropną minę...bo wokalistka tak sie opiła ze szok!!!! zreszta nie tylko ona! ale dodam ze wokalistka spała na scenie.....za stołami ledwo stała...i mimo moich próśb zeby nie spiewała tylko poszła do samoch.albo siedziała za stołem.....tego nie zrobiła....oczywiscie pojawily sie komentarze z ich strony ze to pierwszy raz...ale swiat jest maly....i niestety to nie był ich pierwszy raz....gdzie się tak zachowali...piękne przeboje grali tak ze nie wiadomo było co to za piosenka! normalnie wstydzę się dawać komus płyte do ogl. naprawdę!!!:x popsuli mi ten MÓJ najpiękniejszy dzień!!!! odradzam ich!!!! i nie są warci tej ceny!!!!

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu