Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Rytm
Autor Wiadomość
klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Wto Wrz 13, 2011 08:07   

Zespol Rytm grał u mnie na weselu w miniona sobote i kazdemu z czystym sumieniem moge go polecic. Sa naprawde super. Co prawda nie graja na zywo - alel dla nas nie bylo to najwazniejsze. Sa otwarci na nowe propozycje , na nasze sugestie - specjalnie dla nas nauczyli sie grac nasz pierwszy taniec. Muzyka roznorodna - troszke disco polo, troszke starszych kawalkow, byly i nowosci, utwory typowo weselne. Zabawy bardzo fajnie - nie bylo nic zenujacego. Wszyscy goscie strasznie orkiestre chwalili. Graja dlugo za stolami. Prerwy tylko na posilki. Bardzo fajnie prowadza wesele.
Jestetesmy naprawde bardzo zadowoleni.

Aguus 
Zadomawiam się

Data ślubu: 25.05.2013
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 22:37   

zdecydowaliśmy się i my na ten zespół, więc bardzo miło czyta się same pozytywne opinie. Klaud_88 - a na żywo grają mało czy sporo?

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 22:47   

Aguus - co to znaczy na zywo? oni na zywo , w sensie ze z perkusja nie graja - dogrywaja podklady. Ale nie puszczaja nic poza niektorymi rzeczami z plyt, spiewaja caly czas na zywo i instrumenty ktore maja rowniez nie sa dogrywane.

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 12:43   

acha, grunt, że śpiewają cały czas na żywo:P dzięki:)

alision 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 21:55   

a skąd jest ten zespół?

aska86 
Rozkręcam się

Data ślubu: 15/10/2011
Wysłany: Sro Wrz 28, 2011 00:14   

alision napisał/a:
a skąd jest ten zespół?

Z panem z zespołu umawialiśmy się na Halinowie, na ul. Grunwaldzkiej.

aska86 
Rozkręcam się

Data ślubu: 15/10/2011
Wysłany: Wto Paź 18, 2011 09:41   

Już po weselu mogę podtrzymać dobrą opinię o zespole. Gościom bardzo się podobało, mi również (chociaż mogę być nieobiektywna ;) ), robili mało przerw, dwa razy dość długo grali za stołami. Pani ma kawał głosu, aż przyjemnie się jej słucha, jak zaśpiewała Black velvet to myślałam, że to z płyty :) Piosenki przeróżne, osobiście poprosiliśmy mało disco-polo i faktycznie tak było. Jesteśmy bardzo zadowoleni z naszego wyboru.

EDIT: i nie było zabaw o podtekście erotycznym (symulowanie seksu na kocyku czy pompowanie balona pupą), mnie osobiście żenują, dlatego liczę to na plus.

J-E-J 1 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Wto Paź 18, 2011 18:17   

Witam serdecznie,jestem wokalistką tego zespołu i bardzo mi miło czytać tak pozytywne opinie na nasz temat,kończy się sezon weselny więc chciałam powiedzieć na tym forum,że od przyszłego roku zespół RYTM będzie grał beze mnie i bez gitarzysty,ponieważ my ruszamy ze swoim zespołem.Kapela nazywa się J-E-J i jest wulkanem energii(szczególnie za stołami).Jeśli ktoś z Was będzie miał ochotę nas posłuchać dzwońcie pod numer 505071750,pozdrawiam :)

Rytm 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Pon Paź 24, 2011 20:31   

Witam, tu zespół Rytm. Od nowego roku bedziemy grali w nowym składzie z nową wokalistka. Wszyscy jesteśmy z duzym doświadczeniem muzycznym. Jednoczesnie zachowujemy dotychczasowy styl gry.
Chciałbym jeszcze dodać, że zespół miał zawsze pozytywne opinie bez względu na składy i wokalistki z jakimi graliśmy. Dla zainetresowanych naszą kapelą podaje nr tel. 505-627-787.

Justysb 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lis 05, 2011 18:56   

Bylismy na weselu i podobalo Nam :lol: sie. Mam nadzieje ze po zmianie beda grali rownie fajnie :) pozdr :lol: :lol:

Aguus 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Sob Lut 11, 2012 09:51   

czy ktoś może słyszał jak śpiewa nowa wokalistka tego zespołu? Będę wdzięczna za wszelkie informacje:)

gosiaczek460 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 2012r
Właściciel firmy
Wysłany: Nie Lut 12, 2012 19:18   

Też jestem ciekawa, czy ktoś już zna skład zespołu, jak śpiewa nowa wokalistka.......... zaczynam się martwić bo mamy zamówiony zespół na Nasze wesele, a tu taka zmiana ehhhh niedobrze :( :( Proszę o informację.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu