|
|
| Autor |
Wiadomość |
kiniusia
Rozkręcam się

Data ślubu: 2012
|
Wysłany: Nie Wrz 25, 2011 22:14
|
|
|
|
co do piosenki na zakończenie filmu to nam powiedzili, że tą piosenkę oni wybiorą jako "niespodziankę" dla nas... że generalnie tak ustalają z Młodymi, że oni wybierają tą ostatnią piosenkę, więc może tamci Młodzi tego nie dogadali...
Natomiast pierwszą piosenkę i piosenkę dla rodziców mają się nauczyć dla nas, bo nie znajli żadnej z nich wcześniej... ale jeszcze nie wiem czy sie zdecydujemy na pierwszą piosenkę w ich wykonaniu, bo jeśli będziemy się uczyć do piosenki z płyty a oni zaśpiewają w innym rytmie to wyjdzie lipa... Ale do czerwca jeszcze trochę czasu więc mam nadzieję, że wszystko wyjdzie ok |
_________________ Kinga |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 09:13
|
|
|
|
kiniusia zobaczysz bedziesz zadowolona |
|
 |
amja
Rozkręcam się

Data ślubu: 1.10.2011
|
Wysłany: Sob Paź 08, 2011 10:52
|
|
|
|
| Polecam wszystkim ten zespół. Grał u nas na weselu, wszyscy goście zadowoleni zarówno młodzi jak i starsze babcie. Wokalistka ma fajny głos, ale mówili że od przyszłego roku ma być już inna. Jedna para wzięła nawet od nich wizytówkę i się będą umawiać z nimi na swoje wesele. |
|
|
|
 |
ka-sta
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 22:32
|
|
|
|
| witam, czy moglby ktos napisac jakis namiar na zespol DEMIX? nigdzie nie moge znalezc. pozdrawiam |
|
|
|
 |
malaga
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Paź 10, 2011 23:56
|
|
|
|
| 696 450 891 p. Jarek |
|
|
|
 |
piotr27
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sob Sty 21, 2012 15:22
|
|
|
|
| Bawiłem się na weselu z tym zespołem, rzeczywiście kapela potrafi poderwać gości do tańca. |
|
|
|
 |
Sylwunia_7
Dopiero zaczynam

Osoba prywatna
|
Wysłany: Nie Mar 04, 2012 21:39
|
|
|
|
Witam:) chciałabym wybrać zespół Demix na swoje wesele, ale słyszałam, że od 2012 roku zmieniła sie wokalistka czy ktos moze bawil sie na jakims "przyjeciu" z nowym składem lub czy słyszał "Nowy Damski Wokal" ????
proszę o odpowiedz tych ktorzy cos wiedza na ten temat:)--- z gory dziekuje |
_________________ Sylwunia_7
 |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|