Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 21:58
|
|
|
|
Zawsze mozesz wybrac sie na sesje z fotografem w jedno miejsce, ktore najbardziej ze wszystkich ci odpowiada. A pozniej, jesli nie wypozyczalas sukni, mozesz sie udac z kolega/kolezanka, ktory(a) umie robic zdjecia w inne miejsce (a moze masz kilku kolegow.kolezanki?) i zrobic w innych Ja nie wiem czy bede w stanie rozstac sie z moja suknia slubna, a przeciez nie bede robic sobie fotek jak niektore lolitki na Nk, czyli burdel w lazience i ja w slubnej kiecce na 1 planie Ja mysle o strzeleniu kilku zdjec w ogordeczku kolo domu weselnego jest hustawka, mostekj na oczku wodnym.. zawsze to inne niz z zamku |
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 14:01
|
|
|
|
Ja zawsze proponuję młodym tzw multiplener... czyli w kilku miejscach z kilkoma pomysłami.
Unika się w ten sposób tzw nudy podczas oglądania. W MWR lub w Oroński można fajne zdjęcia zrobić.... ale nie w dzień slubu. |
_________________ http://jacekbrozek.pl
http://jacekbrozek.blogspot.com/ |
|
|
|
 |
kinia
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:10
|
|
|
|
| Liziii napisał/a: | | Zawsze mozesz wybrac sie na sesje z fotografem w jedno miejsce, ktore najbardziej ze wszystkich ci odpowiada. A pozniej, jesli nie wypozyczalas sukni, mozesz sie udac z kolega/kolezanka, ktory(a) umie robic zdjecia w inne miejsce |
To jest bardzo dobry pomysł, ja mam zamiar wykorzystać do tego celu koleżankę po szkole plastycznej, studentkę wydziału sztuki i zrobić taki dodatkowy plener oprócz tego z fotografem, taki bardziej szalony i na luzie może wyjdzie coś fajnego i będzie dodatkowa okazja, żeby założyć sukienkę |
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 18:16
|
|
|
|
Ojej, nie wiem jakie są wasze odczucia na teram sesji w Muzeum Wsi Radomskiej... ale mnie to totalnie odrzuca. Ogladalam juz zdjecia niejeden pary robione wlasnie tam..i co jak co, ale mnie to nie pasuje ;/ Panna mloda odpicowana, młody w lakierach..i koza na trawie A w tle strzechy i bielone wapnem ściany Ja rozumiem ze to ten pewien klimat.. ale malo romantyczny |
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:26
|
|
|
|
| Liziii napisał/a: | | Ojej, nie wiem jakie są wasze odczucia na teram sesji w Muzeum Wsi Radomskiej... ale mnie to totalnie odrzuca. |
ja bardzo nie lubię tam robić zdjęcia... wieś tańczy i śpiewa.... a w sobotę jest tam najazd młodych z fotografami i kamerzystami.... eh! |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:31
|
|
|
|
urokliwe miejsce, są osoby lubiący tamtejszy klimat. aczkolwiek ja tam sesji mieć nie będę, dosc oklepane to po 1, po 2 jakos nie czuje tamtejszej atmosfery |
|
|
 |
malaczarna5
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:52
|
|
|
|
Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad sesją ślubną,chociaż czas tak szybko leci i już niedługo...niedługo...
Ale na pewno będzie to plener Dobrze,że nasz dobry kolega będzie nam robił zdjęcia,bo jest fotografem i już nam powiedział,że po ślubie możemy mieć sesje codziennie w innym miejscu A w dniu ślubu zrobimy sobie sesję ze świadkami |
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 06:47
|
|
|
|
Ostatnio robiłem plener ślubny w kilku fajnych miejscach:
po kliknięciu na zdjęcie- będzie trochę większe.....
Restauracja "Casablanka"
Stajnia w Lesiowie:
więcej na moim blogu
Jest możliwość sesji ślubnych w Muzeum Jacka Malczewskiego.... muszę zrobić tam próbną sesję ... jeżeli jest ktoś chętny na sesję narzeczeńską - to zapraszam (koszty niewielkie)
pozdrawiam |
|
|
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 09:35
|
|
|
|
| Te zdjęcia w Casablance bardzo ładne. |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:23
|
|
|
|
Mnie te zdjecia chyba urzekly, bo są takie ciepłe.. Czarno - biale tez wychodza sliczne, ale mnie sie marzą wlasnie w takiej ciepłej, brązowo - bezowej scenerii... wiecie - kolory ziemi itp. Gdybym miala slub we wrzesniu, napewno wybralabym sie do Łazienek Warszawskich na sesje wsrod kolorowych jesiennych liści i wiewiorek
W maju jest jeszcze wiosennie i kwitnaco, wiec pewnie moja sesja bedzie "rześka" itp. Ale zawsze mozna zdjecia wywolac w sephi
No i niedawno widzialam piekne zdjecia pewnego fotografa, ale on szuka mlodej pary juz teraz, do darmowej sesji slubnej w "porzuconych" miejscach - stare budynki, uliczki miedzy starymi kamienicami (cos jak u nas kamieniczki wokol rynku), nawet byl jakis stary nagrobek (to akurat juz nie dla mnie). Taka sesja mi sie marzy (sama nie wiem czemu bo klimaty malo slubne ). Ale.. nie mam sukienki wiec w sesji nie bedziemy mogli wziac udzialu |
|
 |
Lusia
Lubię tu być

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:16
|
|
|
|
| podobno za to ze w Chlewiskach można zrobić zdjęcia trzeba zapłacić 1000 zł!! nie wiem na 100% tak mi koleżanka mówiła, jeśli ktoś ma inne informacje to proszę niech sprostuje. ja chce plener taki zeby było duzo zieleni i mi muzeum wsi radomskiej jak najbardziej pasuje, do tego może nad zalewem i jakieś nietypowe miejsce jeszcze np. plac zabaw. nie chce zameczków pałacyków- to nie dla mnie. |
|
|
|
 |
Liziii
Znam tu każdy kąt

|
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:49
|
|
|
|
Lusia - moze jakies wesole miasteczko natrafisz?
Ja juz sie uparlam na zamek wiec zamek it is..
Ale wlasnie rozwazam propozycje pewego fotografa:) Bo cena atrakcyjna..i zdjec z pleneru chyba 300... wiec hm hm.. Tylko tez w okolicy Radomia, a oronsko i MWR odpadaja.. |
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|