Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 10:45
Sesja fotograficzna
Autor Wiadomość
Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pon Sie 24, 2009 21:58   

Zawsze mozesz wybrac sie na sesje z fotografem w jedno miejsce, ktore najbardziej ze wszystkich ci odpowiada. A pozniej, jesli nie wypozyczalas sukni, mozesz sie udac z kolega/kolezanka, ktory(a) umie robic zdjecia w inne miejsce (a moze masz kilku kolegow.kolezanki?) i zrobic w innych :) Ja nie wiem czy bede w stanie rozstac sie z moja suknia slubna, a przeciez nie bede robic sobie fotek jak niektore lolitki na Nk, czyli burdel w lazience i ja w slubnej kiecce na 1 planie :D Ja mysle o strzeleniu kilku zdjec w ogordeczku kolo domu weselnego :) jest hustawka, mostekj na oczku wodnym.. zawsze to inne niz z zamku :)

Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Wto Sie 25, 2009 14:01   

Ja zawsze proponuję młodym tzw multiplener... czyli w kilku miejscach z kilkoma pomysłami.
Unika się w ten sposób tzw nudy podczas oglądania. W MWR lub w Oroński można fajne zdjęcia zrobić.... ale nie w dzień slubu.

kinia 
Lubię tu być

Data ślubu: 5.06.2010
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 09:10   

Liziii napisał/a:
Zawsze mozesz wybrac sie na sesje z fotografem w jedno miejsce, ktore najbardziej ze wszystkich ci odpowiada. A pozniej, jesli nie wypozyczalas sukni, mozesz sie udac z kolega/kolezanka, ktory(a) umie robic zdjecia w inne miejsce

To jest bardzo dobry pomysł, ja mam zamiar wykorzystać do tego celu koleżankę po szkole plastycznej, studentkę wydziału sztuki i zrobić taki dodatkowy plener oprócz tego z fotografem, taki bardziej szalony i na luzie ;) może wyjdzie coś fajnego i będzie dodatkowa okazja, żeby założyć sukienkę :)

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Sie 26, 2009 18:16   

Ojej, nie wiem jakie są wasze odczucia na teram sesji w Muzeum Wsi Radomskiej... ale mnie to totalnie odrzuca. Ogladalam juz zdjecia niejeden pary robione wlasnie tam..i co jak co, ale mnie to nie pasuje ;/ Panna mloda odpicowana, młody w lakierach..i koza na trawie :shock: A w tle strzechy i bielone wapnem ściany :/ Ja rozumiem ze to ten pewien klimat.. ale malo romantyczny :|

Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:26   

Liziii napisał/a:
Ojej, nie wiem jakie są wasze odczucia na teram sesji w Muzeum Wsi Radomskiej... ale mnie to totalnie odrzuca.

ja bardzo nie lubię tam robić zdjęcia... wieś tańczy i śpiewa.... a w sobotę jest tam najazd młodych z fotografami i kamerzystami.... eh!

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:31   

urokliwe miejsce, są osoby lubiący tamtejszy klimat. aczkolwiek ja tam sesji mieć nie będę, dosc oklepane to po 1, po 2 jakos nie czuje tamtejszej atmosfery :P

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

malaczarna5 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Sro Sie 26, 2009 20:52   

Ja jeszcze nie zastanawiałam się nad sesją ślubną,chociaż czas tak szybko leci i już niedługo...niedługo... :)
Ale na pewno będzie to plener :) Dobrze,że nasz dobry kolega będzie nam robił zdjęcia,bo jest fotografem i już nam powiedział,że po ślubie możemy mieć sesje codziennie w innym miejscu :D A w dniu ślubu zrobimy sobie sesję ze świadkami :)

Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 06:47   

Ostatnio robiłem plener ślubny w kilku fajnych miejscach:

po kliknięciu na zdjęcie- będzie trochę większe.....

Restauracja "Casablanka"

Stajnia w Lesiowie:

więcej na moim blogu :)

Jest możliwość sesji ślubnych w Muzeum Jacka Malczewskiego.... muszę zrobić tam próbną sesję :) ... jeżeli jest ktoś chętny na sesję narzeczeńską - to zapraszam (koszty niewielkie)
pozdrawiam

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 09:35   

Te zdjęcia w Casablance bardzo ładne.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 10:23   

Mnie te zdjecia chyba urzekly, bo są takie ciepłe.. Czarno - biale tez wychodza sliczne, ale mnie sie marzą wlasnie w takiej ciepłej, brązowo - bezowej scenerii... wiecie - kolory ziemi itp. Gdybym miala slub we wrzesniu, napewno wybralabym sie do Łazienek Warszawskich na sesje wsrod kolorowych jesiennych liści i wiewiorek 8-)
W maju jest jeszcze wiosennie i kwitnaco, wiec pewnie moja sesja bedzie "rześka" itp. Ale zawsze mozna zdjecia wywolac w sephi :mrgreen:
No i niedawno widzialam piekne zdjecia pewnego fotografa, ale on szuka mlodej pary juz teraz, do darmowej sesji slubnej w "porzuconych" miejscach - stare budynki, uliczki miedzy starymi kamienicami (cos jak u nas kamieniczki wokol rynku), nawet byl jakis stary nagrobek (to akurat juz nie dla mnie). Taka sesja mi sie marzy (sama nie wiem czemu bo klimaty malo slubne :shock: ). Ale.. nie mam sukienki wiec w sesji nie bedziemy mogli wziac udzialu :cry:

Lusia 
Lubię tu być

Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:16   

podobno za to ze w Chlewiskach można zrobić zdjęcia trzeba zapłacić 1000 zł!! nie wiem na 100% tak mi koleżanka mówiła, jeśli ktoś ma inne informacje to proszę niech sprostuje. ja chce plener taki zeby było duzo zieleni i mi muzeum wsi radomskiej jak najbardziej pasuje, do tego może nad zalewem i jakieś nietypowe miejsce jeszcze np. plac zabaw. nie chce zameczków pałacyków- to nie dla mnie.

Liziii 
Znam tu każdy kąt

Wysłany: Pią Wrz 25, 2009 19:49   

Lusia - moze jakies wesole miasteczko natrafisz? ;)
Ja juz sie uparlam na zamek wiec zamek it is..
Ale wlasnie rozwazam propozycje pewego fotografa:) Bo cena atrakcyjna..i zdjec z pleneru chyba 300... wiec hm hm.. Tylko tez w okolicy Radomia, a oronsko i MWR odpadaja..

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu