|
|
| Autor |
Wiadomość |
oligator
Rozkręcam się

Data ślubu: 15.05.2010
|
Wysłany: Pią Mar 06, 2009 12:22 Zygzak
|
|
|
|
| Słyszał ktoś o zespole zygzak??? |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sob Mar 07, 2009 10:43
|
|
|
|
tak, jak slyszałam wlasciciel domu weselnego dał nam namiary, aczkolwiek po wysluchaniu dema ktore jest m.in w necie, nie zdecydowalam sie na nich. przykladem jest oberek ktory grali, byl bardzo sfalszowany, nieczysty. do tego, w ich muzyce nie ma czystych dzwiekow, tylko jakies dziwne jazgoty. ma prawo sie podobac, jednak ja sie zdecydowałam na inna ekipe ;-) |
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Nie Lip 19, 2009 22:49
|
|
|
|
http://muzycznyzygzak.pl/onas.html tu macie informacje na temat tego zespołu i mozna tez ich posłuchać. jak dla mnie nic specjalnego;/ ja chyba nie wybiore żadnego zespołu, nic mi nie przypadło do gustu...ani do ucha, hehe Może ma ktos jakies propozycje? Z góry dziekuje. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 22:36
|
|
|
|
| aneti87 powodzenia, my też bardzo długo szukaliśmy zespołu ale udało się:) |
|
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Pią Sie 28, 2009 10:05
|
|
|
|
Jak dla mnie głosy mają takie typowo disco polo-we, jeśli wiecie o co mi chodzi:)
Poza tym piosenka I'M SO EXCITED, u nich na stronie jest zapisana -I'm so excident-
Dla mnie takie szczegóły mają znaczenie, choć może to nie jest najważniejsze.
Plusem (jak dla mnie) jest to, że śpiewają sporo po angielsku |
|
|
|
 |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pon Sie 31, 2009 10:00
|
|
|
|
Ciekawe podejście - słucham "ich" wersji "Jadą wozy kolorowe" - korzystają z oryginalnych utworów (tu wersja zespołu Lenka i Cygańskie Gitary) z wyciętym wokalem, w sumie mogli już tego wokalu nie wycinać bo oryginał jednak lepszy Dżizas, do czego to już doszło... |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2010 22:25
|
|
|
|
Tak dla tych którzy bedą do nich dzwonić - ten zespół jest z Chełma chociaż pani powiedziała ze mogą do mnie dojechać jeśli bedę chciała koniecznie ich. |
|
|
|
 |
kamil.d257
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Sty 02, 2012 20:28
|
|
|
|
| Co Wy... to dobry zespół.. kiedyś grał w nim lider obecnego zespopłu exit. A nie zgodzie się co do :sfałszowanego" oberka... bo chłopak który prowadzi zespół jest na akademii muzycznej w kalsie akordeonu. także wybacz |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|