|
|
| Autor |
Wiadomość |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lip 27, 2011 11:31 Finanse
|
|
|
|
Hej,
Znacie się na swoich finansach?
Wiecie jak je najlepiej ulokować żeby zabezpieczyły waszą przyszłość, przyszłość waszych dzieci, żeby dawały wam ubezpieczenie na życie a jednocześnie wypracowywały kapitał.
A może macie dość państwowej służby medycznej i chcielibyście korzystać z kart medycznych dających wam dostęp do prywatnych placówek na terenie całej polski?
Jesteście w ofe i chcielibyście zmienić (najlepiej zrobić to do końca roku - na spotkaniu wyjaśnię dlaczego) lub przystąpić do ofe?
Myślicie o kredytach (np. hipotecznym, konsolidacyjnym...) lub leasingach?
Jeżeli chcecie być w pełni świadomi swoich finansów i mieć pewność, że są one prawidłowo ulokowane i że zamiast strat przynoszą zyski to zapraszam do skontaktowania się ze mną poprzez priv wiadomość :-))
Podjęłam pracę w niezależnym doradztwie finansowym. Pomogłam już wielu moim znajomym, którzy są naprawdę zadowoleni i wielokrotnie zaskoczeni, że istnieją takie rozwiązania - mimo sceptycznego podejścia na początku...
Wszelkie usługi są niezobowiązujące i BEZPŁATNE na każdym etapie współpracy!!!
Ja NIC NIE SPRZEDAJE!!!! Porównuje oferty na rynku i przedstawiam wam najkorzystniejsze dla waszej sytuacji finansowej. To wy decyduje czy skorzystacie z danego rozwiązania.
Zapraszam do współpracy i pozdrawiam,
Ula |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|