Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Gama Dance
Autor Wiadomość
ja26
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Gru 29, 2009 23:48   Gama Dance

Czy ktoś miał do czynienia z zespołem Gama Dance? Proszę o opinie!

czupurek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Wrz 20, 2011 21:56   

meega pozytyw... świetny zespół z rewelacyjnym repertuarem... cudowni ludzie, bardzo przyjaznie nastawieni na sugestie.... mega otwarci na wszystkie propozycje, sami potrafia swietnie doradzić... polecam kontakt z Jarkiem:)

weronika 
Zadomawiam się

Data ślubu: 01.10.2011
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 17:22   

A ja nie polecam tego zespołu!!byłam na weselu gdzie oni grali no i jak dla mnie to porażka od samego poczatku puszczali podklad z płyty i ruszali tylko ustami.A najgorszą wpadke mieli gdy coś im się zacieło i dwa razy po kolei leciala ta sama piosenka :/ a pan ktory stal przy mikrofonie to taki był zmieszany ze aż sie śmiac zaczol....

czupurek 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Paź 11, 2011 12:03   

Nie ma chyba orkiestry która gra całe wesele "na żywo". Repertuar i reszta zalezy od Państwa Młodych... My ustaliliśmy wszystko dokładnie z orkiestra.... goście byli bardzo zadowoleni i już nie jedna para prosiła o namiary... Ale wszystko rzecz gustu....

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 07:03   

czupurek napisał/a:
Nie ma chyba orkiestry która gra całe wesele "na żywo".
Otóż są i to całkiem sporo, niestety ludzie przyzwyczaili sie do "oszukańców" i przez ich pryzmat oceniają tych, którzy rzeczywiście grają. Smutne to...

weronika 
Zadomawiam się

Data ślubu: 01.10.2011
Wysłany: Sro Paź 12, 2011 09:13   

zgadzam sie z wypowiedzią wyżej, jeśli miałabym wziąść orkiestre która rusza tylko ustami to wolalabym wziąść dj albo z plyty muzykę puszczać.Ale to jest tylko moje zdanie jeśli ktoś woli płacić ,,oszukańcą" to już jego sprawa...

iwona005 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Paź 20, 2011 14:42   

Aby mieć czyste sumienie nie poleciłam bym tego zespołu parze które dokładnie wie co ma być grane. Nie zauważyłam aby zespół grał z kompa ale gra tylko to co ma w repertuarze. Dostarczyliśmy im tytuły ponad 160 piosenek, dużo polskich: typu czerwone gitary, kajah, brathanki, krawczyk, stare kawałki kombi - więc nic wyszukiwanego tylko to, co wg nas na weselu powinno być standardem. Niestety zagrali tylko kilkanaście pozycji. Nie słyszałam także wszystkich dedykacji np dla nam czy naszego rodzeństwa. Ponadto na poprawiny nie zjawił się już pan, który grał na saksofonie (coś mu wypadło), a na poprawinach w pewnym momencie zaczęli grać dokładnie te same kawałki co na weselu. Jeśli nie macie wybranej swoje muzyki i chcecie zdać się na zespół (grają lata 80 i to plus dla nich
) to można ich śmiało brać, jeśli zaś chcecie mieć więcej swoich kawałków to nie polecam.... choć ludzie bardzo mili i naprawdę starali się reagować na nasze bieżące
prośby...

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Sob Paź 22, 2011 08:16   

iwona005 napisał/a:
Nie zauważyłam aby zespół grał z kompa ale gra tylko to co ma w repertuarze. Dostarczyliśmy im tytuły ponad 160 piosenek
Czego wy wymagacie? 160 kawałków? Przecież tyle to się na całym weselu nawet 2 dniowym nie zagra. Jesli zagrali kilkanaście z nich to i tak dobrze. Nie znam zespołu który jest w stanie zrobić powiedzmy połowę repertuaru pod jedno konkretne wesele. Jeśli zespół gra na żywo to zrobienie powiedzmy 20 numerów wymaga kilkunastu prób a to jest naprawdę dużo. Każdy zespół ma swój "podstawowy repertuar" i jego sie w 90% trzyma, bez sensu jest wymagać żeby zmienili jego znaczną część, ja proponuję raczej wybrać zespół który z grubsza pasuje nam z repertuarem.

iwona005 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Paź 23, 2011 19:01   

Kto powiedział, że wszystkie 160 miało być zagrane. To była lista do wyboru. Proszę czytać uważnie wpisy, a nie wyrywać z kontekstu jeden element. Jako Klient mam prawo do wyrażenia swojej prywatnej subiektywnej opinii. Jeśli ktoś się chce zdać na zespół, który gra lata 80-te to ten WART JEST POLECENIA. Tu fajne wykonanie Lady in Red czy Fancy - Flames of Love. Ja należę do osób, które lubią mieć wszystko dokładnie zaplanowane od początku do końca - stąd jeśli ktoś także podziela takie podejście zamawiając zespół powinien prosić o listę utworów - konkretną - nie zaś bazować na ogólnym ustaleniu aby nie było nieporozumień. My niestety tego nie zrobiliśmy. Jeśli moja opinia odczytana było jako wyłącznie negatywna to tak NIE JEST. Ten element imprezy mimo wszystko zaliczam do udanych bo ludzie z zespołu naprawdę bardzo sympatyczni i widać było zaangażowanie. Wg mnie nie grali z kompa. Tak jak pisałam reagowali na wszystkie prośby podczas imprezy. Napisałam opinie dla dla kolejnych par szukających zespołu, starałam się podejść uczciwie z punktu widzenia Klienta - który chciałaby przeczytać konkretne spostrzeżenia nie zaś tylko opinie albo mega pozytywne albo mega negatywne o zespole, które w dobie anonimowości internetowych forów wyglądają trochę na niestety na potyczki konkurencji...

karola64 
Rozkręcam się

Data ślubu: 20.08.2013
Wysłany: Sro Paź 26, 2011 14:45   

Kompletny bezsens! Aż dziwie się że oni przyjęli od ciebie tą listę. Przecież decydując się na zespół na pewno słyszałaś co grają więc jeżeli nie odpowiadał ci ich repertuar to zupełnie niepotrzebnie ich wybrałaś. 160 piosenek to jakiś obłęd, ja rozumiem żeby poprocić o kilka dedykacji, ewentualnie kilka piosenek na których ci najbardziej zależy... ale to już przesada. :lol:

iwona005 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Paź 27, 2011 16:20   

trochę się dziwię, że roztrząsacie wątek listy utworów... a nikt nie odnosi się do pozostałych kwestii pozytywnych i negatywnych- choć sporo napisałam. No cóż na szczęście każdy z Was nowych Młodych Par samodzielnie zadecyduje o tym, który zespół uświetni uroczystość i nikt nie musi się opierać na opinii forum internetowego.... pozdrawiam

karola64 
Rozkręcam się

Data ślubu: 20.08.2013
Wysłany: Sob Paź 29, 2011 16:12   

Moje odczucia dotyczące zespołu jak najbardziej pozytywne :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu