|
|
| Autor |
Wiadomość |
Jolanta K
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 09:45
|
|
|
|
Rada dla Pana grającego na saksofonie w zespole GAMA DANCE- na przyszłość proszę spróbować tego środka-"Rutinacea".
Karola64 chyba dużo "ćwiczy" z zespołem i dlatego odczucia ma wielce pozytywne. A co do Twojego życzenia Iwona005 odnośnie wybranych przez Ciebie utworów. które orkiestra miała zagrać na weselu i poprawinach to wydaje mi się, że mogliby się bardziej postarać i zagrać ich więcej niż tylko kilkanaście i w dodatku powtarzające się w ciągu dwóch dni.Skoro otrzymali 160 tytułów utworów granych na weselach a nie tytuły piosenek z "przeglądu gruzińskich pieśni narodowych"to powinni większość z nich zagrać. |
_________________ Jolanta K |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Nie Paź 30, 2011 10:45
|
|
|
|
"Powinni wiekszość zagrać", to sie tak tylko wydaje proste, większość ze 160 to ponad 80, czyli wymagasz od zespołu by zmienił swój repertuar o grubo ponad połowę, na wesleu 2-dniowym nie pójdzie więcej niż 100-120 kawałków.
Co z tego że grane po weselach. Dla zespołu utwory których nie gra są tak czy tak nowe, trzeba je rozpisać, przegrać, utrwalić. Nie ma zespołu który nauczy się tylu nowych utworów na jedno wesele, obojętnie jakie by nie były. Być może na te kilkanaście które zagrali poświęcili kilka prób. |
|
|
|
 |
czupurek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lis 16, 2011 13:48
|
|
|
|
| My też poprosiliśmy o utwory, na których nam zależało i Gama Dance spisał się na 100%, co więcej poprosiliśmy o zagranie piosenke dla rodziców, której nie znali i nie było problemu. ale wiecie jeszcze chyba nikt taki sie nie urodził żeby wszystkim dogodził.... |
_________________ czupurek |
|
|
|
 |
kamil.d257
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 21:12
|
|
|
|
| jarek dobrze spiewa. bardzo dobrze. Wodzirej - ten najstarszy - zapomniałem imie... bardzo hamski ale dobrze mu te oczepiny wychodza |
|
|
|
 |
olimpia
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Maj 12, 2012 15:40 Nr Gama Dance
|
|
|
|
| A może ktoś się podzielić nr do Gama Dance? |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|