Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
No to jesteśmy po...
Autor Wiadomość
andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:43   

malaczarna5, asmina_s, gratulacje kobietki, wszystkiego NAJ NAJ NAJ na nowej wspólnej drodze, nie mogę doczekać się swojego, a tu jeszcze trzy miesiące

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:45   

Aniu wyglądałas rewelacyjnie! :) ) wszystkiego o czym marzycie, wzajmnego szacunku i niegasnącej milosci ...

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 09:03   

Dziękuję dziewczynki :* Dziś Liziii będzie wreszcie ŻONKĄ! :) Kochana Wszystkiego co NAJ...NAJlepsze na Nowej Drodze Życia!Samych pogodnych i radosnych dni i aby Wasze szczęście trwało wiecznie! :* :)

Malensstfo 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 12:08   :)

Co by nie było będę pierwsza... Liziii wyglądała rewelacyjnie, weselicho było superaśne, a ja tylko żałuję, że nie wzięłam butów na zmianę, bo mi nogi odpadły....
Wszystkiego najlepszego jeszcze raz Liziii ! :)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 13:56   

spiesze z relacją zgodnie z zapowiedzia Malenstfa :)
Poki co kilka zdjęc a dalej opis..

Wychodzimy z USC tuz po slubie...
Powiem Wam ze gdybym mogla to usmiechalabym sie tak szeroko ze widac by mi bylo ósemki :P

Pod USC - w bańkach mydlanych :)

Obiad - zupka :) Zjedlismy pycha krem z pieczarek..

Na parkiecie..

Gorzka wódka, gorzka wódka... ;) Tu Pani Młoda całuje Mężusia!

Tak sie bawilismy! Z nami na zdjęciu przyjaciółka, która wychodzi za maż za 3 miesiące - oraz jej narzeczony :) To od nich mamy te zdjecia za co serdecznie dziękujemy! :cmok:

Oto nasz torcik :) a na samej górze nasza piekna figurka ktorą dostaliśmy jako niespodzianke od Kiewki - kochana dziękujemy przeslicznie! :*

I toast - za naszych gosci oczywiście!

Zatem.. stresu nie bylo zupelnie. Ani u mnie ani u M. Z radoscia wypowiedzielismy prysiege choc troche zalamala mi sie ze wzruszenia glos w pewnym moemencie. Slub, jak to cywilny, krotki. ale wspomnienia cudowne!
Pozniej zbieranie grosikow, duzo zyczen od gosci - dostalismy duzo przepysznych zapewni win, za co dziekujemy. Otrzymalismy tez komplet kieliszkow, posciel, filizanki...i troche słodkosci. Dla kazdego z gosci mielismy przygotowane woreczki z 3 kuleczkami a'la rafaello ktore wreczano po zlozeniu zyczen :)
Nastepnie udalismy sie do domu weselnego - z calego zamieszania M nie przeniosl mnie przez prog, ale nadrobilismy na mini sesji ;) Ucalowalismy chlebek, wypilismy szampana i brawurowo roztrzaskalismy kieliszki.. Na obiad był rosól oraz krem z pieczarek - krem pychota! NA drugie danie przesmaczny devollaile z serkiem topionym i masełkiem, ziemniakami i bukietem surówek. Wszyscy sie chyba zajadali, my napewno.. Pierwszy taniec - Rękawiczki Joanny Zagdańskiej - przecudne chwile! moglabym tak trwac w ramionach mojego męża bezustannie.. ale co dobre szybko sie konczy :P
A dalej jak to na weselu - szybkie i wolne podrygi na p[arkiecie, gorzka wódka etc..
po 21 lub 22 rozpoczelismy podziekowania dla rodziców. Naszykowalismy kosze, weszłam na scene... i zaspiewalam dla moich obecnych i nowych rodziców piosenke Podziekowania dla rodzicó zespołu Cliver. Tata sie wzruszyl, tesciowa również.. wiec i ja sie rozkleilam ae mimo ze głos sie łamał dotrwalam :) Pozniej masa usciskow... a dalej tort :) Zadnych rac nie bylo, to nie moj styl - za to swieczuszki, szkielka i platki rozy to jest to! Tort bl truskawkowy w 2 pietrach i jedno pietro brzoskwiniowo-ananasowe. Karmilismy sie z mezem do ostatniego kawałka :) Pyszny, z bitej smietany, lekki, nie mdły. ale to nasza opinia - Malenstwo - jak sądzisz?? ;)

