|
|
| Autor |
Wiadomość |
paulinkaa00
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 23:46 Zespół który zagra na ślubie.
|
|
|
|
| Poszukuję zespołu (3-4 osób), które zagrają i zaśpiewają na ślubie. Proszę o jakieś kontakty ewentualnie strony internetowe:) |
|
|
|
 |
kruszyna
Rozkręcam się

Data ślubu: 2011
|
|
|
|
 |
paulinkaa00
Zadomawiam się

Data ślubu: 13 sierpień 2011
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2011 16:36
|
|
|
|
tylko ten zespół chyba raczej na weselach gra, a mnie chodzi o osoby,który uświetnią Nasz Ślub.
potrzebuję kogoś, kto gra na czymś innym niż organach i do tego mógłby fajnie zaśpiewać podczas mszy, tylko tyle.
pomoże ktoś?? |
|
|
|
 |
dada
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Mar 31, 2011 13:16
|
|
|
|
Polecam zespół Respect z Kozienic. skład 5 osobowy ale grają na żywo.
692-745-090 |
|
|
|
 |
polinka:)
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Sro Kwi 20, 2011 01:28 zespół na ślub
|
|
|
|
ja takze poszukuje kogos, kto uswietni moj slub !
14 maja 2011!!!!! A wiec sprawa jest bardzo pilna!
chodzi mi o mini chórek albo wokal + fajne instrumenty |
|
|
|
 |
dada
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Czw Kwi 21, 2011 22:53
|
|
|
|
Zespół Respect z Kozienic
tel 692-745-090 |
|
|
|
 |
sylwek
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pon Sie 15, 2011 02:18
|
|
|
|
Witajcie.
Czytając wyżej zamieszczone prośby o kontakt z kimkolwiek myślę, że mam dla Was rozwiązanie dla niektórych problemu, a innym mam nadzieję, jak to się mówi zdejmę "kamień z serca".
Jesteśmy grupą przyjaciół, należącą do Diakoni Muzycznej diecezji radomskiej, śpiewamy na Spotkaniach Młodych, czy Kuźnii Młodych. Cały czas pracujemy nad tym, aby być lepszymi w tym co robimy, czyli w oprawie liturgii śpiewem. Uczęszczamy na różnego typu warsztaty wokalne, które pomagają nam się rozwijać. Najważniejsze dla nas jest to, żeby zawsze dawać z siebie wszystko na chwałę Bożą.
Wiemy, że ślub to ogromne przeżycie i stres, dlatego chcemy Wam w tym pomóc.
Jesteśmy po to, żeby dawać radość i uśmiech innym,poprzez nasz śpiew.
Mamy grupę osób, która chętnie zaśpiewa na Waszej uroczystości zaślubin. Dysponujemy bardzo dużym repertuarem liturgicznym oraz tym "nadającym się na ślub". Mamy w swoim zespole flet poprzeczny, gitarę klasyczną, skrzypce oraz wielobarwne i współgrające barwy naszych głosów
Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 604551684 - Sylwek (proszę nie poddawać się jeżeli nie odbiorę, wtedy proszę o wiadomość sms, a na pewno oddzwonię )
Od razu nadmienię, iż nie robimy tego dla zarobku, a cena zawsze jest do uzgodnienia w zależności od zapotrzebowania przez nowożeńców. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
henio23
Rozkręcam się

Przedstawiciel firmy
Zespół Kontrabanda
|
Wysłany: Pon Sty 09, 2012 23:21 oprawa muzyczna ślubu
|
|
|
|
Witam
Zajmujemy się oprawą muzyczną ślubu. Nasz podstawowy skład to:gitara klasyczna, skrzypce +wokal. W zależności od potrzeb istnieje możliwość poszerzenia składu o dodatkowe instrumenty (np klawisze, trąbka, wiolonczela i inne),jak również głosy.
Gramy utwory instrumentalne, śpiewamy pieśni w opracowaniu na głosy, przy akompaniamencie ww. instrumentów, jak również Ave Maria i części stałe.
Kontakt: 505 477 418 |
|
|
|
 |
weselaszwagry
Dopiero zaczynam

Przedstawiciel firmy
Zespół muzyczny Szwagry
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 13:31 Zespół Weselny "SZWAGRY"
|
|
|
|
Zespół Weselny "SZWAGRY" zaprasza do współpracy w zakresie obsługi imprez typu: wesela, bale, studniówki, imprezy firmowe. Wieloletnie doświadczenie, bardzo szeroki repertuar, profesjonalne prowadzenie zabaw i konkursów. To wszystko gwarantuje że impreza na której zagramy, zapadnie wszystkim na długo w pamięci.
Zapraszamy
mail. weselaszwagry@gmail.com
tel: 505070440
znajdziesz nas bez problemu w internecie. Wpisz w przeglądarkę weselaszwagry. |
_________________ Mariusz |
|
|
|
 |
monteskiusz
Rozkręcam się

Osoba prywatna
|
Wysłany: Sro Sty 11, 2012 14:49
|
|
|
|
| spam jakich mało, łamanie regulaminu |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
| Ostatnie tematy
 |
|