|
|
| Autor |
Wiadomość |
Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Wrz 20, 2010 22:43 doradzcie mi ludziska;P
|
|
|
|
Witam was wszytskich serdecznie
Mam dylemat dla mnie ogromny a może dla niektórych zwykla rzecz.Do wesela jeszcze sporo czasu,ale właśnie "straciłam" potencjalną "starszą" była moja przyjaciółką,ale tak się potoczyło,że juz nie będziemy utrzymywać ze sobą kontaktu.Powiedzcie mi czy będzie to dziwny gdy moja starszą będzie kobieta starsza ode mnie o 20 lat:)??? |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 07:32
|
|
|
|
| naszym starszym będzie młodszy brat mojego Narzeczonego, który ma 18 lat czyli jest 10 lat młodszy od mojego Ł. a od starszej jakieś 5 lat. chłopak wygląda dość młodo ale co tam...jeżeli dziewczyna nie jest już typową babcią i wiesz że dobrze spełni się w roli świadkowej to wogóle się nie zastanawiaj. Ale dobrze by było gdyby świadek był w podobnym wieku bo mogą być skrępowani duużą różnicą wieku... |
|
 |
Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 09:25 odp.
|
|
|
|
| No chodzi władnie o to ,że ja mam 24 lata moja potencjalna "starsza"44 ale jest moja najlepszą przyjaciółką wiem ,że na nią zawsze mohe liczyć.Tylko ,że starszy bedzie na dodatek młodszy bo ma 22lata.Obawiam się ,że bedzie strasznie to dziwnie wyglądało. |
|
|
|
 |
i.t.d.
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
|
Wysłany: Wto Wrz 21, 2010 18:24
|
|
|
|
łamać stereotypy jeśli to fajna babeczka to nie ma sie co zastanawiac czy wypada, albo czy dobrze wyglada. U mojej siostry ja bylam starsza choc jestem mężatką (co prawda tylko cywilny mam - ale zawsze) i rodzina krzywo patrzyła ale siostra sie uparła. i obie byłyśmy zadowolone. to twój dzień - ty masz byc zadowolona |
|
|
|
 |
Pani Tasmanowa
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Wrz 23, 2010 00:31
|
|
|
|
Dziekuje dziewuszki wam bardzo:) od razu mi lepiej:) I macie racje a co tam inni to jest moj dzien i moja swiadkowa |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|