Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Majka
Pią Lis 04, 2011 21:08
Stół rybny na weselu?
Autor Wiadomość
karola64 
Rozkręcam się

Data ślubu: 20.08.2013
Wysłany: Pią Lis 04, 2011 20:54   Stół rybny na weselu?

Czy uważacie że stół z rybami to dobry wybór? Czy jest jakiekolwiek zainteresowanie gości?

underthesnow 
Lubię tu być

Osoba prywatna

Wysłany: Pią Lis 04, 2011 23:09   

Wiesz co, byłam na jednym weselu, gdzie taki stoł był i w sumie miał branie, ale bez szaleństw. Ludzie jak podchodzili, to brali raczej sprawdzoną rybę po grecku, czy śledzia, niż jakieś wymyślne przystawki z rekina.

agagwiazdeczka 
Domownik

Data ślubu: 23.06.2012
Osoba prywatna
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 09:38   

ostatnio się nad tym zastanawiałam, ale po 7 weselach w tym roku zauważyłam jak wiele jedzenia się marnuje i zostaje na stołach, więc myślę ze dodatkowe urozmaicenia jeszcze bardziej wpłyną na to że ze stołów nie bedzie nic znikać :/ my zrobimy, rybe po grecku, i śledzia oraz koreczki z łososia postawimy na stolach i wystarczy... co za duzo to nie zdrowo :) takie jest moje zdanie.

Pola 
Rozkręcam się

Wysłany: Sob Lis 05, 2011 13:28   

Stół rybny również brałam pod uwagę, ale po sugestiach właścicielki sali, którą wynajmuję, zrezygnowałam z niego.

Według jej spostrzeżeń nie wszyscy goście wiedzą jak się zabrać za jedzenie bardziej wymyślnych przystawek. Popularnością cieszyły się tradycyjne przekaski jak sledziki czy ryba po grecku. Po drugie trzeba wziąć pod uwagę zapach wokół tego stołu. Podobno wymiata :)

i.t.d. 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 14.05.2011
Wysłany: Sob Lis 05, 2011 15:58   

mnie właścicielka też odradziła, mówiła że ludzie boją sie tego stołu ;) braliśmy pod uwagę też stół sushi ale w końcu też zrezygnowaliśmy bo właścicielka sie bała że sie ktoś struje.

doriss 
Dopiero zaczynam

Data ślubu: 18.08.2012
Osoba prywatna
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 19:18   Stół z Sushi na weselu

Co sądzicie o pomyśle stołu sushi na przyjęciu? Właśnie widziałam taką ofertę cateringu z Radomia w promocji za 225 zł dla 30 osób (zakupon.pl) i zastanawiam się jak goście to przyjmą :) bo wydaje mi sie ze może to byc fajna atrakcja, zwłaszcza dla tych co nigdy nie próbowali, ja jestem fanką sushi :D Bo trochę oklepane już te stoły wiejskie ;) Robię wesele dla 100 osób więc to byłby koszt 750 zł (w porównaniu z wiejskim jest chyba ok)
Zakupon

madzia123 
Lubię tu być

Data ślubu: 23.06.2012
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 20:54   

ja bym nie ryzykowala bo usługi z tych promocji zakupon groupon są z regóły gorsze mniej starannie zrobione itp.tak jest przynajmniej w przypadku fryzjerów kosmetyczek

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu