|
|
| Autor |
Wiadomość |
KasiaBaczek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Lis 20, 2010 11:42
|
|
|
|
| Weszłam z ciekawości na stronę zespołu Red Combo i mogę stwierdzić, że nie wiem za co wy ludzie płacicie im taką kasę. Wystarczy dobrze posłuchać demo np. Szklana pogoda to tzw mid i nie wspomnę o gitarze od której się robi niedobrze. Ale z ciekawości weszłam jeszcze na video i kolejne rozczarowania: Corazon Espinado w całości aranż do ściągnięcia za darmo z sieci z dokładnie tymi samymi wgranymi gitarami. Cykady to kolejny mid itd.... Więc jak czytam wypowiedzi członka zespołu Red Combo to proponuję temu panu dobrze się zastanowić nad tym co pisze. Ludzie nie są głusi !!! |
|
|
|
 |
fotoszyk
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
Zakład Fotograficzny Foto-Szyk
Wiek: 32 Dołączył: 20 Mar 2012 Posty: 35 Skąd: Szydłowiec
|
Wysłany: Pią Mar 23, 2012 10:50
|
|
|
|
| Przepraszam, że się wtrącam do rozmowy, ale słyszałem Red Combo na żywo nie raz i nie mam im nic do zarzucenia, a wręcz mogę powiedzieć że to jest jedyny zespół gdzie przy jego muzyce nie dłuży się praca. To jest zespół do zadań specjalnych wystarczy spojrzeć na jego repertuar, każdy znajdzie coś dla siebie, wyjątkiem są fani Disco Polo gdzie ich ulubione utwory brzmią inaczej tzn. w bardziej cywilizowany sposób. Ja rozumiem Tomka, że poczuł się urażony po krzywdzącej opinii. To że na studniówce były granę takie utwory a nie inne to trzeba mieć pretensje do organizatorów, którzy ustalali wymagania i zespołowi płacili. Czyli jak ktoś zapłacił za taką muzykę, bo mu się akurat podobała, to tym samym uszczęśliwił innych, więc pretensje powinny być kierowane pod inny adres. Wesele to inna bajka tu się pracuje pod gust młodej pary i pod ich wymagania. Naprawdę można mieć fajne wesele biorąc Red Combo. Nie mam żadnego interesu pisząc tego posta, po prostu mam porównanie do innych zespołów. |
_________________ www.fotoszyk.pl |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|