|
|
| Autor |
Wiadomość |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 12:42
|
|
|
|
Lizzi próbuj próbuj. Może to jakaś chwilowa niedyspozycja |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 17:24
|
|
|
|
kasiek probowalam wczoraj, probowalam dzis. pobowalam zalozyc nowy watek i tez nici.. wyslalam maila do administracji ale poki co cisza.. |
|
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sob Lip 17, 2010 19:28
|
|
|
|
Liziii trzymamy kciuki aby wszystko się udało I wreszcie będziemy podziwiać Twoje zdjątka |
|
 |
Ewcia
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 24 Gru 2007 Posty: 57 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 08:44
|
|
|
|
Anecior ślicznie wyglądałaś.
Zdjęcia z pleneru rewelacja
Suknia mnie trochę zmyliła, aż sprawdzałam czy to na pewno były Twoje posty z tą pierwszą wymarzoną
Ale ta również piękna. |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Pon Lip 19, 2010 12:47
|
|
|
|
dziękuję;)
O tak, tamta suknia była piękna - ale jak to często bywa, nie czułam się w niej tak jakbym chciała się czuć...
Ta ostateczna może nie była jakaś super nadzwyczajna, ale czułam się w niej pięknie mimo iż była bardzo ciężka!!!
No wstawiajcie zdjęcia!!;) |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 11:43
|
|
|
|
| Małaczarna wszystkiego najlepszego z okazji mini rocznicy:) dziś mija 2 miesiące od waszego ślubu... |
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 20:07
|
|
|
|
| agusia macie już jakieś zdjęcia? |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Czw Lip 22, 2010 20:16
|
|
|
|
tez chętnie zobaczę ;-)))
Małaczarna ;* |
|
|
 |
agusia_najlepsz
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 08:17
|
|
|
|
Juz od poniedzialku przed weselem zaczela sie biaganina i dopinanie wszystkiego na ostatni guzik. W czwartek np.zamowilismy dopiero dekoracje na sale taneczna,bo przeciez bylo jeszcze tyleeeeeee czasu:)Piatek to przede wszystkim przewozenie wodki, napojow, zakup owocow, dopilnowanie ciast itd. Przed poludniem pazurki-a pozniej juz tylkoi drygowanie innymi Wieczorem zas probne czesanie,ktore skonczylo sie...obcieciem wlosow, z czego jestem baaardzo zadowolona!!Wlosy mialam tak uczesane,ze wygladalo jakby byly upiete. Sobota-dzien, w ktorym sie wyspimy....wstalismny o 6 z minutami, czy to z goraca czy z nerwow nie wiem??W kazdym badz razie stres mnie ominal tego dnia, od rana chodzilam usmiechnieta z naedzieja ze wszystko sie uda. A wiec tak: sprawdzenie czy na sali wszystko ok, fryzjer i makijaz- tu uklony dla Goski- www.goshico.com ---choc nie obylo sie bez niespodzianek,bo schodze do auta a tu kapec Pewnie na szczescie!
Blogoslawienstwo, foteczki z przygotowan, wizyta na cmentarzu i pod kosciol.
Bylo goraco...dobrze,ze jechalismy kabrio i wialo i te okrzyki zachwytu wsrod przechodniow!!
Koscioo---wyszlo pieknie!Tata prowadzil do oltarza, super kazanie i przysiega...myslalam,ze po 10latach znajomosci obejdzie sie bez lez albo wzruszenia-alejednak bylo-chwila na uspokojenie emocji-wydawalo mi sie ze trwala z 15 minut!-dopiero na dvd widac,ze byla to tylko chwila.Po zbieranie drobnych, wspolne zdjecie, zyczenia, bramki i go to Kosow!!!
Wesele udalo sie wysmienicie.Zeszlam z parkietu ostatnia duzo po 6. Goscie dopisali, orkiestra grala fajnie, choc mogli wiecej miedzy stolami, super oczepiny. Przepyszne jedzenie i bardzo duze porcje. Dobrze,ze byla klima bo moglo byc ciezko!!Tort od Orlowskich- super wygladal u rownie dobrze smakowal!!Wszyscy gratulowalo wesela-kolezanki mowily,ze chca by ich wesele choc w polowie takie bylo, pozostali ze to najlepsze wesele na jakim byli.
Wg mnie wszystko sie udalo i to lepiej niz sie spodziewalam!Najwazniejsze,ze jak sie super wybawilam, wytanczylam i ze mnie nikt nie wkurzyl,bo mnie latwo zdenerwowac
Plener mielismy we wtorek w hucie zelaza w Chlewiskach, zdjecia rowniez w zieleni, a nastepnie w wodzie, sukienka mimo takich upalow suszyla sie 2 dni
Teraz zostaja najpiekniejsze wspomnienia, super film,ktory ogladamy codziennie i przepiekne zdjecia!! |
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1832 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 08:42
|
|
|
|
dajesz jakies zdj Aga!! Badz czlowiek - podziel się ;D hehe
gratuluje udanego weseliska |
|
|
 |
Malensstfo
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 09:05
|
|
|
|
Gratulacje udanego weselicha i podziel się tymi zdjęciami |
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Lip 23, 2010 09:48
|
|
|
|
Kasiu dziękuję za życzonka :* To już 2 miesiące...nawet nie wiem,kiedy to zleciało
Renatka ;*:*
Agusia super relacja z Waszego Dnia!!! Super,że wszystko się udało i było jeszcze lepiej niż planowałaś
Czekamy na zdjątka! |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|