|
|
| Autor |
Wiadomość |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Czw Lut 05, 2009 14:52
|
|
|
|
| W tym roku na imprezie sylwestrowej z ich udziałem ludzie narzekali, że nie ma przy czym potańczyć, niby grają, ale tak jakoś nie do tańca i w ogóle...Wiem od znajomych z tej imprezy |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Pon Lut 23, 2009 20:46
|
|
|
|
| A gdzie grali w tym roku na Sylwestrze? |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Wto Lut 24, 2009 14:59
|
|
|
|
W Zajeździe Iłżeckim.
Też miałam ich płytę demo to słychać laptopa aż miło |
|
|
|
 |
Malwiś
Zadomawiam się

Data ślubu: 3 października 2009
|
Wysłany: Pią Mar 27, 2009 01:55
|
|
|
|
Ale przecież oni się nie wypierają, że demo jest tak zrobione! Wiadomo, że jest to dźwięk nagrywany w studiu, gdzie są zupełnie inne warunki i możliwości i będzie inaczej słychać niż na sali weselnej. Nam pan z orkiestry mówił, że na demo są robione różne efekty.
A płytka z wesela z tym zespołem też jest fajna. |
|
|
|
 |
pieguska
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
|
Wysłany: Nie Kwi 19, 2009 21:31
|
|
|
|
| bawiłam sie z tym zespolem na weselu i przyznam racje jednej z przedmówczyn ze graja ale nie koniecznie do tanca...róznorodna muzyka ale wiele utworów to remixy i ludzie starsi nie wiedzie;li jak przy tym tanczyc. poza tym oczepiny były słabe-mało atrakcyjne i bez wiekszej wyobrazni. co do tego czy sie upiajaja...nie upiajaja sie choc napewno kielich na odwage był;) ogromnym plusem zespolu sa jego wokaliski: dziewczyny spiewaja caly czas na zywo i maja naprawde ogromny power:)swietnie spiewaja zarowno po polsku jak i po angielsku. Jak dla mnie graja zbyt nowoczesnie, muzyka jest malo weselna. |
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 10:08
|
|
|
|
| Tez uwazam ze wesele to tradycyjna impreza i z angielszczyzna nie nalezy przesadzac, polskie numery rzadza, chcesz angielskie kawałki - idz na disco. |
|
|
|
 |
gusia241
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 13:08
|
|
|
|
| W tamtym roku byłam na weselu gdzie gral ten zespół. Dziewczyny śpiewaja naprawde świetnie i na żywo co dla mnie ma duże znaczenie. Jeśli chodzi o konkursy to nie było ale to może młodzi nie chcieli. Z tego co kojarze to chyba troszke mało za stołami grali ale to tez juz zalezy od pray mlodej czego chce. Ogólne wrażenia pozytywne. Teraz sama rozglądam sie za zespołem i jak tylko zgra sie termin z sala to na 90 % che żeby grali na moim weselu. Tak jak ktoś wcześniej napisał że istnieje możliwość wyboru swojego repertuaru to jak ktos nie che miec piosenek po anglielsku to nie musi ich miec więc w czym problem????? Kwestia dogadania sie czy to w sprawie repertuaru czy grania za stołami. Osobiście polecam |
|
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Czw Sie 27, 2009 18:13
|
|
|
|
Właśnie. i jeśli chodzi o te piosenki "nie do tańczenia", to jak nasi przedmówcy pisali- można sobie samemu dobierać repertuar, więc pewnie to "zasługa" Młodych, że takie akurat były, bo oczywiście są piękne piosenki, których się z wielką przyjemnością słucha, ale nie zawsze można do nich zatańczyć. a skoro my, klienci przeważnie nie znamy się za bardzo na muzyce, to wybieramy sobie nie zawsze trafnie:)
Dużo dobrego o nich słyszałam, ale najlepiej byloby obejrzeć ich sobie na żywo. mam nadzieje zobaczyć ich kiedyś;) |
|
|
|
 |
ewela
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.04.2011
|
Wysłany: Pią Lis 06, 2009 19:44
|
|
|
|
Największym plusem zespołu są dziewczyny:) jak dla mnie śpiewają cudnie w ciągu wesela zespół za stoły wychodzi 5-6 razy, a przerwy z reguły robia tylko na posiłki. Cena na 2011 to 3.800 zł. |
|
|
|
 |
Ania
Rozkręcam się

Pomogła: 1 raz Dołączyła: 29 Sty 2009 Posty: 46 Skąd: z przed monitora
|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 19:27
|
|
|
|
Polecam gorąco. Świetnie grają i śpiewają, szczególnie od czasu jak mają nowe wokalistki.
jeśli chodzi o repertuar to wybiera się go z zespołem wiec teksty ze "muzyka nie do tańczenia" to już z pretensjami do młodych. Zabawy też ustalają młodzi.
A i co ważne śpiewają na żywo.
Jeszcze raz polecam. |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 21:28
|
|
|
|
Ja już dałam swój repertuar orkiestrze
Również zabawy oczepinowe powiedziałam jakie bym chciała mieć,chociaż nie chcę dużo takich zabaw. Góra dwie i starczy. |
|
 |
ja83
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 06, 2010 20:30
|
|
|
|
| Magnum niestety leci z płyt przez całe wesele,a pan długowłosy nie potrafi nawet zagrać na gitarze "Nie płacz Ewka",więc proszę nie piszcie mi,że gra.W ich zbiorze tekstów nie ma nawet rozpisanych nut,a wiadomo,trzeba być bardzo dobrym muzykiem by całe wesele grać z pamięci.Przeciętny zespół,i z relacji gości wiem,że wiele osób mówiło,że wokalistki z Magnum są bardzo zarozumiałe i dumne,jakby łaskę robiły,że śpiewają.Zastanówcie się więc czy chcecie płacić tyle pieniedzy za muzykę puszczaną z płyt. |
_________________ ja |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|