|
|
| Autor |
Wiadomość |
linka:)
Zadomawiam się

|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 12:29
|
|
|
|
No fotke to chyba wrzuce, chociaż my to sie pewnie poznamy ale co tam, trzeba mieć to parcie na szkiełko, no bo kiedy jak nie teraz, w kwiecie wieku!
Tylko z pracy wyjde, bo tu nie mam swoich zdjęć...;/ |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Wto Lut 10, 2009 12:54
|
|
|
|
| gorzej jak wszyscy na wstepie przyjda z balonikami:)))he he to na pewno sie wtedy znajdziecie |
|
 |
Kasia1985
Rozkręcam się

Data ślubu: 1 sierpień 2009r.
|
Wysłany: Czw Lut 12, 2009 18:48
|
|
|
|
| Hej dziewczyny. Ja też wybieram się na targi ślubne. Jestem ciekawa co oni tam zaprezentują. Ktoś pytał czy w pierwszy i drugi dzień są różne pokazy. Z tego co się orientuję jest to samo jednego i drugiego dnia. |
|
|
|
 |
rafmon
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 17:09
|
|
|
|
Tak, Zarówno pierwszego jak i drugiego dnia targów jest to samo czyli : pokazy sukni ślubnych, garniturów, wiązanek, fryzur i makijaży. Więc wystarczy wybrać jeden bardziej pasujący nam dzień. Pokazy są w następujących godzinach :
Sobota ( 12, 14, 16, )
Niedziela ( 12, 16 )
Każda godz. dotyczy tego samego pokazu.
Na zakończenie targów odbędzie sie licytacja wiązanek oraz losowanie nagród na podstawie zakupionych biletów.
Między pokazami będzie można pochodzić po licznych stoiskach i poszukać coś dla siebie, zrobić próbny makijaż, poradzić sie fryzjera co do wyboru uczesania, spróbować wyrobów cukierniczych itp.
Ja będę już 3 raz na targach i zawsze mi podobało. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|