|
|
| Autor |
Wiadomość |
zooro
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Lut 17, 2011 00:25 Sax
|
|
|
|
| Bardziej profesjonalnego zespołu nie widziałem i słyszałem. Grał u mojej znajomej na weselu. Rewelacja za sam wygląd należy im się uznanie. Dużo grali. Na jednej imprezie usłyszałem czerwony jak cegła , ca si bon Armstronga, coś z rock end rolla, disco polo, oberka. Kontrabas, sax i perkusja. poprostu to trzeba zobaczyć. grali w 5 osób. Poprostu to był koncert. Brawo, brawo, brawo!!!! |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pią Lut 18, 2011 08:33
|
|
|
|
| A jak u nich wokale? Nie wiem jak teraz ale kiedyś mi się średnio podobały, szczególnie żeński... |
|
|
|
 |
slubiwesele.radom.pl
Baza firm

|
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 23:29
|
|
|
|
Ta firma znajduje się w naszej bazie firm www.slubiwesele.radom.pl . Klikając w poniższe zdjęcie możesz przejść na stronę bazy i obejrzeć zamieszczone przez zespół filmiki.
|
|
 |
patrycjaa123
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 01:24
|
|
|
|
Administrator:
Ta opinia jest pisana przez osobę znajdującą się na czarnej liście użytkowników.Opinia niewiarygodnaOsoba z jednego komputera pisze pod różnymi nickami posty zachwalające jedną firmę
:> Naprawde Świetny zespół .Byłem jako gość 27 sierpnia 2011r. POLECAM! |
| |
|
|
|
 |
madzia123
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
|
Wysłany: Sro Wrz 21, 2011 08:31
|
|
|
|
| ja ogladalam płyte z wesela znajomych osobiscie nie podobały mi się wokale i co chwile zbereźne teksty pana prowadzącego przy oczepinach |
|
|
|
 |
karinaWiktor
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 01:34
|
|
|
|
Administrator:
Ta opinia jest pisana przez osobę znajdującą się na czarnej liście użytkowników.Opinia niewiarygodnaOsoba z jednego komputera pisze pod różnymi nickami posty zachwalające jedną firmę
na oczepinach przeważnie dzieci już śpią towarzystwo jest podpite a te zbereźne są na poziomie musze przyznać że Pan prowadzący ma wielki talent jesli chodzi o poprowadzenie imprezy, a w wokalach się niemal zakochałam poprostu ,oglądając płyty znajomych i ich inne zespoły aż nie dobrze się robi od tych wiesniakich głosików że nie wiadomo co oni tam śpiewają, a w zespole Sax wokale są podzielone jeden rockowy drugi disco-polo, i nie ma mają na głowie tylko śpiewania iż do tego grają na żywo co jest już nie spotykane.Co który zespół umie zauważyłam ze najbardziej wychodzi za stołami jak nie ma kto zagrać a w zespole Sax za stołami grają na takich instrumentach gdzie nie widziałam w żadnym zespole i naprawde trzeba umieć grać na nich.Byłam z nimi na 3 weselach i w porównaniu do innych na których byłam sa BEZKONKURENCYJNI !!! Kc. |
| |
|
|
|
 |
madzia123
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 08:25
|
|
|
|
| tak są na poziomie wiadomo, ale bez przesady;p;p;p mysle ze ten poziom troche przekroczyli bo młodzi zwrócili temu panu uwage |
|
|
|
 |
poemat
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 22, 2011 23:44
|
|
|
|
Administrator:
Może pani młoda okresu dostała i się czepiła:P Miałam okazje być na weselu z 5lat temu gdzie impreza odbyła się przy świecach iż nie było prądu z powodu burzy myśleliśmy na poczatku ze to bedzie koniec wesela tak jak to się stało na wszystkich okoliczych weselach iż bez dyskietki brak umiejętności się ukazał ,aaa tu się odbyło i to do samego końca a ludzie tak hulali przy oberkach ,polkach itd tak sie wybawiłam ze hoho,najlepiej wspominam to wesele. Pzdr |
| |
|
|
|
 |
tobyłoweselicho1
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 13:26
|
|
|
|
Administrator:
Wysoki poziom muzyczny, niezapomniane chwile, jedyne w swoim rodzaju stroje i instrumenty ,wysoki poziom artystyczny i napewno zapewni wspaniałą zabawę na wysokim poziomie. Mają długoletnie doświadczenie na rynku muzycznym, zapewni gością weselnym pełną satysfakcję i w pełni udaną zabawę. :> :> :> |
| |
|
|
|
 |
madzia123
Lubię tu być

|
Wysłany: Sob Wrz 24, 2011 16:46
|
|
|
|
| no może nie wiem;p hihih z tego co mi wiadomo to % mieli w sobie za dużo to im się język rozwiązał;p;p ale wesele ajie prowadzili i fajne przyśpiewki przy stołaach mieli |
|
|
|
 |
piotrQ
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Lis 13, 2011 02:25
|
|
|
|
Witajcie, czytam, czytam i normalnie muszę napisać.
Miałem własny ślub 20.08.2011, oczywiście grał zespół SAX. Wiadomo anonse, internet potem telefon - umówione spotkanie - było pierwsze na długiej liście - pierwsze i ostatnie. Nie brałem nigdy wcześniej ślubu (co może dziwić co poniektórych:P), wszystko co miałem to własne wyobrażenia, teoria - na spotkaniu, które trwało prawie 2h (!) a może nawet ponad - szok - pełen profesjonalizm, oparty w 100% na doświadczeniu - żadnej ściemy i odpowiedzi w stylu jakoś to będzie, albo damy radę - omówiony każdy szczegół, "problem". Ja również czytałem to forum przed moim weselem, czytałem negatywne opinie o tym zespole, miałem szczerze mówiąc nawet obawy.
Kolejne spotkanie tuż przed weselem, wszystko dopięte na ostatni guzik. Wesele:DDDDD
Chłopaki grali pod domem mojej żony ( ale to fajnie brzmi - żony:) dobre pół godziny - akordeon, saksofon, kontrabas!!! mówię Wam, coś niespotykanego. Piękne instrumenty, masa sprzętu, który składali dobre 3h po - i co mnie najbardziej zdziwiło każdy z nich był wyczyszczony idealnie i odłożony do futerału:P - profesjonalizm pod każdym względem. Wszystko grali na żywo, zero podkładów, coś pięknego - nie sugerujcie się tym jak to słychać w internecie, bo na serio nie oddaje to nawet 50% tego jak dobrzy są na żywo. Nie było niezadowolonych gości, na prawdę, a pomimo tego iż nie było to wielkie wesele 120 osób, goście byli na prawdę z całej Polski. Nie oszukujmy się to od nich zależy atmosfera, to właśnie ich energia, ich podejście odbija się na reszcie. Naprawdę raz jeszcze wielkie dzięki za Waszą pracę.
Można by dużo napisać, ale nie ma sensu - szczerze mogę ich polecić, to nie jest "zwykły" zespół typu jestem w pracy, gram, zagrałem - kasa, nara - oni tym żyją, muzyką, graniem:) zresztą to się czuje. Dodatkowo korzystaliśmy także z ich innych usług - kamerzysty i fotografa - z czego także jesteśmy bardzo zadowoleni. Zadko zdarza się aby jedna osoba doglądała wszystkiego od początku do końca - nam się udało - p. Piotr P miał nad wszystkim piecze:)
Jesteśmy ogromnie zadowoleni z ich usług. Wiadomo że każdy ma inne gusta, ale nie zróbcie tego błędu, spotkajcie się z nimi na żywo zamiast sugerować się tymi bredniami z internetu na ich temat ( chodzi mi o te negatywy, rzecz jasna). Ja sam o mało talk bym zrobił:(
Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
piotr27
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 15:13
|
|
|
|
| Grać to ten zespół potrafi, ale śpiewać to niekoniecznie, zwłaszcza solistce słabo to wychodzi |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|