O polnocy tradycyjne oczepiny - test zgodnosci dla nas - w kilku miejscach byla rozbieznosc - np moj mąz twierdzi ze bardziej zboczona jestem ja (skad on to wymyslil?? :P ) i ze to on bedzie gotowke trzymał :P

Goscie nie wszyscy dopisali z niewiadomych przyczyn, 2 osoby sie rozchorowaly.. ale reszta nap[rawde szlalała z nami długo długo.. Impreze skonczylismy o 6 nad ranem :) Ostatnie podrygi na parkiecie trwały jeszcze o wpół do szóstej :) Ja od 4.30 mniej wiecej tancowalam bez butow bo nawet płaskie baleriny jakie mialam na zmiane nie dawaly rady..
Welon złapała dziewczyna swiadka, a musznik...swiadek :D Wiec moze kroi sie kolejna impreza...? ;)
Ogolnie rzecz biorac chcetnie bym te noc powtorzyla. Czulam sie swietnie, usmiech nie znikał mi z twarzy..

A co do nocy poslubnej to moj komplecik wciaz ma metki i jest niewykorzystany bo mój mąz był zbyt lubieżny by poczekac na przebranie :P Ale nadrobimy to ;) Grunt ze skonsumowane.

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 16:00   

Jej Lizii aż się wzruszyłam..... Matko - jesteście piękni, i życzę Wam żebyście przez całe życie szli razem, przez złe i dobre - zawsze uśmiechnięci i szczęśliwi;*

Skończyła się "tura" majowa, teraz pora na czerwcowe Panny Młode;) Stres - hmmm, powoli....;;)

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 16:20   

Liziii wygladaliscie rewela ! :) piekne streszczenie ! Ja Wam zycze radości nawet z najbanalniejszych spraw, wytrwalości, wzajemnego szacunku ... Zeby Wam nigdy nikogo i niczego nie brakowało :*

martuś88 
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 19:59   

ojej przecudownie:))) wyglądaliście ślicznie, tacy szczęśliwi i zakochani:) wszystkiego co naj naj najlepsze, aby te uśmiechy gościły na Waszych ustach przez całe życie:)

ps czy ta koleżanka na zdj to nie jest Malenstfo?

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Maj 30, 2010 23:00   

tak, to Malenstfo ;)

dziekuje Wam dziewczyny :) naprawde wybawilismy sie swietnie, szkoda ze to juz za nami.. no ale teraz kolej na kolejne panny młode wiec ja czekam na relacje renatki :)

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Pon Maj 31, 2010 09:35   

No Lizzi świetnie. gratulacje. I znów dochodzę do wniosku, że Ta noc jest wyjątkowo za krótka...!! tyle wyczekiwania, a tak szybko mija, ba podobno niektóre dziewczyny połowy nie pamiętają z przejęcia...

renatkanuta 
Domownik

Wysłany: Pon Maj 31, 2010 21:02   

Z pewnością zdam Wam relacje ... :D ! dzis mam tyle energii, ze moge góry przenosic ;D jak ktos chce zeby ogródek mu przekopac to dzis mam siłe i wene :D haha

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Sro Cze 02, 2010 16:22   

Liziii moje najserdeczniejsze gratulacje. Piękne zdjęcia, życzę Wam żebyście całe życie byli tak szczęśliwi i pewni siebie jak tego dnia. :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu