|
|
| Autor |
Wiadomość |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Sty 15, 2010 16:06 Oprawa muzyczna ślubu
|
|
|
|
Kochani czy możecie polecić kogoś wykona utwory muzyczne (Ave Maria, Gdy klęczę przed Tobą, Halleluah itp) podczas ceremonii w Kościele?
Chodzi mi konkretnie o skrzypce i głos.... |
|
 |
henio23
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
Zespół Kontrabanda
|
Wysłany: Czw Gru 01, 2011 21:20 oprawa muzyczna ślubu
|
|
|
|
Witam serdecznie
zajmujemy się profesjonalną oprawą muzyczną uroczystości ślubnych.
Podstawowy skład to gitara, skrzypce i dwa żeńskie wokale. W zależności od potrzeb poszerzamy skład instrumentalny (organy, trąbka, lub inne), jak i wokalny.
Gramy Ave Maria, pieśni, części stałe Mszy Świętej, tj. :Święty, Baranku Boży i inne.
Muzycy z wyższym wykształceniem muzycznym.
Kontakt:
505-477-418 |
|
|
|
 |
venia
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Gru 04, 2011 22:36 SKRZYPACZKA
|
|
|
|
Jestem doświadczoną w grze na ślubach skrzypaczką, absolwentką radomskiej szkoły muzycznej. Posiadam szeroki repertuar, w tym: Ave Maria Bacha-Gounoda, Schubertha, Marsz Weselny Mendellssohna, Wagnera, Arię na strunie G Bacha, temat "Obój Gabriela" z filmu "Misja", a także wiele innych. Jestem otwarta również na indywidualne życzenia repertuarowe klientów.
Proszę o kontakt mailowy: vena223@wp.pl - chętnie odpowiem na Państwa ew. pytania |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|