Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Targi ślubne 2012-ktoś się wybiera?
Autor Wiadomość
monteskiusz 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 12:45   Targi ślubne 2012-ktoś się wybiera?

Jak w temacie. Ktoś się wybiera? Będziemy z narzeczoną pierwszy raz na targach. Ktoś był z was w poprzednich latach? Warto w ogóle?

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 13:29   

byłam i rok temu i dwa lata temu... w sumie było to samo. ale mielismy jeszcze duzo czasu do wesela i bylismy tak po prostu z ciekawości. teraz mamy tylko 5 miesiecy więc idizemy po wybór obraczek, kwiatów, kosmetyczki, fryzjerki , moze auta, tortu. polecam targi szczególniej tym którzy maja pół roku i mniej do slubu. dla osób ktore maja pozniej to tylko tak do poogladania :)

justynan01 
Zadomawiam się

Data ślubu: 6.10.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 15:03   

ja z narzeczonym się wybieram i tez będę pierwszy raz
w sumie nie wiem czego mam się spodziewać ale myślę że przynajmniej coś tam sobie już poszukam, albo znajdę jakieś inspiracje :)

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Sty 23, 2012 15:03   

Ja będę na pewno, mam ponad rok do ślubu jeszcze, ale chcę się rozejrzeć.

monteskiusz 
Rozkręcam się

Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 10:53   

i jak wrażenia po targach? był z was ktoś? jak dla mnie były trochę słabe, jakieś mam mieszane uczucia :( nawet nie było gdzie samochodem zaparkować, nie mówiąc już o tym że co chwila się można było potykać o źle połączoną wykładzinę, mało wystawców, bałagan organizacyjny, mało miejsca w przejściach dla zwiedzających i bilet 15zł, to jednak trochę drogo

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 11:22   

moje wrazenia sa opisane w przygotowaniach 2012 :) a co do parkowania autem to w sobote o 11.30 nie było problemu :) wykładzina faktycznie lipna a co do miejsca no to juz każdy ma inne odczucia, jak dla mnie było ok :)

Asiek 
Lubię tu być

Data ślubu: 2012
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 12:22   

ale o 12tej w sobote już był duży problem z parkowaniem.. ale wszyscy pewnie chcieli zdążyć na pokaz o 12 tej i stąd ten natłok ludzi akurat w tych godzinach..

justynan01 
Zadomawiam się

Data ślubu: 6.10.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Pon Lut 20, 2012 19:55   

jak dla mnie to były słabe te targi, spodziewałam sie czegoś lepszego co mnie zachwyci lub zainspiruje, no ale niestety;/ co do wystawców sukien to jakiś kompetentnych informacji uzyskałam na stanowisku ELZA - bardzo miły pan; i JUlia Garsoł - dwie panie które doradzały co i jak nawet przymierzyłam u nic suknie dwie, no i to że obiecała ze jak bedzie trzeba to i w ciagu tygodnia uszyją mi suknie to mnie zachwyciło:)
a reszta stoisk to sporo dowiedziałam się o garniturach u pana ze stoiska O.K. i tortach ale nie pamietram kogo na pewno nie orłowcy, na wiekszopści stoisk wystawcy jakos nie byli chetni do rozmowy i udzielania informacji bardziej im zależało chyba wcisnąć ulotke ;/

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu