Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Radomskie Targi Ślubne 2011
Autor Wiadomość
Mathie 
Administrator

Data ślubu: 19 lipca 2008
Osoba prywatna
Wysłany: Wto Sty 18, 2011 22:45   Radomskie Targi Ślubne 2011

VIII Radomskie Targi Ślubne

5 lutego o godzinie 11 w hali sportowej MOSIR rusza ósma edycja Radomskich Targów Ślubnych. Chcąc wyjść naprzeciw wszystkim parom przygotowującym się do ślubu Biuro Turystyczne Gromada w Radomiu organizuje tego typu imprezę, aby ten najważniejszy w życiu każdego moment był idealny i wymarzony.

Dzień ślubu, bo o nim mowa, wymaga wielomiesięcznych przygotowań, dlatego też postanowiliśmy w jednym miejscu zgromadzić wszystkich tych, bez których odpowiednia oprawa uroczystości weselnej nie mogłaby się odbyć. Organizator targów gwarantuje mnóstwo atrakcji, możemy liczyć między innymi na to, że na wybiegu będą prezentowane najnowsze trendy mody ślubnej, stoiska z sukniami z pewnością przyciągną wzrok wszystkich pań, a zgrabne modelki– panów. Na tegorocznych targach zaprezentują się nie tylko salony mody ślubnej, ale też studia fotografii, usługi wideo, kwiaciarnie, studia dekoracji ślubnej, firmy zajmujące się kompleksową obsługą ślubów i wesel, restauracje, hotele i lokale organizujące przyjęcia weselne, firmy wynajmujące samochody i limuzyny ślubne, firmy poligraficzne, salony fryzjerskie, kosmetyczne, wizażu i stylizacji oraz biura podróży. Do zwiedzenia targów zapraszamy zarówno przyszłe młode pary, jak również osoby przygotowujące się do wszelkiego rodzaju imprez. Prezentacja skierowana będzie także do wszystkich tych, którzy dbają o swój atrakcyjny wygląd, dobrą kondycję oraz śledzą najnowsze trendy w modzie, kosmetyce czy fryzjerstwie. Trzeba zaznaczyć, że Targi ślubne są jedyne w swoim rodzaju. W jednej części sali panie dopasowują suknie do swojej sylwetki, obok fryzjerki wykonują wszystkim chętnym darmowe fryzury, a w drugiej części odbywa się barmańskie show... Cukiernie kuszą zwiedzających swoimi łakociami, restauracje prezentują weselne menu, a w kąciku wróżka przepowiada narzeczonym przyszłość.

Nowością na tegorocznych radomskich targach będą bezpłatne porady konsultantki ślubnej, od której uczestnicy dostaną wiele cennych wskazówek i porad związanych z organizacją ślubu i przyjęcia weselnego. Wszystkie bilety wezmą udział w losowaniu atrakcyjnych nagród, z tej okazji również organizator imprezy Biuro Turystyczne Gromada zaproponuje rabaty dla przyszłych nowożeńców na wynajem apartamentów oraz podróż poślubną. Warto zaznaczyć, że ostatniego dnia odbędzie się licytacja produktów i usług lokalnych firm, z której cały dochód zostanie przeznaczony na wsparcie radomskich domów dziecka, hospicjów oraz klubów sportowych. Targi Ślubne są wspaniałą inicjatywą, która od lat cieszy się wielkim zainteresowaniem i uznaniem nie tylko wśród wystawców, ale też wśród odwiedzających. To impreza, która zdobyła już swój prestiż, i z roku na rok coraz prężniej się rozwija.

Cena biletu wstępu – 15 zł.

Po wszelkie informacje zapraszamy do Biura Turystycznego w Radomiu.

OST GROMADA BIURO TURYSTYCZNE
UL. NARUTOWICZA 9
26 - 600 RADOM
TEL./FAX./ 048/ 360 06 05
e-mail: radom.bt@gromada.pl
www.gromada.pl

Radomskie Targi ślubne 5-6 lutego

WeseleRadom na Facebooku! Zapraszamy.

ja_ot_tak 
Lubię tu być

Data ślubu: 10.09.2011r.
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 12:53   

Gdzie można nabyć bilety - przy wejściu czy w Gromadzie? Jeśli zjawię się na targach ok. południa, to jeszcze dostanę bilet? :)

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 13:26   

hej czy ktos sie orientuje czy na tych targach mozna zrobic np próbny makijaż? czy jest to darmowe? jak to sie odbywa? mogę poprostu podejsc i zapytac czy mi zrobia makijaż? jestem troszke nieśmiała:D

luizap 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 14:06   

dziewczyny mnie akurat nie bedzie w radomiu i chciałam was prosic o umieszczeie potem na forum opinii na temat targów zdjec itp kto może to bardzo proszę.

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 15:29   

byłam na targach rok temu - co do makijażu i fryzur można sie bezpłatnie umalować i uczesać ale są zapisy, więc ja zrezygnowałam bo nie miałam czasu żeby czekać 3 godziny a z biletami nie ma problemu nawet po południu

misia84 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 20.08.2011
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 17:55   

Mnie też nie będzie akurat wtedy w Radomiu :| A w niedzielę co będzie można zobaczyć?

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sro Sty 19, 2011 21:43   

to samo co w sobote :/

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy

Wysłany: Pon Sty 24, 2011 18:56   

...i chyba w niedziele lepiej iść bo zazwyczaj losowanie obrączek i innych prezentów od sponsorow np. tortu (mniamniam) odbywa się właśnie w niedzielę;-) choć nie wiem czy w sobotę też nie bo tego dnia nigdy nie byłam? ale może ktos był i wie?

alice6 
Zadomawiam się

Data ślubu: 07.2012
Wysłany: Wto Sty 25, 2011 22:55   

Wybiorę się drugiego dnia na te targi. Jeszcze nigdy nie byłam, więc myślę że warto zobaczyć co w trawie piszczy. Oczywiście opowiem co mnie tam spotkało. hehe.

klaud_88 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 10.09.11
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 08:47   

Ja także wybiore sie pewnie w niedziele :)

m.o.n.i.k.a 
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy

Wysłany: Sro Sty 26, 2011 09:01   

Fajna sprawa, wszystko w jednym miejscu, nie trzeba odrazu zamawiać ale można zobaczyć jaką kto ma ofertę i ceny...pozbierać ulotki (najlepiej z własnymi komentarzami dopisanymi) bo tak później w domu cięźko odtworzyć czy akurat np. te fotki nam się podobały;-) Ja też się wybieram w niedzielę;-)

anelim5 
Zadomawiam się

Data ślubu: 15.10.2011
Wysłany: Sro Sty 26, 2011 09:41   

JA też się wybieram w niedziele.

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu