Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Fotoksiążki
Autor Wiadomość
FilipGrzesiak
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 07:18   

kasiek dobry fotograf nie da Ci książki z fotojokera. Przynajmniej tak powinno być i jak bym tak nigdy nie zrobił. Tak samo nie wywołał odbitek w kiosku na rogu albo oddał album Poldomu.

foto78 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Agencja Fotograficzna Anfito
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 07:47   

FilipGrzesiak napisał/a:
kasiek dobry fotograf nie da Ci książki z fotojokera. Przynajmniej tak powinno być i jak bym tak nigdy nie zrobił. Tak samo nie wywołał odbitek w kiosku na rogu albo oddał album Poldomu.

ŚWIĘTE słowa popieram w 100% ale z albumem Poldomu się nie zgodzę przynajmniej z niektórymi modelami/wzorami.

FilipGrzesiak
Rozkręcam się

Wysłany: Sro Mar 02, 2011 10:15   

Jest jeden wzór który "daje rade" ale mam uraz do tej firmy i sam takich nie oddaje.

titi 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Fotografia Łukasz Wykrota
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 14:57   

U mnie koszt wykonania fotoksiążki w formacie 30x30 cm o objętości 20 stron kosztuje 450zł,
ale od tego roku wprowadziłem super ekonomiczną wersję w mniejszym rozmiarze 18x18 cm w cenie 150zł o objętości 30 stron.
Pamiętajcie, że fotoksiążka jest tylko formą przedstawienia Waszych fotografii, a najistotniejsze jest perfekcyjne wykonanie zdjęć, które możemy później umieścić w tradycyjnym albumie lub w fotoksiążce.

darici 
Lubię tu być

Data ślubu: 02.10.2010
Wysłany: Sro Mar 02, 2011 19:44   

fotoksiazka to bardzo fajny pomysl ja mam tez takie cos jest super goraco polecam:)

ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Czw Lip 21, 2011 18:05   

my od fotografa mamy album z dużymi zdjeciami a fotoksiażkę zrobiłam sobie sama ściągnełam program z fotojokera - na bazie zdjec od fotografa. fajna zabawa a koszt nie taki duży. fajnie wyszło ( pierwsza zrobiłam na zwykłym papierze w najtańszej formie fotozeszytu, spodobało mi sie i zrobiłam później drugą na papierze fotograficznym w twardej oprawie - i dużo lepsza jakość) . zależy co kto chce, mi zalezało na tym żeby zmiescić dużo zdjęc wiec mamy format A4 i na nim na kazdej stronie zwykle kilka zdjec a czasem tylko jedno czy dwa. Ale rozmiary sa rózne i można zrobić wieksze. ja w każdym bądź razie jestem zadowolona, bo jak chcę komuś pokazać to i do pracy mogłam wziąśc a album choć piekny to duży i ciężki.

fotowawa 
Rozkręcam się

Właściciel firmy
Fotografia-Warszawa.eu
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 19:48   

fotoksiążka a fotoalbum to różnica my oferujemy fotoalbumy w formie fotoksiążki ale są one naświetlane na papierze fotograficznym a nie drukowane, rozkładówki są na grubym papierze, wykonaujemy projekty fotoalbumów w porozumieniu z parą młodą.
Zapraszamy do obejżenia ich na www.fotografia-warszawa.eu

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu