Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 11:48
Jaka wódke wybraliście ?
Autor Wiadomość
wesolabeti 
Rozkręcam się

Data ślubu: 13-06-2009
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 19:40   

u nas był maximus i też zaopatrywaliśmy się w hurtowni na Kalińskiej, dowożą najpóźniej w piątek przed weselem, polecam :)

ewa_w 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12-09-2009
Wysłany: Pią Cze 26, 2009 20:49   

My chcieliśmy finlandię ale jednak trochę jest za droga.
Teraz myślimy kupić Pana Tadeusza litr na parę.
Musimy jeszcze pojeździć po hurtowniach i zorientować się gdzie najtaniej by nas wyniosło (byliśmy tylko na Kalińskiej)

anecior 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Cze 26, 2009 22:39   

Z tego co słyszałam od znajomych to pan tadeusz jest niedobry, no ale to zalezy kto co lubi. My go na swoje wesele nie weźmiemy. No ale do wyboru wodki to mamy jeszcze troche czasu. No a rzeczywiscie że finlandia jest droga, szkoda....
Wiem że jeszcze na czachowskiego jest jakaś hurtownia, przynajmniej byla, ale warto zobaczyć.

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Cze 26, 2009 22:41   

No my jednak zostaniemy przy wyborowej :) Mój narzeczony się uparł na wyborową i już koniec kropka :)
Ale widzę,że dobre recenzje dostaje wyborowa,więc jestem spokojna :) pozdrawiam :)

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Cze 27, 2009 12:45   

mnie osobiscie tadzio bardzo smakuje :) wg mnie to efektowna butelka, i co najwazniesze smak :) my sie na nia zdecydowalismy, wg nas najlepsza no ale kazdy ma swoj gust

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pon Cze 29, 2009 17:54   

a ja chcę mieć barmana na weselu, choc mi również kucharka odradzała. na 2 weselach byłam gdzie były pyszne kolorowe drinki i cieszyły sie dużym powodzeniem. duzo dziewczyn i pań woli drinka niz wódkę, ja też i mysle ze kobiety tak nie przesadza z alkoholem zeby trzeba było sprzatac, bo panowie drinków z reguły nie pija, jesli cos poza wódką to piwo i bimber, takze nie boje się o efekty uboczne.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 10:27   

ja też myślałam o Panu Tadeuszu ale jeszcze zobsczymy jak będziemy jeździć po hurtowniach. Ile wcześniej załatwiacie takie sprawy typy wódka napoje?? bo ja tak sobie myśle że dużo czasu jeszcze mam a widze że wy raczej się nie ociągacie :P

ewa_w 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12-09-2009
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 12:20   

Nasz ślub za 2miesiące i 11dni. :D
Jeszcze nie kupiliśmy ani alkoholu, ani napoi. Nadal nie możemy się zdecydować jaką wódkę kupić. :(

Malensstfo 
Zadomawiam się

Data ślubu: 28.08.2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 13:47   

No ja po przeczytaniu tego wątku na naszym forum, podsunęłam temat rodzicom. I właśnie zastanawiamy się jaką wódkę wybrać, żeby teraz jednak jakąś część już kupić...mimo że tak dużo czasu jest, ale i podwyżki jeszcze pewnie też będą. Zobaczymy na czym postanie :D

srebrna05
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Lip 01, 2009 21:52   

My tez nie mamy jeszce wódki, chociaz nasze wesle jest za 31 dni :) ) NIe jest to sprawa tego ze malo interesujemy sie przygotowaniami, ani brakiem czasu poprostu juz na zareczynach bylo ustalone ze wodka bedzie kupiona tuż przed samym weselem i tego sie trzymamy. A jaka to bedzie to mama nadzieje ze w ciagu tygodnia decyzja zostanie podjęta. Pod uwagę jest brana taka wodka jak: Ozzone, Pan Tadeusz, Wyborowa. Co proponujecie?

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 22:38   

No to spoko nie mam się co przejmować bo po przeczytaniu dziewczyn postów gdzie na prawie rok czasu już takie rzeczy planują to się troszki przeraziłam hehe

srebrna05, ja bym stawiała na Pana Tadzia z tego jaki wybór dałaś

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sro Lip 01, 2009 22:43   

A ja na wyborową :)

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu