Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
konkursy i zabawy weselne ;)
Autor Wiadomość
dioda27 
Zadomawiam się

Data ślubu: 06.08.2011
Wysłany: Wto Sie 31, 2010 11:19   konkursy i zabawy weselne ;)

wpisujcie jakie były zabawy u Was na weselu

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Wrz 06, 2010 22:15   tez jestem ciekawa

hej wpisujcie zabawy jakie u Was były bo tez jestem ciekawa, a chcialabym wybrac cos fajnego do siebie na wesele:)

Ilunia90 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 22:48   

ostatnio jak byłam na weselu to bardzo podobała mi się zabawa, w której sala była podzielona kurtyną na dwie części. Po jednej stronie stały panie a po drugiej panowie. Panie miały razem z Panią Młodą zrobić jakąś figurę ze swoich ciał dla Pana Młodego i z drugiej strony kurtyny to samo. Później świadkowie trzymający kurtynę ją opuszczali. Może nie jest to typowa zabawa oczepinowa ale efekt był naprawde śmieszny, szczególnie po stronie Panów :D

Ilunia90 
Rozkręcam się

Data ślubu: 18.08.2012
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 22:51   

a i jeszcze było kółko dobrych rad. Młoda stała otoczona panami, a Młody paniami. Każdy mógł podchodzić do Młodych i dawać im jakąś dobrą radę na szczęśliwe małżeństwo. Pomysły gości były świetne

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Lis 28, 2010 22:53   

faktycznie strasznie nie spotykane te zabawy:)
mnie sie osobiście podoba podział gosci na dwie rodziny i wyprawa do zoo:)
tylko musza siedziec w sporych odległościach od siebie aby była równa walka, i sie o siebie nie zabijali:)

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sob Mar 05, 2011 22:20   

Fajny pomysł to też zabawa z majtkami... wybieramy kilka par..które dostają albo stringi lub ooogromne majtki z nogawką (zapomniałam jak się one nazywają) i jak muzyka przestaje grać partner zdejmuje i zakłada partnerka i tak aż zostanie 1 para;-) śmiesznie to wygląda

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 07:07   

w zoo to fajna zabawa i duzo smiechu a orkiestra powinna narzucic sama jakies konkursy i mlodzi powinni wybrac

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 07:23   

u nas bedzie wlasnie ta zabawa - zoo :)

gosiek_24 
Lubię tu być

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 12:34   

zabawę w zoo znam od dawna, ale tą z majtkami pierwsze słyszę - to tez może być śmieszne :)

magda25 
Zadomawiam się

Data ślubu: 16.06.2012r.
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 16:21   

he he zabawa z majtkami bralam w niej udział, śmieszna jest :mrgreen:
u mnie na weselu będzie niby konkurs dla pary mlodej , która siedzi do siebie plecami w ręku trzymają tabliczki na ktorych z jednej strony jest on a z drugiej ona i orkiestra zadaje pytania typu : 1.kto pierwszy powiedział kocham cię 2. kto jest bardziej leniwy 3. kto lubi dłużej spać 4. kto będzie rządzil w sypialni i takie różne i pozniej przyśpiewki pod to :mrgreen:
konkursem dla gości na pewno będzie: przypuśćmy bierze udział w nim 5-6 par, orkiestra gra, oni tanczą, nagle jeden z muzykantów mówi ze ma na podłodze zostać 2 ręce, noga i głowa, wtedy pary tworzą śmieszne pozycje, która para zrobi zle badz ostatnia to odpada i tak aż zostanie tylko jedna para i myślę jeszcze o takim konkursie że ustawiamy np 6 krzeseł w rządku pierwsza osoba dostaje pomarańcza którego ma utrzymać na szyi i musi podać go osobie obok, gdy jej upadnie to musi wypić karniaczka, gdy dojdzie juz pomarańcz do ostatniej osoby to ta ostatnia osoba kładzie go sobie między nogami i tak jak za pierwszym razzem musi podać go oczywiście nie używając rąk i nie ruszając sie z miejsca podać sąsiadowi i znów gdy dojdzie do początku, to pierwsza osoba trzyma nogi w górze złączone a na nich na wysokości kostek tego pomarancza i musi go przerzucać kolejnej osobie.... może jak się go czyta to nie jest to za fajny konkurs ale jak ja go widzialam w realu uśmialam się co nie miara :D
myślę jeszcze o tym że faceci mają przywiązany sznurek z np korkiem do spodni a na podlodze leży pudełko zapałek , na przeciwko panów stoją ich partnerki w rozkroku :> oczywiście w pewnej odleglości i teraz zaczyna się wyścig, panowie bez uzywania rąk tylko za pomoca tego sznurka,muszą przepchać pudelka z zapałkami przez nogi partnerki, kto pierwszy ten lepszy :mrgreen:

agagwiazdeczka 
Domownik

Osoba prywatna
Wysłany: Nie Mar 06, 2011 18:37   

bylam wczoraj na weselu gdzie byla tylko zabawa z balonami, czyli panstwo mlodzi mieli w balonach ukryte karteczki z tym co kazde z nich po slubie bedzie robic :) i musieli to odczytac:) smieszne bylo, bo pani mloda zawsze miala cos nie tak np do dziecka w nocy wstawac bede Ja :)
a druga to zabawa dla gosci wlasnie w zoo.
i powiem szczerze ze bylo ok ze tylko te konkursy, bo chyba jak jest ich za duzo to juz inni sie nudza, a tak to w zoo bierze udzial ok 20 osob i kazdy sie bawi:)

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 09:53   

3-4 zabawy to spokojnie starczy nie ma co wiecej bo ludzie sie nudza i wola isc sie na pic i zjesc cos niz ogladac ludzi ktorzy staja to takich zabaw:)u nas byly 3 konkursy:)i bylo git

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu