Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fakt
Autor Wiadomość
Guitar Player 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
Wysłany: Sro Gru 24, 2008 09:24   

Wiesz, dla mnie granie na żywo to granie 100% na żywo, występ to coś więcej niż odtwarzanie i udawanie, gra z playbacku to jak lot samolotem na... symulatorze - każdy to potrafi. Ale spróbuj znaleźć zespół który GRA na żywo i gra dobrze, to już wielka sztuka.

Malwiś 
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 01:28   

Widac, ze panowie się nie lubią, wiadomo - konkurencja! Ale nie powinno się krytykowac kolegów z branży, no chyba, że zazdrości się im popularności!
Naleleży jednak pamiętac o zasadach uczciwej konkurencji :!: :!: :!:

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 01:53   

dokladnie. no ale jak sie nie ma renomy to sie psuje opinie innym :) prawde mowilac chyba tylko raz bylam na wielm 350 os weselu gdziie orkiestra byla 5 osobowa i byla perkusja na zywo. a zespol FAKT jak najbardziej mnie zachwyca, a panom z komkurencji radze wziąć sie do prcy i zdobywania dobrej pozycji anizeli obmawianie innych grup :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Sty 09, 2009 15:58   

tez mi sie wydaje ze to pan z konkurencji bo na innym temacie jak ktos spytal o fajny zepsol to napisal ze na meila dane wysle..wiec pewnie chodzilo o dane swoje...
u nas i goscie i my sie swietnie bawilismy i nawet goscie anglo-jezyczni..a byli i tacy wysmienicie sie bawili...no ale coz..zazdrosc

Guitar Player 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Zespół Selekt
Wysłany: Pią Sty 09, 2009 21:01   

Owszem, z konkurencji choć nie do końca - zupełnie inne tereny więc praktycznie to nie konkurencja, nie zazdroszczę bo mam dość swoich wesel, chodzi mi tylko o nazywanie rzeczy po imieniu, na żywo to na żywo i koniec.

Wiecie, ja mam ten problem że gram i bardzo dobrze słyszę, potrafię więc szybko ocenić kto jest jakim wykonawcą, zdaję sobie jednak sprawę że dla gości może to wyglądać zupełnie inaczej. Fakt jako zespół "bawiący" sprawdza się bardzo dobrze, do ich "grania" czy śpiewania jednak można mieć dość obiektywne zastrzeżenia. S

Fakty o Fakcie ;) :
-granie: z aranży keyboardu, trudno ocenić bo musiałbym oceniać producenta sprzętu, dla mnie brzmi to kiepsko i bardzo monotonnie,
-stoły - OK, brak zastrzeżeń
-prowadzenie wesela -generalnie ok, z wyjątkami
-śpiewanie czysto, bez fałszów - OK,
-barwa głosu - kwestia gustu, dla mnie taka sobie i dość jednostajna,
-natomiast dynamika czyli to co odróżnia wokalistę przeciętnego (śpiewającego czysto i rytmicznie) od dobrego lub bardzo dobrego - kiepska. Taka moja krótka ocena.

A ostatecznie to jednak klient wybiera co woli.

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Nie Sty 11, 2009 23:04   

hmm maz praco miec swoja opinie, jednak uwazam ze podkopywanie dołków pod konrurencje nie jest w porzadku. pamietaj ze w biznesie gra fair play to podstawa, zdobadz klientow gra, spiewem i umiejetnosciami wojdzijerskimi a nie obrabianiem konkurencji. panowie z faktu bynajmniej nie zajmuja sie ocenianiem na forum innych grup, bo to ze tak powiem "mało fachowe jest" , tylko zdobywaja renome w inny sposob sympatyczny Panie z "secelt'u" aha, i nie mow ze inne tereny bo obydwa zespoly sa ze zwolenia.. wiec nie wiem po co podkopywanie dołków no ale mniejsza o to. pzdr! ;-)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Wto Sty 13, 2009 09:16   

Witam,

Pisze tu po raz pierwszy i mam pytanie co do tego zespołu jakie są koszta na 2010 rok?
I tez słyszałam o nim same dobre opinie dlatego zastanawiam się też nad wyborem tego zespołu na swoje wesele. Z góry dziękuje za odpowiedzi

A co do pana z konurencji to jest dla mnie żałosne ocenianie w taki sposób innych, ciekawa jestem jak Twoja gra na "żywo" może ciebie ktoś tak powinien ocenić!!

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Sty 13, 2009 09:33   

cena na 2010 rok to 2300, sama wzielam ten zespol poniewaz bardzo mi sie podobał :) ogladalam kilka kaset i plyt z ich udzialem, i bylam milo zaskocozna:) zaliczka cos ok 300 zl :P jak masz pytania pisz :)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Sty 13, 2009 09:44   

a jak z poprawinami? jest możliwość żęby grali?

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Wto Sty 13, 2009 10:59   

tak, z tego co wiem to tak- z tym ze graja do 6 rano, jezeli jes potrzeba zostaja dluzej- czesto bywa ze goscie sie swietnie bawa i nie chca wyjsc :D kosztu poprawin nie wiem, prawde mowiac umknelo mi to jakos, ale sadze ze jak do tego Pana zadzwonisz to udzieli Ci odpowiedzi na wszystkie pytania :)

_karolcia_ 
Lubię tu być

Wysłany: Wto Sty 13, 2009 11:52   

dzieki wielkie:)

imili86
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 13, 2009 12:09   

my mielismy z poprawinami...w pazdzierniku placilismy 2300 z poprawinami..mialo byc 2100 ale goscie nie chcieli odejsc i przedluzylismy...

w pierwszy dzien grali u nas od godziny 14 jak przyjechali pod dom do mnie grac marsza to do 6 rano...i poprawiny od 12 do 20..ogolnie w poprawiny Panowie graja 5 godzin ale da sie uprosic:) a teraz jaki koszt na przyszle lata nie wiem..kuzynka na 2010 r zalatwiala ale o cene sie nie pytalam ile biora:)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu