Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:51 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Barney
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 07:43
|
|
|
|
| agusia_najlepsz napisał/a: | | Co do przeciwnikow dj bo puszcza muzyke z cd to ile jest zepsolow ktore puszczaja muzyke z dyskietek i udaja,ze graja i to Wam nie przeszkadza? | Niestety, masz rację, ludzie po prostu nie słysza, a nawet jak zespoł gra z dysku to i tak przekonuja innych i siebie samych ze to na zywo.
- jak grali?
- na żywo
- a ilu ich było?
- 2 i wokalistka
Ale dzis bardzo trudno jest oddzielic zespoły grajace z półplaybacku od tych z full playback, niektorzy maja wgrane wokale, niektorzy graja/spiewaja czesc imprezy z dysku a czesc na zywo i dogrywaja, zalezy od utworu.
pieguska, tobie własciwie sa niepotrzebne nasze opinie, juz wybrałas dj-a, to ci pasuje, czekamy teraz na twoja opinie po weselu ale popytaj tez gosci co sadza o weselu z dj-em. |
|
|
|
 |
pieguska
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
|
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 20:12
|
|
|
|
| za rok wam powiem:) a co do pytania gości....hmm to ostatnia rzecz jaka bym zrobila...bo ilu gosci tyle opinii...wszystkim nie da sie dogodzic nigdy...dj i ja z moim narzeczonym zrobimy wszytko by goscie milo wspominali nasz ślub i wesele, na ile sie to uda powiem juz po uroczystosci:) |
|
 |
madleine
Rozkręcam się

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 17:53
|
|
|
|
u mnie na weselu grał dj wodzirej i mimo obiekcji przed weselem goście bawili się świetnie. Wielu sceptyków zmieniło zdanie i stwierdziło że na tak fajnym weselu jeszcze nie byli. Z mojej strony mogę powiedzieć tyle że razem z mężem jesteśmy zadowoleni i uważamy że to była słuszna decyzja |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 23:05
|
|
|
|
ja byłam na weselu gdzie grał Dj i mi sie nie podobało to rozwiązanie. jestem tradycjonalistką, moze dlatego lubie tradycyjne orkiestry, a dj'owanie do mnie nie dociera |
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 23:44
|
|
|
|
Ja bylam zarowno na przyjeciu weselnym gdzie grała...wieża , jak i na takim gdzie byl DJ. Muzyka z kaset - hmm, grały w kółko 2 kasety, kawalki znane, bo glownie disco polo, ludzie chetnie tanczyli ale nie bylo komu zabawiac tlumu. W efekcie ja i starszy mielismy byc chyba wodzirejami, co nam sie nie udalo (on wyemigrowal przed 00, ja mialam poprowadzic oczepiny o ktorych nie mialam pojecia bo nie jestem typem weselnym ).. Ogolnie w miare..
A Dj.. to bylo z 7 lat temu. Ale chlopak byl przygotowany na to dla jakiej publiki bedzie puszczac kawalki.. Wiec lecialy i piosenki "Daj mi te noc", "jestes szalona" itp.. Ale byly tez utwory typowo dyskotekowe, tj ówczesne techno itp.. I niestety goscie woleli typowe ludowe przyspiewki i przygrywki, ktore zwykle serwuje orkiestra.. Wiec na parkiecie byl luz, ludzie woleli siedziec za stolami i plotkowac Za to mlodziez chetniej podrygiwala.. A wiecej nie pamietam bo dawno to bylo, a ja wtedy uciekalam przed jednym takim co koniecznie chcial ze mna tanczyc
Moje zdanie - wszystko zalezy od tego jaki Dj i co bedzie grac. Jesli mloda para sie kogo zaprosi i przy jakiej muzyce goscie sie chetniej bawia, pewnie nawet wybierajac Dj'a beda mogli ustalic taki repertuar ktory przypadnie pod szersze gusta Ja jednak wole orkiestre.. mysle ze wesele to tak specyficzna impreza, ze nie nalezy mieszac tego klimatu z typową dyskoteką. Bo na techno party mozna isc w kazdy weekend, a wesele jest tylko jedno (a na nim "czerwone i bure", "prawy do lewego" i "cztery razy po dwa razy" ) |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| |
 |
|