Przesunięty przez: Mathie Pon Mar 17, 2008 16:31 |
|
| Autor |
Wiadomość |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 21:22
|
|
|
|
Dajcie znać jak poszło hihi |
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Lut 17, 2010 22:09
|
|
|
|
HAHAHAHA
takie proste a takie prawdziwe....
ale się uśmiałam. Wysyłałam każdej siostrze, przyjaciółce, koleżance i każdej dziewczynie jaką znam... "cała prawda o naszych Panach"
Już słyszę swojego Narzeczonego co mówi po przeczytaniu tego: Kochanie tak wcale nie jest, ja taki nie jestem, a w ogóle to nie czytaj takich głupot... i na końcu pewnie by się obraził na małą chwilkę:) |
|
 |
sony85
Zadomawiam się

Data ślubu: 28 sierpień 2010
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 10:24
|
|
|
|
| a cziekawi mnie czy jakbyście na choć jedno pytanie odpowiedzieli NIE to czy gotów byście byli zakończyć związek ?! |
|
|
|
 |
anecior
Lubię tu być

|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 11:17
|
|
|
|
Wydaje mi się, że to "NIE" byłoby raczej impulsem do zastanowienia się że coś w Naszym związku jest nie tak, impulsem do poprawy, do znalezienia pomocy oraz pozytywnego i zwycięskiego wyjścia z problemu. Co nie rowna się zakończeniu związku.....
;);)
Ludzie, którzy naprawdę kochają, wiedzą, czują w glębi duszy, w głębi serca że to co ich łączy jest tak wielkie, tak potężne, tak olbrzymie i mocne, że nawet armaty nie zniszczą tego co jest między nimi. To się wypracowuje latami, przechodzi przez dobre i przyjemne momenty razem, za rączkę, ale również wtedy kiedy jest źle, smutno kiedy brakuje wielu rzeczy, kiedy pojawia się ta/ten trzeci/a... I jeśli wtedy człowiek wygra z przeciwnościami a para nadal będzie razem to nic im już nie zagrozi... A malżeństwo jest drogą do świętości, mozna się wzajemnie udoskonalać, brnąć ku lepszości...;););)
Takie fajne zdanie kiedyś znalazlam:
"Sekretem udanej, dobrej pary jest to, że jedno pcha drugie do świata, do lepiej, do więcej, do mądrzej, do inteligentniej, do ładniej. A nie ściąga za nogi w dół. Do płotu, do zwykłości" - A.Żuławski
|
|
 |
eM_22
Zadomawiam się

Data ślubu: 17.09.2011
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 12:17
|
|
|
|
| Tak, tak Kasiek...reakcja mojego T. byłaby pewnie podobna:) ale instrukaż rzeczywiście super:) pozdrawiam serdecznie! |
|
|
|
 |
martuś88
Lubię tu być

Data ślubu: 14.08.2010
|
Wysłany: Czw Lut 18, 2010 14:19
|
|
|
|
chyba z poniedziałek oglądałam w jakimś reportażu w Tv parę która obchodziła 70 rocznicę ślubu coś pięknego, praktycznie cały wiek przeżyli ze sobą, a pobrali się w czasie ll wojny. Bardzo ładnie mówili o swoim życiu, o swojej miłości, z takich par należy brać przykład.
I zgadzam się w 100 procentach z Anecior, że prawdziwa miłość przetrwa wszystko |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|