Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zelga Brothers
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Pią Gru 21, 2007 22:40   Zelga Brothers

Nazwa: Zelga Brothers
Dane kontaktowe: 605-525-690
Strona WWW: brak

Informacje o zespole: Bracia Zelga plus wokalistka
Jak grają: nieźle grają, dobry wokal

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

yagoo 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 09:02   

w mojej opini nie graja zbyt dobrze bylem na weselu u kumpla i powiem wam ze nie zachwycili mnie :( :(:( robili sobie jakies dluzsze przerwy. zaczynali grac jak ludzie dostawali jedzenie tak troche bezsensu ale to tylko moje zdanie

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 09:06   

Ten zespoł grał u mojej siostr na baly gimnazjalnym w tym roku...zadowoleni spejalnie nie byli.jeden z tych panow z reszta jest nauczycielem muzyki w tej szkole

lilian 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Sty 28, 2009 17:47   

Grali na weselu u mojej przyjaciółki. Ani goście, ani młodzi - jak się później okazało nie byli zadowoleni. Sporo wypili, nie za dużo grali, a jak już to w dziwnych momentach i bez rewelacji - np. gdy ludzie jedli, nie potrafili zachęcić ludzi do zabawy, przez co na parkiecie można było zobaczyć jedynie młodych i może jeszcze sporadycznie kilka par, po prostu tragedia :|

zadowolenie
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Kwi 29, 2009 10:40   

lilian napisał/a:
Sporo wypili, nie za dużo grali, a jak już to w dziwnych momentach i bez rewelacji - np. gdy ludzie jedli, nie potrafili zachęcić ludzi do zabawy, przez co na parkiecie można było zobaczyć jedynie młodych i może jeszcze sporadycznie kilka par, po prostu tragedia :|

Bardzo sympatyczni i umiejący poprowadzić wesele ludzie.
Gdy goście jedzą, to powinni jeść, a nie śpiewać z pełną buzią i tu akurat Zelga gra muzykę instrumentalną co w/g mnie jest OK. Piszesz, że sporo wypili. Jeśli nawet, choć wątpię to chyba ktoś im dostarczył ten alkohol, a pokusom trudno się oprzeć. A jak już te sporo wypili to przestali grać czy co. Jak dla mnie to zawodowcy na poważne imprezy, chociaż przyznam, że na studniówce ich nie widzę, tam lepiej sprawdzą się szalone małolaty z krzykliwym wodzirejem. Z resztą studniówki to nie wesela i klimaty tam są zupełnie odmienne.

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 10:55   

zadowolenie napisał/a:
Gdy goście jedzą, to powinni jeść, a nie śpiewać z pełną buzią i tu akurat Zelga gra muzykę instrumentalną co w/g mnie jest OK.

Piszesz, że sporo wypili. Jeśli nawet, choć wątpię to chyba ktoś im dostarczył ten alkohol, a pokusom trudno się oprzeć.
Co do pierwszego -zgadzam się, nienawidzę jak zespół śpiewa "do, kotleta", można wtedy posmęcić instrumentalnie

Co do picia - świetne tłumaczenie "nie mieliśmy wyjścia bo nam przyniesli"? Ja uważam że zespół powinien zawsze wódkę dostać, to jedno, ale pić jej tyle żeby grać na poziomie i mieć lepszy humor (to też ważne za stołami!).

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 08:59   

odnawiam ten wątek :) i pytam czy ktoś był na weselu z tym zespołem ostatnimi czasy?

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 09:36   

Grali u koleżanki i była zadowolona, z tego co wiem to mieli wokalistke na życzenie, ale podobno lubią wypić i trzeba na to uważać

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Gru 13, 2010 09:42   

Acha.dzięki za informację

benia25 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 12:08   

ja osobiście nie polecam tego zespołu grali u mojej siostry na weselu, smętne utwory bardzo mało nowości....a z tym piciem to też się zgadzam za kołnierz nie wylewają :x

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Sty 13, 2011 12:28   

no to dobrze, że się nie zdecydowalam na nich

fretka 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Lip 17, 2011 12:30   

Ja się nie zgodzę z pewnymi opiniami. Z tego co wiem, to liste utworów mozna ustalic podczas podpisywania umowy(ja tak zrobilam). Smetne utwory to jest pojecie bardzo subiektywne. Co do alkoholu to nie wiem. Chyba zawsze na weselu dla muzykow jest podawana wodka, ale chyba gdyby bardzo sie upijali, to raczej nie byliby w stanie grac.

Widze, ze opinie sa troche przedawnione, ale aktualnie powiem, ze grali na moim weselu w tym roku i wszystko bylo naprawde bardzo perfekcyjne. Nie wypili za duzo. Grali utwory na zyczenie. Ich wokalistka ma przepiekny glos, a oni maja bardzo dobre wyksztalcenie muzyczne. Kazdy z nich ukonczyl Akademie co teraz raczej rzadko sie zdarza. Sa kulturalnymi i dojrzalymi ludzmi, z ktorymi dobrze sie wspolpracuje, wystarczy chyba ustalic wczesniej pewne zasady, a nie powinno byc niedogodnosci.

Naprawde bardzo polecam. Pelen profesjonalizm.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu