Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 10:51
DJ NA WESELU?
Autor Wiadomość
Barney 
Zadomawiam się

Data ślubu: single ;)
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 07:43   

agusia_najlepsz napisał/a:
Co do przeciwnikow dj bo puszcza muzyke z cd to ile jest zepsolow ktore puszczaja muzyke z dyskietek i udaja,ze graja i to Wam nie przeszkadza?
Niestety, masz rację, ludzie po prostu nie słysza, a nawet jak zespoł gra z dysku to i tak przekonuja innych i siebie samych ze to na zywo.
- jak grali?
- na żywo
- a ilu ich było?
- 2 i wokalistka

Ale dzis bardzo trudno jest oddzielic zespoły grajace z półplaybacku od tych z full playback, niektorzy maja wgrane wokale, niektorzy graja/spiewaja czesc imprezy z dysku a czesc na zywo i dogrywaja, zalezy od utworu.

pieguska, tobie własciwie sa niepotrzebne nasze opinie, juz wybrałas dj-a, to ci pasuje, czekamy teraz na twoja opinie po weselu ale popytaj tez gosci co sadza o weselu z dj-em.

pieguska 
Zadomawiam się

Data ślubu: 20.11.2010
Wysłany: Pią Maj 15, 2009 20:12   

za rok wam powiem:) a co do pytania gości....hmm to ostatnia rzecz jaka bym zrobila...bo ilu gosci tyle opinii...wszystkim nie da sie dogodzic nigdy...dj i ja z moim narzeczonym zrobimy wszytko by goscie milo wspominali nasz ślub i wesele, na ile sie to uda powiem juz po uroczystosci:)

madleine 
Rozkręcam się

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 17:53   

u mnie na weselu grał dj wodzirej i mimo obiekcji przed weselem goście bawili się świetnie. Wielu sceptyków zmieniło zdanie i stwierdziło że na tak fajnym weselu jeszcze nie byli. Z mojej strony mogę powiedzieć tyle że razem z mężem jesteśmy zadowoleni i uważamy że to była słuszna decyzja :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 23:05   

ja byłam na weselu gdzie grał Dj i mi sie nie podobało to rozwiązanie. jestem tradycjonalistką, moze dlatego :) lubie tradycyjne orkiestry, a dj'owanie do mnie nie dociera :D

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Nie Wrz 06, 2009 23:44   

Ja bylam zarowno na przyjeciu weselnym gdzie grała...wieża :lol: , jak i na takim gdzie byl DJ. Muzyka z kaset - hmm, grały w kółko 2 kasety, kawalki znane, bo glownie disco polo, ludzie chetnie tanczyli ale nie bylo komu zabawiac tlumu. W efekcie ja i starszy mielismy byc chyba wodzirejami, co nam sie nie udalo (on wyemigrowal przed 00, ja mialam poprowadzic oczepiny o ktorych nie mialam pojecia bo nie jestem typem weselnym :shock: ).. Ogolnie w miare..

A Dj.. to bylo z 7 lat temu. Ale chlopak byl przygotowany na to dla jakiej publiki bedzie puszczac kawalki.. Wiec lecialy i piosenki "Daj mi te noc", "jestes szalona" itp.. Ale byly tez utwory typowo dyskotekowe, tj ówczesne techno itp.. I niestety goscie woleli typowe ludowe przyspiewki i przygrywki, ktore zwykle serwuje orkiestra.. Wiec na parkiecie byl luz, ludzie woleli siedziec za stolami i plotkowac ;) Za to mlodziez chetniej podrygiwala.. A wiecej nie pamietam bo dawno to bylo, a ja wtedy uciekalam przed jednym takim co koniecznie chcial ze mna tanczyc :lol:

Moje zdanie - wszystko zalezy od tego jaki Dj i co bedzie grac. Jesli mloda para sie kogo zaprosi i przy jakiej muzyce goscie sie chetniej bawia, pewnie nawet wybierajac Dj'a beda mogli ustalic taki repertuar ktory przypadnie pod szersze gusta :) Ja jednak wole orkiestre.. mysle ze wesele to tak specyficzna impreza, ze nie nalezy mieszac tego klimatu z typową dyskoteką. Bo na techno party mozna isc w kazdy weekend, a wesele jest tylko jedno (a na nim "czerwone i bure", "prawy do lewego" i "cztery razy po dwa razy" 8-) )

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu