|
|
| Autor |
Wiadomość |
aska86
Rozkręcam się

Data ślubu: 15/10/2011
|
Wysłany: Sro Gru 08, 2010 21:08
|
|
|
|
Jak czytam takie pozytywny opinie to jestem w szoku. Byłam w październiku na weselu, gdzie ci panowie grali i niby wszystko było w porządku (tzn, mi nie podobały się konkursy, ale to akurat kwestia gustu), ale kiedy wychodziłam z wesela (ok. 2) jeden z panów był tak pijany, że nie mógł sobie odpalić papierosa, tak się kiwał
może to incydent... ale dla mnie skreśla całkowicie ten zespół...
Na plus zaliczam śpiewniki |
|
 |
Paulao27
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 13:47
|
|
|
|
Tak jak już kiedyś pisałam miałam przyjemność śpiewać z tym zespołem i szczerze mówiąc nie zdarzyło mi się widzieć chłopaków w takim stanie jak w/w Pani to opisuje. Ale to Pani opinia!!!!
W każdym razie zapraszam, bo zespół ma jeszcze kilka wolnych terminów na 2011r. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
aska86
Rozkręcam się

Data ślubu: 15/10/2011
|
Wysłany: Sob Lut 05, 2011 18:27
|
|
|
|
| Paulao27 napisał/a: | Tak jak już kiedyś pisałam miałam przyjemność śpiewać z tym zespołem i szczerze mówiąc nie zdarzyło mi się widzieć chłopaków w takim stanie jak w/w Pani to opisuje. Ale to Pani opinia!!!!
W każdym razie zapraszam, bo zespół ma jeszcze kilka wolnych terminów na 2011r. Pozdrawiam |
To nie opinia, tylko sprawozdanie
może zdarzyło im się to raz, nie wiem, więcej razy ich nie widziałam. |
|
|
|
 |
Paulao27
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 09:41
|
|
|
|
| "Świetna opowieść"- nie sprawozdaje, tylko mówię jak jest! Skoro miałaś taką przygodę to ok! Nie potwierdzam i nie zaprzeczam! |
|
|
|
 |
katarzynka
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Pon Sty 16, 2012 20:41
|
|
|
|
| Jak dla mnie zespół dobry, wart polecenia |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|