Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
EKG
Autor Wiadomość
ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sie 03, 2011 10:06   

No to w takim razie i ja się wypowiem jako panna młoda z Odechowa w dniu 30.07. :) po pierwsze dziękuje EKG za to że uczynili nasze wesele niezapomnianym. Nie da się opisać słowami jak grali, każdy repertuar, dla starszych dla młodych, faktycznie gdy wychodziłam na zewnątrz sali główne pytania jakie słyszałam to skąd wytrzasnęliśmy taką kapelę :) a ja na to że z naszego forum :) bo braliśmy ich niemalże w ciemno:)
Pan Tadek, czyli główny wodzirej wesela to człowiek z niespożytkowaną energią, drugi Pan to dosłownie mistrz gitary, a dziewczyny brak słów - ich głosy naprawdę robiły wrażenie. Dodam że kapela oprawiała muzycznie także nasz ślub i powiem że aż się wzruszałam gdy słyszałam z chóru tak piękne wykonanie kilku pieśni:)
co tu dodać są niesamowici i mówię tu o nich i nie chce porównywać do innych kapel, bo to nie ma sensu. Oceniam EKG w tym wpisie i jeszcze raz im dziękuję:))) Nie wiem jak to wyglądało z boku, ale jak widziałam tłum ludzi w jakimś takim szale tanecznym to w ogóle ale to w ogóle nie myślałam że mogłabym być zmęczona, że dam rade wytrwać całą noc, bo druga taka się nie powtórzy.
powiem coś więcej jak obejrzę płytkę ale fakt ich blogi taneczne niejednego wykańczały, oczywiście pozytywnie ;)
dodam że grali u nas dwa dni, zaczynając poprawiny o 15 to o 23 goście nie chcieli ich jeszcze puścić:):)))
także jeszcze raz strasznie im dziękuję :) ))))))) i z czystym sumieniem będę tą kapelę polecać każdemu :)

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sro Sie 03, 2011 21:30   

a ile ten zespół bierze za wesele?

ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Sie 04, 2011 08:59   

najważniejsza nie jest tu cena tylko to jak kapela gra, a niestety uważam że oprawa muzyczna jest na weselu najważniejsza, a ja już teraz nie mam żadnych wątpliwości że ta kapela jest warta każdych pieniędzy :)

elwirka:) 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 27.08.2011
Wysłany: Nie Wrz 18, 2011 21:16   

Nie będziemy pisać jak dobrze grają, bo o tym jest już masa postów, my się pod nimi podpisujemy. U nas 27-28.08.2011 r. poprowadzili wesele super, trzeba tylko się nie bać i dać im wolną rękę...
Pozdrawiamy serdecznie zespół, bo wiemy, że Pan Tadeusz to czyta. :mrgreen:

Elwira i Darek Kupidura

Malwi 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: sierpień 2013
Wysłany: Sob Lis 12, 2011 15:11   

Witam, mam pytanie, czy ktoś z obecnych na forum jest w stanie użyczyć płytki z weselem na którym grał zespół ekg, przeczytałam dużo postów, ale nie miałam okazji się bawić z tym zespołem, a wolałabym nie ryzykować całkiem w ciemno, na spotkanie z zespołem również się wybiorę, ale wolałabym obejrzeć ich na płytce. Dziękuję i pozdrawiam.

kamil.d257 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Sty 02, 2012 20:31   

Kto zna cene tego zespołu?

Monika388 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Kwi 16, 2012 18:22   

a moze ktoś wysłać chociaz jedna piosenke na maila w ich wykonaniu, bardzo prosze;) cena ok 4 tys z tego co wiem. pozdrawiam

aga.kaczor89 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12.05.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Czw Maj 03, 2012 17:50   

to zespół z perkusją? na żywo?

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Sob Maj 05, 2012 20:20   

nie mają perkusji przynajmniej tak było rok temu

Monika388 
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 12:49   

a jak jest z pierwszym tancem, pan Tadeusz zapewnia zeby im zaufac i miec niespodzianke, ale z narzeczonym boimy sie, ze zagra cos przy czym bedzie ciezko zatanczyc i klapa na calego co radzicie, pytam oczywiscie osoby u ktorych gral zespol EKG

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Sro Maj 09, 2012 12:59   

Monika388 mamy en sam problem też się zastanawiamy,pewnie w ostatniej chwili sie zdecydujemy

ania25 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Maj 09, 2012 14:00   

no my nie daliśmy się namówić na niespodziankę tylko chcieliśmy walc z nocy i dni by nam zagrali i zaśpiewali bo to była nasza piosenka i do niej podpasowywaliśmy taniec więc nie pomogę z tą niespodzianką jak też im wychodzi :) ale jeżeli macie coś swojego to nie rezygnujcie tylko poproście by wam zagrali bo chyba mp3 nie będą chcieli puścić:P i koniecznie trzeba znać tą wersję w jakiej zagrają jeżeli ktoś ma układ ułożony jak i w jakim rytmie tańczyć :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu