Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
zespół na żywo w Radomiu?
Autor Wiadomość
PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lis 03, 2010 19:52   zespół na żywo w Radomiu?

zna ktoś zespół który gra na żywo(perkusja, gitary itd.) w Radomiu? narazie znalazłam tylko jeden i chciała bym posłuchać jeszcze jakiś dla porównania...

subway 
Zadomawiam się

Osoba prywatna
Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:06   

demix

Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Lis 03, 2010 21:25   

hmmm a mogę się dowiedzieć jaki ten jeden zespół.Też szukam fajnego zespołu z tych okolic:)

Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Czw Lis 04, 2010 07:11   

Ma być z samego radomia czy tez okolic? Jeśli z okolic i całkowicie na żywo to znam Convers, Selekt i Efekt.

A jaki znalazłaś? Też bym posłuchał :P

Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 12:11   zespol

No mnie najbardziej spodobał sie zespół Kansas. Możesz ich posłuchać tutaj: www.kansas.zespoly-weselne.pl .A nie ma różnicy czy z samego Radomia czy z okolic.Szukam poprostu fajnego zespołu.

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 18:39   

Tak slyszalam Kansas... ale nie podoba mi sie ze na stronie swojej maja kawalki tylko z 1 wesela jak by innych nie grali;] no i ciezko sie z nimi zobaczyc i umowic na plytke bo wlasnie sa chyba ze skarzyska czy cos takiego
Zespol ktorego mam plytki to nie wiem jaka maja nazwe:) bo to znajomy znajomego itd wiem ze graja w nim Bracia Rylscy i mam poprostu do nich telefon:) wiem ze strony internetowej nie maja wiec wlasnie trzeba sie do nich odzywac i dostac plytke jak bedzie ktos chcial do nich nr tel moge dac na pw,
a tak poza tym wlasnie uwazam, ze tak najlepiej dostac cala plytke z wesela, wtedy mozna ocenic jak graja, jak bawia itd:) bo tak to urywki na yt nie pokazuja jak ktos gra po 12 albo jak bawia ludzi przez cale wesele i na ocepinach

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 18:41   

a i tak w ogole bardzo dziekuje za odpowiedzi:) jak by ktos znal jeszcze jakies zespoly GRAJACE CALKOWICIE NA ZYWO to niech napisze w poscie:) wiadomo im wiecekszy wybor tym lepiej:)

Barney 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 21:17   

Kansas: 3 facetów + wokalistka = niemozliwe żeby grali całkowicie na żywo a chyba o to chodzi w temacie, przy 3 osobach jakiegos instrumentu MUSI brakować.

edit: posłuchałem troche tych dem i porównałem np. "go go go" w wykonaniu kansas i selektu - tu słychac wyraznie kto gra całkowicie na zywo, sami ocencie.

Szkoda ze nie wszystkie zespoły maja strony, moze niektóre się boją :mrgreen:

PannaMłoda;) 
Rozkręcam się

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 21:49   

zaden z nich nie gra calkowicie:) akurat z tymi 2woma ja rozmawialam i wiem ze gitary klawisze sa na zywo ale perkusje maja z podkladow:)
ale jesli chodzi o Radom to i tak sukces ze Ci ktorzy sa przy gitarach nie sa tzw"slupami", narazie z zespolow ktore calkowicie na zywo jada z perkusja i jestem tego w 100% pewna jest ten zespol w ktorym sa Bracia Rylscy, dlatego poszukuje dalej bo chce porownac:)

max
Dopiero zaczynam

Wysłany: Czw Lis 04, 2010 22:24   

jest jeszcze ARt-Mix www.art-mix.net.pl tam jest demo zespołu 100% na żywo

Barney 
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Lis 05, 2010 19:17   

PannaMłoda;) napisał/a:
zaden z nich nie gra calkowicie:) akurat z tymi 2woma ja rozmawialam i wiem ze gitary klawisze sa na zywo ale perkusje maja z podkladow:)
Z tych dwóch na pewno Selekt gra całkowicie na zywo, to widac i słychac, zreszta znam ich co nieco, przeciez tam jest perkusista i pełny skład.

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pią Lis 05, 2010 20:20   

simple the best-maja perkusje, mozna doplacic za dodatkowa pania ktora swietnie spiewa po angielsku :mrgreen: u mnie byli w 5 os.skladzie,w tym saksofon i tylko jedna pani,plus pan spiewajacy

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu