Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
2011
Autor Wiadomość
narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Osoba prywatna
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 15:14   2011

'Wasze przygotowania 2010' powoli umiera smiercia naturalna, gdyz chyba wszystkie dziewczyny wypowiadajace sie w tym temacie sa juz szczesliwymi mezatkami. Wiec teraz czas na nas- Panny mlode 2011 :) .

Nasz slub odbedzie sie we wrzesniu, na dzien dzisiejszy mamy zarezerwowana sale, zespol, kamerzyte, barmana i godzine w kosciele :) . Caly czas poszukujemy fotografa. Ale w koncu to jeszcze tyle czasu, wiec luzzz. :)

ewela 
Zadomawiam się

Data ślubu: 24.04.2011
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 17:30   

Nasz ślub i wesele odbędzie się w kwietniu. Obecnie mamy zarezerwowaną salę, kucharkę, zespół, kamerzystę, fotografa i mszę. Zostało nam niecałe pół roku i czas bardzo szybko ucieka, a tyle spraw jeszcze do załatwienia :)

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Sob Lis 06, 2010 22:38   

my mamy slub we wrzesniu. Mamy zarezerwowana sale, fotografa i kamerzyste,orkiestre, barmana,najprawdopodobniej auto i w tym tygodniu musimy juz ustalic koscioł - gdzie i o ktorej. I jak narazie to tyle ;)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 09:22   

ahhh milo sie czyta Was :) pamietam jak niedawno sama odliczałam dni i skrupulatnie notowałam co mamy a czego nie :D a tu juz tyle po ... :) z wielka przyjemnością przeżyłabym to jeszcze raz :D :-))

dziewczynki a Wam zycze powodzenia, oraz owocnych przygotowań! ;-) i koniecznie na bierząco relacjonujcie co i jak !! :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 12:34   

Klaud_88 ja też wychodzę za mąż 10 września :) Mamy salę, kamerzystę, fotografa, nawet wódka będzie już niedługa zamówiona, żeby było taniej:) Planowałam kupić suknię w wakacje na wyprzedaży, ale zrezygnowałam, bo planuję wreszcie schudnąć i do końca nie wiadomo jakbym wyglądała w sukni rok później :)
Proponuję, abyśmy wymieniały się tutaj pomysłami, polecały sobie nawzajem firmy, bo naprawdę można się zgubić w gąszczu ofert :)
Może ja zacznę:
- sala w Grzmucinie, nowo powstała
- kamera - Pastuszko
- fotograf - Krzysztof Kozłowski (z Lublina)
- auto do ślubu - myślę nad czerownym zabytkowym Jaguarem :D
- suknia - Emmi mariage, salon Happy Days, a może Kielce, Łódź? :)
- kwiaty, wiązanki - pani Marzena, miejscowa kwiaciarka :)
- fryzura - prawdopodobnie pani Ania - Salonik Ania na ul. Struga, koło Radomiaka - ona zawsze potrafiła ujarzmić moje kręciołki :)
Nie mam pojęcia gdzie zrobię makijaż... :/ Na wesele koleżanki malowała mnie pani z salonu Małgorzata przy ul. Czachowskiego, ale brokat z powiek mi się obsypywał i miałam dziwne plamy od brązera na policzku :/ Chciałabym wyglądać nieskazitelnie na własnym ślubie, jak gwiazda, ale kto mnie taką zrobi?? ;) :)
To chyba narazie wszystko :) Piszcie przyszłe PM :)

misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Nie Lis 07, 2010 20:35   

Fajnie, że powstał ten temat. W końcu na nas przyszedł czas :mrgreen: My mamy ślub w sierpniu i na dzień dzisiejszy mamy:
- salę,
-zespół,
-kamerzystę,
- fotografa,
- kościół.
Teraz oglądam suknie, ale tylko w necie ;) Na poszukiwania wyruszę w marcu. W marcu zamierzamy kupić też obrączki i zamówić zaproszenia. Więc teraz nic nie robimy tylko czekamy do wiosny :D Wtedy się zacznie :oops:

Editka85 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lis 18, 2010 12:10   

hej :)

a ja mam narzeczonego i chęci na wesele w 2011 ;)

nie wiem czy damy rade, ale najważniejszy spontan :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Czw Lis 18, 2010 12:26   

