|
|
| Autor |
Wiadomość |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 10:53 Zespół Amix (Radom) prosba o opinie
|
|
|
|
Witam, Bardzo proszę o opinie na temat zespołu Amix z Radomia (strona: http://amix.radom.pl/inde...06&Itemid=140). Myslimy z narzeczonym o nich wlasnie w kwestii naszego wesela 31.12.2011 ale brak jakichkolwiek opinii w necie więc jakikolwiek komentarz będzie jak najbardziej przez nas doceniony. Dziekuję z góry |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 19:13
|
|
|
|
Posłuchałem ich demówek na stronie. Dlaczego myslicie akurat o nich, czyżby tylko oni mieli wolny termin?
Moje zdanie: zespół bardzo przeciętny, kiepsko brzmiące aranże a'la karaoke (wszystko leci z podkładu) oprócz tych które są zerżnięte z oryginałów (btw, skąd oni je biorą? już któryś z kolei zespół ma takie same), męski wokal co najwyżej średni, damskie ledwie poprawne.
Ale jeżeli Tobie się podobają to bierz. |
|
|
|
 |
MagdaAnna
Rozkręcam się

|
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 19:55
|
|
|
|
Termin mają a odnośnie podkładów - my nawet taki wolimy. Mijesce przeznaczone na zespół na sali, którą wybraliśmy nie jest zbyt duże i zespół z perkusją itp. na bank się nie zmieści. Według mnie wokale mają całkiem całkiem - tyle się już osłuchałam, że jest mi już naprawdę wszystko jedno. Dzięki za opinię - przynajmniej wiem, że nie są tragiczni |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 08:35
|
|
|
|
| W sumie jak miejsca nie ma to rzeczywiście trzeba brac coś w tym stylu. Najważniejsze żeby się Tobie podobali. |
|
|
|
 |
Ann
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Maj 01, 2011 15:14
|
|
|
|
| Polecam Zespół Muzyczny AMIX. Grali u mnie na weselu 2 lata temu w Kozłowie. Są świetni.Rewelacyjnie grają przy stołach(tak rozkręcili gości,że wszyscy tańczyli na krzesłach przy biesiadzie).Pan Artur i Pan Roman pracują w szkole muzycznej i to słychać już w pierwszym utworze. Są zabawni,komunikatywni mają bogaty repertuar- z nimi wesele na pewno będzie udane. |
|
|
|
 |
Maja
Rozkręcam się

|
Wysłany: Nie Cze 12, 2011 22:50
|
|
|
|
Mielismy ten zespół u nas na weselu. Spisali sie bardzo dobrze. Grali muzykę dla wszystkich. Bawili sie zarówno młodsi jak i starsi. Tak jak napisala poprzedniczka, pan Artur umie rozbawic towarzystwo. Grają przy stołach, nie robią długich przerw a to jest ważne.
U nas wszyscy goście byli zadowoleni. Włascicielka sali chciala ich "wziąść" na Sylwestra, ale okazało sie, że mają już umowę podpisaną na ten dzień. Nie wiem czy akurat z Wami MagdoAnno, ale na pewno mają. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|