|
|
| Autor |
Wiadomość |
Aguus
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Paź 27, 2010 20:51 Kolor
|
|
|
|
Czy ktoś był może na weselu, gdzie grał zespół KOLOR? Wszelkie informacje mile widziane |
|
|
|
 |
agnieszka86
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Lut 07, 2011 20:38
|
|
|
|
Witam. Byłam na weselu gdzie grał zespół KOLOR i muszę powiedzieć ze wszyscy byli zadowoleni z tego zespołu. Główny wokalista ten co na gitarze gra wspaniały wokal i jeszcze lepszy wodzirej porpstu umiał kazdego ruszyc do zabawy i starego i młodego. Chłopaki sa młodzi co jest ich atutem graja cały czas prawie nie odpoczywaja. Mogę ze spokojem ich poleci pozdrawiam Agnieszka |
|
|
|
 |
klaudiia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Lut 09, 2011 14:18
|
|
|
|
Cześć. Ja również byłam na weselu gdzie grał KOLOR było to w Przytyku.Również mogę ich polecić bo są naprawde świetni. Z tego co pamietam gra ich czterech. Jest keybord, gitara, saksofon, perkusja. Co więcej chłopaki maja swietne koszule (takie szerokie kwieciste-jak cyganie noszą) Mam również numer z wizytowki dla zainteresowanych. 691064481-Karol Michalski. Pozdrawiam Klaudia |
|
|
|
 |
tomex91
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lut 10, 2011 20:06
|
|
|
|
Witam, byłem na kilku imprezach z ich udziałem. Potrafia zagrać piosenki dla starszych i młodszych ludzi. Każdy się przy nich bawi. Wokalista jest również dobrym wodzirejem.
Mają potencjał na wielką kariere, a propo ich koszul:the best!:D odróżniają się od wszystkich kapel przebojowością i oczywiście wesołym ubiorem a nie jak reszta kapel garnitury...co jest strasznie oklepane! polecam w 100%! |
|
|
|
 |
sreberko
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lut 24, 2011 11:20
|
|
|
|
| Hej. Wiecie może ile ten zespół bierze? i czy można go posłuchać internecie? macie jakąś ich stronkę? |
|
|
|
 |
tomex91
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Lut 26, 2011 14:04
|
|
|
|
Witaj, żeby się dowiedzieć ile zespół bierze najlepiej jest zadzwonić gdyż cena zależy od wszystkiego: wesele,, wesel z poprawinami itd. Z tego co mi wiadomo to grają także tzw "ciocie z Ameryki". Przebrany za kobietę itd co wiąże się z dodatkowymi kosztami.
a co do posłuchania w internecie to można ich znaleźć na YouTube. Moim skromnym zdaniem najlepiej zadzwonić, umówić się na próbę bo co tu dużo mówić...nagranie weselne kamerą nie odzwierciedla muzyki...a żeby nagrać coś sensownie potrzeba "trochę pieniędzy" na co młodych chłopaków nie stać:D Także najlepiej jechać na próbę i dać się IM wykazać Na żywo:D
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Patryk
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Mar 25, 2011 13:17
|
|
|
|
hej u mojego brata gral zespol kolor i co tu gadac pokazali klase. mlode chlopaki bawia gosci nie to co niektore zespoly co im sie nic nie chce. a i co jest wazne to kolor nie pije wiec nie ma mozliwosci ze orkiestra sie urznie na weselu, a jak moj ojciec nalegal to ten co spiewa sie z nim napil jak juz byl koniec i zbierali sprzet.brat mowil ze w porownaniu do innych kapel to malo brali a jedyne czego zalowal to to ze nie podpisal z nimi umowy zeby grali tez na poprawinach:( polecam ich szczerze. |
|
|
|
 |
natka
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Kwi 10, 2011 10:20
|
|
|
|
Witam wszystkich Zespół kolor grał rowniez i u mojej siostry na weselu. Chciała bym kazdemu polecic ten zespół, ponieważ chlopaki sa naprawde super i to co robią TO NAPRAWDE ROBIĄ z wielka pasja. Z przebojowościa sa na tym samym poziomie co zespoł Playboys a z tego co wiem to chłopaki sie nawet znaja z tych dwoch zespołow. Ja i moja siostra naprawde ich szczerze polecamy. |
|
|
|
 |
madera
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Kwi 11, 2011 22:17
|
|
|
|
Siema! Ja również miałam przyjemność być na kilku imprezach na których grał zespół Kolor, nie tylko na weselu. Muszę przyznać, że są super. Grają muzykę dla każdego, znają dużo przyśpiewek i świetne zabawy. Rozruszają nawet największych smutasów, aż się nie chce odchodzić z imprezki. Wokalista jest niezłe ciacho i świetnie śpiewa. Stroje też mają fajne, oryginalne. Po prostu chłopaki wymiatają. W tym roku też będę na weselu na którym będą grać i już się ciesze na świetną zabawę. Wszystkim polecam zespół Kolor. naprawdę warto ich zamówić na wesele czy inną imprezę. |
|
|
|
 |
kasiunia8423
Lubię tu być

Data ślubu: 19.05.2012
|
Wysłany: Czw Maj 12, 2011 23:34
|
|
|
|
| sreberko napisał/a: | | Hej. Wiecie może ile ten zespół bierze? i czy można go posłuchać internecie? macie jakąś ich stronkę? |
Na youtube są 2 lub 3 filmiki zespołu ale najlepiej umówić się na spotkanie - chłopaki zagrają, zaśpiewają Moim zdaniem mają w sobie coś - no i podpisaliśmy z nimi umowę |
|
 |
Rynianka
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 23.08.2007
|
Wysłany: Wto Maj 24, 2011 18:28
|
|
|
|
Na weselu nie bylam ale jesli zespol gra 3noce z kolei i kazda do rana i wszyscy przez 3dni bawia sie do utraty tchu to chyba nic juz nie trzeba dodawac....:) Chlopaki maja powera!!!! i najwazniejsze spiewaja na zywo!!!! |
|
|
|
 |
mayami
Zadomawiam się

Data ślubu: 14 lipca 2012
|
Wysłany: Sro Maj 25, 2011 23:58
|
|
|
|
Na weselu też nie byłam... ale zdaje się, że na tej samej 3-dniowej imprezie na Mazurach:)
Było warto.
Pozdrawiam! |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|