Wesele w maju a ja mam juz:
-sale
-kamerzyste
-zespół
- i wreszcie mam fotografa, po dlugich namyslach zdecydowalam sie na Anie Pawlikowską, bardzo sympatyczna dziewczyna i piekne zdjęcia robi.

został jeszcze barman, zaproszenia, kwiaty i kościól, ale to akurat dziś juz załatwie bo sie w końcu okaże że nie bedzię daty tej co chcemy :) No i najważniejsze - wodeczka :D

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 10:04   

ja powiem tak:chcemy ślub i wesele w 2011.mamy wstępnie zarezerowaną sale, jedziemy podisać umowe, troche to ryzykowne gdyż sala jest nowa i jeszcze niewykończona, więc wesel tam niebyło.Miała być otwarta na sylwestra ale nie zdążą.Troche mam obawy, tym bardziej,że zaliczka dość wysoka jest, ponadto my potrzebujemy pokoi i mam obawy czy z tym też pan zdąży, ale większość sal jest zajęta. także bije się jeszcze z myślami co robć. Ponadto szuam fajnej orkiersty, najlepeij 3 osobowej i mam z tym trudnosci jakby ktoś znała jakąś orkierstre to prosze o namiary. I nie wspomne o kamerzyści i całej reszcie.mam pytanie do ja_ot_tak czy moge prosić o adres sali, gdzie będzies zmiała wesele?Także u mnei totalnei wszystko na wariackich paierach i zaczyna myśleć o roku 2012 :(

Leenaa
Rozkręcam się

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 10:28   

luizap którą salę zarezerwowaliście? Słyszałam, że jest śliczna sala w Janowie, może o tą chodzi? Jeśli tak, to możesz zdradzić jaki jest koszt wynajęcia tej sali??

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Pią Lis 19, 2010 10:29   

Luizap, ja też planowałam wyjść za mąż w 2012 r, ale uznałam, że to zbyt odległy termin i nie chcę czekać jeszcze 2 lat, żeby móc być z moim K. :) Tak więc też załatwiałam wszystko na prędce, bo sądziłam, że wszystko już będzie pozajmowane, ale okazało się, że wcale tak nie jest :) I zdążyłam jeszcze wszystko pozmieniać - od sali po orkiestrę :D
Miałam mieć wesele w sali we Wsoli, a mam w Grzmucinie - dokładny adres - Grzmucin 75, gmina Gózd :) Sala na ok. 280osób. Koszt wynajmu to chyba 5500zł z mediami, pokojami i poprawinami, a koszt talerzyka to 160zł z pokojami i poprawinami, także cena jest rewelacyjna :) Widziałam ogłoszenie w Anonsach, że organizują Sylwestra, zastanawiam się czy skorzystać, żeby sprawdzić kucharki, o ile będzie obsługiwał ten sam skład, co na weselach. W niedzielę spotkam się z właścicielem, żeby uzupełnić umowę, to zapytam przy okazji o Sylwestra. Sala jest piękna i warto ją obejrzeć. Ode mnie to jakieś 20 km, ale nie przejmuje się tym, to mój ślub i wesele i mi się podoba tak, jak jest :P Planujemy wynając autobus dla gości, więc nie widzę problemu odległości.
Powiem Ci tak, że wszystkie umowy podpisywałam we wrześniu, więc nie tak dawno...szukaj, pytaj, dzwoń, myślę,że jeszcze nie jest za późno, a jeśli Ci nie zależy na szybkim zamążpójściu, to daj sobie spokój, aczkolwiek trzeba uważać, żeby nie sprzątneli Ci terminu za 2 lata ;) Najgorsze było dla mnie jeżdżenie po tych wszystkich salach, kamerzystach i podjęcie decyzji co i kto będzie dla mnie lepsze. Po tym stresie zostają same przyjemności :) Jakby co, służę radą :)

luizap 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Lis 19, 2010 10:36   

dzięki ja_ot_tak za pocieszenie :) własnie zależy mi by zrobić to jak najszybiciej, a mogę Cię jeszcze prosić o telefon do tej sali, by się umowić na oglądanie?a orkiestre masz?

Leenaa była w janowie dalia się nazywa i jest ładna i już skończona, ale tam mi się nie podobało bo mały parkiet i w dodatku wszytsko na jednej sali.Koszt to 180 zl od talerzyka bez alkoholu i ciast

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu