|
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 17:44
|
|
|
|
Barney dziękuję za oświecenie tylko jakbym mogła prosić rób to następnym razem ciut grzeczniej.
Nie widziałam czy kamerzysta stał za głośnikiem bo niby jak miałam widzieć skoro kamerował to co przed nim a nie to co za nim.... zresztą nie przyglądałam się jak został nagrany film bo nie to podlegało ocenie...
Tak się zastanawiam w takim razie które zespoły "w swojej kategorii" są dobre lub bardzo dobre, a które to nie są amatorskie?z tego co wiem niektórzy z członków pewnych zespołów mają ukończone szkoły muzyczne itp. a może coś innego decyduję o zawodowstwie? (wszystkie te pytania były retoryczne) |
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 18:31
|
|
|
|
| kasiek napisał/a: | | Barney dziękuję za oświecenie tylko jakbym mogła prosić rób to następnym razem ciut grzeczniej. |
Nie przesadzaj, możesz zacytować które moje słowo lub zwrot były niegrzeczne?
| kasiek napisał/a: | | Tak się zastanawiam w takim razie które zespoły "w swojej kategorii" są dobre lub bardzo dobre, a które to nie są amatorskie?z tego co wiem niektórzy z członków pewnych zespołów mają ukończone szkoły muzyczne itp. a może coś innego decyduję o zawodowstwie? (wszystkie te pytania były retoryczne) | W tym zespole nie słychać żeby ktoś miał szkołę muzyczną, zreszą szkoła tak naprawdę nie decyduje o umiejętnościach. Amatorszczyzne po prostu słychać, dla mnie zdecydowana większość kapel grająca z playbacku to amatorzy, z drugiej strony sam fakt grania na zywo tez nie decyduje o pół/profesjonaliźmie. |
|
|
|
 |
Mariolka
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
|
Wysłany: Sro Mar 24, 2010 19:23
|
|
|
|
A ja i tak będę ich bronić bo grają u mnie miałam płytkę, byłam na weselu gdzie grali i naprawdę było fajnie. Jak coś będzie nie tak to dam znać. A swoją drogą nie ważne czy ktoś jest profesjonalistą czy nie ważne żeby ludzie się bawili, a nie stali po kątach. Ale może się nie znam bo jak nazwać te zespoły, które wyrobiły sobie markę a teraz maja klientów gdzieś chyba że graja jak im się zachce albo dla osób, które dadzą im większa kasę. A jest tych zespołów troszkę;) |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Czw Mar 25, 2010 21:46
|
|
|
|
| Mariolka napisał/a: | | A swoją drogą nie ważne czy ktoś jest profesjonalistą czy nie ważne żeby ludzie się bawili, a nie stali po kątach. | W ten sposób dochodzimy do tego że zespół nie ma znaczenia - jak ludzie chcą się bawić to zabawią się przy każdym, dobrym i złym. Wniosek - brać te najtańsze. |
|
|
|
 |
Mariolka
Rozkręcam się

Data ślubu: 17,04,2010
|
Wysłany: Czw Lip 15, 2010 15:02
|
|
|
|
| U mnie grali i bardzo fajnie było. Ludzie chwalili zespół i wszyscy się bawili. Robia mało przerw i dużo grają za stołami polecam;) |
|
|
|
 |
Tomcio
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 25.06.2011
|
Wysłany: Sob Lip 16, 2011 16:46
|
|
|
|
Grali u mnie na weselu i było super. Wszyscy goście sobie chwalili i się świetnie bawili. Dużo grają przy stołach i mają bardzo krótkie przerwy w graniu. Polecam bardzo |
_________________ tomcio |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|