Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Stres
Autor Wiadomość
renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:42   Stres

Kurcze dzis niespodziewanie jak grom z nieba spadł na mnie stresior!! normalnie dzis mam wątpliwosci do wszytskiego - swojej sukni , wiązanki, zastanawiam sie czy dobre decyzje podjełam ... jestem pewna ze to mi sie dpooba, ale dzis mam dzien marudzenia ;D martwi mnie ze nie mam wymyslonej fryzurki jeszcze, makijazu ... rety :D chciałabym zeby wszytsko sie udalo ...

Macie jakies sposoby walki ze stresem ? :) Aniu (Małaczarna) a Ty jak sobie poradzilas ? :) Liziii ? pomozcie :D ja wlasnie zaparzyłam ziółka, siedze z maseczką .. probuje sie odprężyc :P

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Maj 27, 2010 20:53   

Renatko jak mam stresior staram się zaparzyć sobie melisę, biorę gorącą relaksującą kąpiel z dodatkiem olejków lawendowych, zapalam świece, puszczam spokojną muzykę i pełni staram się zrelaksować. Kochana za 9 dni Twój wielki dzień więc to normalne, a co do wyboru sukni, bukietu itp. to jestem pewna, że w 100 % są najlepsze i trafne wybory, więc stresuj się bo od stresu pojawiają się siwe włosy :mrgreen: , głowa do góry :lol:

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Maj 28, 2010 10:34   

a u mnie strsu brak....
moze troche sie stresuje tym ze dzis mam jeszcze kupe spraw zalatwic a powoli brakuje mi czasu.. ale reszta luzik ;) sama radosc :)
renia - wyluzuj kochana, dobra kąpiel, drineczek, wypad z babeczkami na miasto.. i bedzie głowka spokojna :) To przeciez takie piekne radosne wydarzenei ze sie nie ma co martwic tylko cieszyc sie trzeba co ja czynie od 2 lat mniej wiecej :D
a od wczoraj to mam taki szeroki usmiech ze mi sie chyba zajady od tego porobia :P

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Maj 28, 2010 10:59   

wczoraj mialam slabszy dzien ;D hehe ;-)) dzis juz jest bardzo ok ;D ale faktycznie ziolka i kąpiel aromatyczna pomogły ;-)) [pozdrowionka i powodzenia Lizii!!! ;-))

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sob Maj 29, 2010 09:00   

Renatko kochana :) Stresior miałam w piątek to starałam się nie myśleć o niczym, popijałam sobie melisę :) A w dniu ślubu to nie miałam stresu (poza Kościołem) :) Miałam w sobie taka adrenalinę,że ho ho :) Szczęście zwalczyło ten stresior! :)
Nie masz czym się przejmować! Ja też przez ostatni tydzień marudziłam i ledwo funkcjonowałam ( sama wiesz jak było,bo Ci pisałam) :) A teraz rozkoszuję się byciem ŻONKĄ :lol:

mena 
Rozkręcam się

Data ślubu: 2010
Wysłany: Czw Cze 10, 2010 18:42   

u mnie został rowny miesiąc do ślubu i zaczyna się stres :/ a zawsze wszystkim mówiłam, że mnie to nie będzie dotyczyć :)

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Sro Lip 28, 2010 22:14   

został mi równiutki miesiąc do WIELKIEGO DNIA i powiem , że coś takiego czuję w środku, chyba zaczyna się lekki stresik, a tak się mądrzyłam, że mnie nie dopadnie. a jednak :D

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Czw Lip 29, 2010 07:35   

Stresik nawet taki malutki zawsze się pojawia przed TAKIM WAŻNYM WYDARZENIEM! :)
andzik1109 zobaczysz jak ten miesiąc szybko zleci :) Ja też tu umieściłam posta równy miesiąc przed swoim ślubem i nawet się nie obejrzałam a już stałam przed ołtarzem ;)

Malensstfo 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
Wysłany: Czw Lip 29, 2010 07:46   

U mnie to też tylko miesiąc, i stresik też jest, chociaż najbardziej mnie jakiś większy lęk dopada jak skojarzę, że to naprawdę niewiele czasu zostało, hehe...a z drugiej strony chciałabym żeby już ten dzień nadszedł...paranoja :P

andzik1109
Lubię tu być

Wysłany: Czw Lip 29, 2010 21:56   

Malensstfo, noramalnie mam tak samo dosłownie wariacja :D

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 06:10   

Jako, że mam to za sobą to się trochę powymądrzam ;) i powiem Wam dziewczyny, żebyście się postarały nie stresować, bo nie warto. I tak ostatecznie wszystko się dobrze skończy - Waszym ślubem. Cieszcie się tym miesiącem do ślubu, przygotowaniami itd, bo to bardzo szybko zleci i będziecie żałowały, że już po :)

agusia_najlepsz 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.07.10
Wysłany: Pią Lip 30, 2010 07:08   

Kinia ma calkowita racje!!Ja mialam zero typowego stresu.Kilka dni przed mialam taki wieczor,ze ogarnela mnie jakas dziwna panika,bol brzucha itp.ale szybko przeszlo.Bardziej sie wkurzalam, np tym ze ciasto mialo byc o 9 przywiezione a przyjechalo spoznione.W dniu slubu bylam wyspana,choc wstalam duzo wczesniej niz planowalam, i tylko w trakcie przysiegi mialam problem z emocjami :mrgreen: bo malo sie nie pobeczalam :mrgreen: :mrgreen:
a tak...jak napisala Kinia,przygotowania,przygotowania,2 lata czekania a ta noc tak szybko zleci,ze nie zauwazymy,zwlaszcza jak zabawa udana :D

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu