|
|
| Autor |
Wiadomość |
Mathie
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
|
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 07:52
|
|
|
|
Fajny zespół i bardzo ładnie grają.Byłam na weselu,gdzie grał ten zespół.Godny polecenia. |
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 11:53
|
|
|
|
| czy moze ktos wie ile biora za wesele w 2010 roku??? |
|
 |
tasiorek766
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17 październik 2009
|
Wysłany: Wto Mar 10, 2009 22:06
|
|
|
|
Witam!!! ma ktoś może nagrania tego zespołu lub płytę z wesela ? Chciałbym zobaczyć Ich w akcji , może ktoś napisać o tym zespole coś więcej??? Będę wdzięczny Pozdrawiam |
|
|
|
 |
hanka
Rozkręcam się

Data ślubu: 24 pazdziernik 2009
|
Wysłany: Sro Mar 11, 2009 06:15
|
|
|
|
hej,wejdz na ich strone i tam odsluchasz sobie kilka piosenek |
|
|
|
 |
tasiorek766
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 17 październik 2009
|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 02:21
|
|
|
|
| hanka napisał/a: | hej,wejdz na ich strone i tam odsluchasz sobie kilka piosenek |
hej Hanka a co skłoniło ciebie do wyboru tego zespołu?? na stronce słuchałem ale chciałbym zobaczyć jak graja na weselu bo muzyka ze strony nie oddaje tego co na sali weselnej, także jakby ktoś miał płytę i mógł pożyczyć to bede wdzieczny;0 |
|
|
|
 |
hanka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Mar 12, 2009 06:06
|
|
|
|
Zespol ma tak rewelacyjne opinie,wiec bez zastanowienia wybralam.Zreszta intuicja No niestety plyta nie dysponuje.Ale zawsze mozesz z liderem zespolu sie spotkac i obejrzec jakies migawki z ich imprez.Bardzo sympatyczny chlopak.Pozdrawiam |
|
|
|
 |
cashmere
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Wto Mar 31, 2009 10:50
|
|
|
|
Szkoda, że dopiero teraz trafilam na to forum, bo rozwiałabym wątpliwości niektórych z was. Ludzie z remedium to demony muzyki. Dosłownie. Jestem świeżo upieczoną mężatką, ale dorzucę do tego forum parę groszy od siebie. Otóż zespół grał u mnie w styczniu tego roku. Nie znaliśmy ich wcześniej , widzieli ich w akcji moi rodzice na Święcie Chleba. Podobno dali niezły koncert.
I tak, po raz kolejny raz w życiu zaufałam swoim rodzicom. I dobrze, że tak się stało. Pan Łukasz - od samego początku wydawał się bardzo sympatycznym człowiekiem. Potrafi współpracować. Widać, że dla niego najważniejsze było nasze zdanie. Co prawda nie mieliśmy jakichś specjalnych życzeń, zostawiliśmy wszystko jemu. Aczkolwiek nie mówię, że się nie obawialiśmy. Pan Łukasz powiedział, że na weselu będzie kilka niespodzianek.
I było. Powiem wam o jednej, która utkwiła mi bardzo w pamięci i wzruszam się jak to wspominam. Otóż - zamiast typowego rzucania welonu było coś takiego. Stanęliśmy w dwóch różnych końcach sali, świadkowa pomogła zdjąć mi welon, świadek mojemu mężowi musznik. Następnie przy dźwiękach nastrojowej muzyki, w tunelu utworzonym przez panny i kawalerów ruszyliśmy w swoją stronę. Spotkawszy się na środku, złożyliśmy sobie w darze welon i musznik. Pan Łukasz skomentował to jakoś tak, że "młodzi czekali na siebie, a teraz, po wzajemnym spotkaniu ofiarowują się sobie i przyjmują siebie nawzajem
jako dar". Prawda, że pięknie.
A potem świece. Zgaszone światło. Romantyczny taniec w kręgu ze świec. I piosenka, którą uwialbiamy "Wondrefull tonight" Erica Claptona.
Powiem wam jedno. Byliśmy w szoku. Pozytywnym oczywiście.
Ten zespół to po prostu młodzi, kulturalni ludzie, którzy potrafią z niczego zrobić coś. Śpiewają fantastycznie, widać że dużo ćwiczą.
Nie robią z siebie gwiazd, choć nie jednemu na ich miejscu się pewnie by w głowach poprzestawiało. A grają przecież na dużych imprezach w mieście.
Tworzą fajną atmosferę wokół siebie, jest w nich takie ciepło. |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 11:37
|
|
|
|
| Jaki mają skład? Na żywo czy playback? |
|
|
|
 |
justi
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 16:18
|
|
|
|
Polecam zespol Remedium!!! Rewelacja:)
Nasi goscie byli zachwyceni i my rowniez:)
Sklad zespolu: 2 dziewczyny i 2 chlopakow. Niezwykle sympatyczni ludzie:)
Swietnie prowadza zabawe na weselu ,maja fajny repertuar:)
Duzo graja za stolami:)
Tak wiec z czystym sumieniem polecam zespol REMEDIUM. |
|
|
|
 |
AnJa
Rozkręcam się

Data ślubu: 13.08.2011
|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 13:19
|
|
|
|
Witam,
czy może w ostatnim czasie miał ktoś okazję bawić się przy muzyce tego zespołu? proszę o opinie. |
|
|
|
 |
hanka
Rozkręcam się

|
Wysłany: Czw Lis 26, 2009 13:41
|
|
|
|
Grali u nas na weselu,bardzo orginalne zabawy,na poziomie.Repertuar swietny.W ogole sa to bardzo sympatyczni ludzie.Wielu gosci nie moglo sie nadziwic skad my taki swietny zespol wzielismy.Fotograf tez byl pelen uznania i nawet stwierdzil,ze bedzie go polecal.Aha nie pija alkoholu na weselu,co jest ogromnym plusem.Jestesmy dumni,ze wybralismy ten zespol i ze wszystkim zabawa sie podobala.Dodam,ze wybralam ten zespol bazujac tylko na opiniach zamieszczonych na ich stronie internetowej.Sa tez otwarci na wszelkiego rodzaju propozycje.Polecam Goraco |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|