Przesunięty przez: Mathie Wto Sie 23, 2011 09:23 |
|
| Autor |
Wiadomość |
myszuniaS
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 24.07.2010
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 17:35 Kucharz
|
|
|
|
Polecam w 100%.....kucharz ma wieloletnie doświadczenie....zajmuje sie wszytskim...was obchodzi tylko alkochol. mialam go na weselu....oniemialam jak weszłam na sale....pieknie przybrane stoly....szampan na pierwssze wejscie przepięknie zdobiony.... cala zastawe ma swoja jesli na sali jest nie ladna....ma swój sprzet jeśli kuchnia jest nie za bardzo na sali:) naprawdę polecam serdecznie....a jedzonko......pyyyyyyycha!!!! facet ma taki łeb ze głowa mała nawet co do wódki to wyliczy wam co do jednej ile pojdzie na weselu jeśli powiecie mu ile bedzie ludzi:) mogę dać namiar:) |
|
|
|
 |
jeza
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 13:52
|
|
|
|
| Jeżeli rzeczywiście tak jest to daj namiary . A gdzie on gotuje tylko prywatnie czy w jakiejś knajpce? |
_________________ Skrzat~ |
|
|
|
 |
myszuniaS
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Pią Paź 29, 2010 14:56 Kucharz Zygmunt Domagała
|
|
|
|
| on gotuje prywatnie.....jest naprawde swietny ma swoj sprzet do gotowania wiec jak w sali weselnej jest beznadziejna kuchnia to nie jest dla niego problem:) |
_________________ Klaudia |
| |
|
|
|
 |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

Data ślubu: 2012
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 13 Sty 2011 Posty: 124 Skąd: Radom
|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 11:46
|
|
|
|
| Czy ten pan nie jest z okolic Jedlni Letnisko? bo nie wiem jak się tamten pan nazywa ale napewno też ma na imię Zygmunt i jeżeli to ta sama osoba to stanowczo nie polecam!!! Był to kucharz u siostry ciotecznej na weselu, wydali sporo kasy a ludzie byli głodni a facet się 3 razy przebierał (w bardzo urokliwe stroje ale chyba nie takie jego zadanie) i nosił po 1 coli gdzie przy weselu na ponad 200 osób na stołach trzeba było wymienić conajmiej 20. Bardzo nie polecam, goście wyszli głodni i niezadowoleni;-/ |
|
|
|
 |
myszuniaS
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 14:55
|
|
|
|
| Nie on nie jest z jedlni....chyba z pionek. nie mam pojęcia. zresztą....wszystkim się nie dogodzi...niestety.....:) |
|
|
|
 |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 21:21
|
|
|
|
Tak z Pionek...to ten sam pan...a nie wiem czy wszystkim się nie dogodzi..dziwie się że ktos poprostu może "kogoś takiego" polecać... Niby zabiera produkty, bo on sam gotuje a później się okazuje, że połowy rzeczy na weselu nie ma... jak ktoś zaintersowany a raczej chce się przekonac o jego marności mogę wysłać fotki jak wyglądały stoły na weselu na ktorym ten pan "gotował" chociaż wsumie nie wiele jest do oglądania... |
|
|
|
 |
myszuniaS
Dopiero zaczynam

|
Wysłany: Nie Sty 23, 2011 21:39
|
|
|
|
wiem co mowie....nigdy wszystkim nie dogodzisz....polecam go bo ja bylam z niego bardzo zadowolona....i nie urządzaj tu dogryzek typu : " nie wiem jak mozna kogos takiego polecic" .
kazdy ma swoje zdanie!!!! |
|
|
|
 |
m.o.n.i.k.a
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Sty 24, 2011 18:49
|
|
|
|
| ...Tak popieram każdy ma swoje, a ja uważam że skoro podobnie jak ty byłam z tym Panem na weselu to mam tez prawo ostrzec wszystkich...bo wiadomo każdy i tak podejmuje indywidualnie decyzje kogo wybierza ale myśle, że właśnie po to jest to forum żeby można było poczytać jakie kto ma wrażenia i opinie i być świadomym wad i zalet. A wiadomo, dla jednych liczy się żeby było co zjeść i żeby goście nie byli na weselu głodni (np. dla mnie) dla innych oprawa gdzie tego pana akurat można polecić bo jego stroje są bardzo wyszukane np. ten do podawania tortu... Pozdrawiam. |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|