|
|
| Autor |
Wiadomość |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Cze 10, 2009 09:24 Stanley Band
|
|
|
|
Nazwa: Stanley Band
Dane kontaktowe: kom. 504 529 575 i 509 504 203
Informacje o zespole: 5-osobowy skład, instrumenty klawisze, gitara, akordeon, flet, perkusja
Cena: 3200 zł- na 2010 rok |
|
|
|
 |
kasiulapl
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 08:35 Polecam!!!
|
|
|
|
Zespół jest rewelacyjny. Grają w 100% na żywo. Wokalistka ma naprawdę świetny głos. Muzyka na naszym weselu była tak dobrana, że parkiet był praktycznie cały czas pełny, a przy weselu na 80 osób mogło przecież być różnie. Zresztą każdy ruch przed weselem i już w trakcie był z nami konsultowany. Goście o mało nie zwariowali ze szczęścia jak grali za stołami. Do dzisiaj chwalą zespół przy każdej możliwej okazji.
Miło współpracować z profesjonalistami. Polecam i zazdroszczę, bo my już po i taka impreza raczej się nie powtórzy |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 11:26
|
|
|
|
a mnie ten zespol nie przekonal. owszem, głosy w porzadku, bez fałszowania itp.
Ale np za stolami troche nietrafiali z doborem utworow. Goscie dostawali cieple posilki pod nos, a zespol wybieral takie przyspiewki, gdzie zaangazowani byli glownie goscie. I przez 5 minut stalismy, klaskalismy a obiady stygly A mozna bylo wtedy zagrac cos do posluchania, a gosci do zabawy wciagnac za chwilke..
Poza tym z tego co ja pamietam, na weselu na ktorym bylam, na parkiecie przez pewiec czas swiecily pustki bo muzyka byla taka nijaka. Ani mlodych nie ciagelo do tanca, ani ludzi w wieku naszych rodzicow..
Ja bym sie nie zdecydowala.. |
|
 |
waldi
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Wrz 24, 2009 15:54 Stanley Band-kapela na 5!!!
|
|
|
|
Nie łatwo znaleźć kapelę grającą na "żywo"-to po pierwsze.
Bardzo fajnie,że potrafi ona szybko dostosować repertuar do oczekiwań gości - to dwa.
Ta kapela grała 3 miesiące temu u moich znajomych.Są zachwyceni do dzisiaj.Ja zresztą też.
Potrafią naprawdę grać każdy rodzaj muzyki.Przy stołach grali to co się zazwyczaj gra.Ludzie chcą śpiewać i bawić się bez względu na podawane dania.Można przecież konsumować.To nie zakazane.Ten kto chce -śpiewa a ten co chce pije.Wiadomo,że nie zagrają przy stołach Aerosmith czy Bon Jovi tylko "hej sokoły..." lub "szła dzieweczka...".Takie melodie są wskazane przy tzw. "stołach".Nie rozumiem więc tej dziwnej wypowiedzi.Parkiet też bywał pusty jeśli podawano gorące dania.Nie wiem co to znaczy muzyka "nijaka".Nie znam takiego stylu choć mam do czynienia z muzyką na co dzień.Ja stwierdzam jednoznacznie: to kapela naprawdę na 5+.POLECAM. |
|
|
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Pon Paź 12, 2009 19:13
|
|
|
|
Zgadam się z Liziii mnie też ten "zespol nie przekonal. owszem, głosy w porzadku, bez fałszowania itp."
Zgranie zespolu z kuchnią było fatalne - dania gorące podane na stolach a oni jescze grają, skoro mieli podaną godzinę przerwy to myslę że żaden problem zrobić przerwę ...
dobrze że mam inny zespół |
|
|
|
 |
dula
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Kwi 26, 2011 19:35
|
|
|
|
Sony ja byłam na 4 weselach z udziałem Stanley Band i na rzadnym z nich nie zdażyło się tak, że z Ich powodu obiad komuś wystygł A że grają to chyba dobrze, w końcu od tego są
Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Asiek
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Pią Kwi 29, 2011 20:07
|
|
|
|
sony85, też miałam okazje być na weselu ze Stanley Bandem i nie zauważyłam takiej sytuacji.. może tto wynikało z jakiegoś innego powodu, albo zwyczajnie jakoś się nie dogadali..
nam bardzo podobał się ten zespół i osobiście nie obiła mi się o uszy żadna negatywna opinia, a wręcz przeciwnie.. a rodzine i znajomych mam dość wybredną jeśli chodzi o zespoły i przede wszytskim granie na żywo.. |
|
 |
mk0000
Rozkręcam się

Data ślubu: sierpień 2013
Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Maj 16, 2012 22:42
|
|
|
|
Również byłam na weselu, na którym grali:) wesele ok, goście bawili się, ale osobiście nie wzięłabym ich |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|