|
|
| Autor |
Wiadomość |
FilipGrzesiak
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 07:18
|
|
|
|
| kasiek dobry fotograf nie da Ci książki z fotojokera. Przynajmniej tak powinno być i jak bym tak nigdy nie zrobił. Tak samo nie wywołał odbitek w kiosku na rogu albo oddał album Poldomu. |
|
|
|
 |
foto78
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 07:47
|
|
|
|
| FilipGrzesiak napisał/a: | | kasiek dobry fotograf nie da Ci książki z fotojokera. Przynajmniej tak powinno być i jak bym tak nigdy nie zrobił. Tak samo nie wywołał odbitek w kiosku na rogu albo oddał album Poldomu. |
ŚWIĘTE słowa popieram w 100% ale z albumem Poldomu się nie zgodzę przynajmniej z niektórymi modelami/wzorami. |
_________________ Agencja Fotograficzna ANFITO |
|
|
|
 |
FilipGrzesiak
Rozkręcam się

|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 10:15
|
|
|
|
| Jest jeden wzór który "daje rade" ale mam uraz do tej firmy i sam takich nie oddaje. |
|
|
|
 |
titi
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Fotografia Łukasz Wykrota
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 14:57
|
|
|
|
U mnie koszt wykonania fotoksiążki w formacie 30x30 cm o objętości 20 stron kosztuje 450zł,
ale od tego roku wprowadziłem super ekonomiczną wersję w mniejszym rozmiarze 18x18 cm w cenie 150zł o objętości 30 stron.
Pamiętajcie, że fotoksiążka jest tylko formą przedstawienia Waszych fotografii, a najistotniejsze jest perfekcyjne wykonanie zdjęć, które możemy później umieścić w tradycyjnym albumie lub w fotoksiążce. |
|
|
|
 |
darici
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
|
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 19:44
|
|
|
|
| fotoksiazka to bardzo fajny pomysl ja mam tez takie cos jest super goraco polecam:) |
|
 |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 18:05
|
|
|
|
| my od fotografa mamy album z dużymi zdjeciami a fotoksiażkę zrobiłam sobie sama ściągnełam program z fotojokera - na bazie zdjec od fotografa. fajna zabawa a koszt nie taki duży. fajnie wyszło ( pierwsza zrobiłam na zwykłym papierze w najtańszej formie fotozeszytu, spodobało mi sie i zrobiłam później drugą na papierze fotograficznym w twardej oprawie - i dużo lepsza jakość) . zależy co kto chce, mi zalezało na tym żeby zmiescić dużo zdjęc wiec mamy format A4 i na nim na kazdej stronie zwykle kilka zdjec a czasem tylko jedno czy dwa. Ale rozmiary sa rózne i można zrobić wieksze. ja w każdym bądź razie jestem zadowolona, bo jak chcę komuś pokazać to i do pracy mogłam wziąśc a album choć piekny to duży i ciężki. |
|
|
|
 |
fotowawa
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Fotografia-Warszawa.eu
|
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 19:48
|
|
|
|
fotoksiążka a fotoalbum to różnica my oferujemy fotoalbumy w formie fotoksiążki ale są one naświetlane na papierze fotograficznym a nie drukowane, rozkładówki są na grubym papierze, wykonaujemy projekty fotoalbumów w porozumieniu z parą młodą.
Zapraszamy do obejżenia ich na www.fotografia-warszawa.eu |
_________________ Serdecznie zapraszam
www.fotografia-warszawa.eu |
|
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|