Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Zespół Amix (Radom) prosba o opinie
Autor Wiadomość
MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 25, 2011 10:53   Zespół Amix (Radom) prosba o opinie

Witam, Bardzo proszę o opinie na temat zespołu Amix z Radomia (strona: http://amix.radom.pl/inde...06&Itemid=140). Myslimy z narzeczonym o nich wlasnie w kwestii naszego wesela 31.12.2011 ale brak jakichkolwiek opinii w necie więc jakikolwiek komentarz będzie jak najbardziej przez nas doceniony. Dziekuję z góry :)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 19:13   

Posłuchałem ich demówek na stronie. Dlaczego myslicie akurat o nich, czyżby tylko oni mieli wolny termin?
Moje zdanie: zespół bardzo przeciętny, kiepsko brzmiące aranże a'la karaoke (wszystko leci z podkładu) oprócz tych które są zerżnięte z oryginałów (btw, skąd oni je biorą? już któryś z kolei zespół ma takie same), męski wokal co najwyżej średni, damskie ledwie poprawne.
Ale jeżeli Tobie się podobają to bierz.

MagdaAnna 
Rozkręcam się

Wysłany: Wto Sty 25, 2011 19:55   

Termin mają a odnośnie podkładów - my nawet taki wolimy. Mijesce przeznaczone na zespół na sali, którą wybraliśmy nie jest zbyt duże i zespół z perkusją itp. na bank się nie zmieści. Według mnie wokale mają całkiem całkiem - tyle się już osłuchałam, że jest mi już naprawdę wszystko jedno. Dzięki za opinię - przynajmniej wiem, że nie są tragiczni :)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 08:35   

W sumie jak miejsca nie ma to rzeczywiście trzeba brac coś w tym stylu. Najważniejsze żeby się Tobie podobali.

Ann 
Dopiero zaczynam

Wysłany: Nie Maj 01, 2011 15:14   

Polecam Zespół Muzyczny AMIX. Grali u mnie na weselu 2 lata temu w Kozłowie. Są świetni.Rewelacyjnie grają przy stołach(tak rozkręcili gości,że wszyscy tańczyli na krzesłach przy biesiadzie).Pan Artur i Pan Roman pracują w szkole muzycznej i to słychać już w pierwszym utworze. Są zabawni,komunikatywni mają bogaty repertuar- z nimi wesele na pewno będzie udane.

Maja
Rozkręcam się

Wysłany: Nie Cze 12, 2011 22:50   

Mielismy ten zespół u nas na weselu. Spisali sie bardzo dobrze. Grali muzykę dla wszystkich. Bawili sie zarówno młodsi jak i starsi. Tak jak napisala poprzedniczka, pan Artur umie rozbawic towarzystwo. Grają przy stołach, nie robią długich przerw a to jest ważne.
U nas wszyscy goście byli zadowoleni. Włascicielka sali chciala ich "wziąść" na Sylwestra, ale okazało sie, że mają już umowę podpisaną na ten dzień. Nie wiem czy akurat z Wami MagdoAnno, ale na pewno mają.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu