Przesunięty przez: Mathie Pią Sie 28, 2009 10:45 |
|
| Autor |
Wiadomość |
Ula
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 18:29 Sesja fotograficzna
|
|
|
|
Hej napiszcie gdzie ( studio, plener - w którym miejscu) i kiedy ( w dniu ślubu, przed czy po) zaplanowaliście sobie sesję fotograficzną
My zdecydowaliśmy się na plener (prawdopodobnie coś na łonie natury tzn łąka, las itd) po ślubie. Strasznie podobają nam się zdjęcia na luzaka, bez zamartwiania się o to czy aby się ni pobrudzimy i czy fryzura mi się nie posuje. |
|
|
|
 |
narzeczona
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
|
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 19:09
|
|
|
|
| My tez jestemy zdecydowani na plener po weselu. Wiadomo w dzien slubu wszystko dzieje sie bardzo szybko, malo czasu do tego stres przed uroczystoscia. a po slubie opada cisnienie i mozna naprawde poszalec przed obiektywem bez nerwow i strachu o sukienke. Dla mnie takie zdjecia sa bardziej spontaniczne i radosne. |
|
|
|
 |
_karolcia_
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
|
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 16:06
|
|
|
|
| tak popieram my też sesje będziemy mieć po ślubie swobodnie bez ograniczeń czasowych i na luzie, w dzień ślubu będzie tylko taka króciutka sesja w plenerze ze starszymi żeby później ich nie ciągać |
|
 |
aneti87
Zadomawiam się

|
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 10:50
|
|
|
|
A ja mam pytanie - gdzie mozna zrobic w Radomiu ewentualnie w okolicach fajna sesje fotograficzna przed slubem? Mój Narzeczony nie chce w Muzeum Wsi Radomksiej ani w Orońsku bo to juz oklepane, poza tym On nie lubi takich sztywnych zdjęć typu przy drzewku na baczność, na ławeczce, hehe |
_________________ oto jest miłość...Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem,
a okazuje się,
że czekali na siebie całe życie... |
|
|
|
 |
ella
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 18:03
|
|
|
|
| tak się zastanawiam, jak jest plener w inny dzień niż ślub to co robicie z makijażem, fryzurą itp. jeszcze raz lecieć do fryzjera? |
|
|
|
 |
ewa_w
Rozkręcam się

Data ślubu: 12-09-2009
|
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 19:53
|
|
|
|
aneti87
polecam Pałac w Chlewiskach (kompleks pałacowy). Ok 20-30km od Radomia. |
|
 |
ka-milka
Rozkręcam się

|
|
|
|
 |
kasiek
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 14:47
|
|
|
|
my również zdecydujemy się chyba na zdjęcia już po weselu. a co do miejsca to wydają mi sie oklepane fotki z Orońska czy z muzeum wsi radomskij...widziałam gdzieś kiedyś zdjęcia z pleneru na deptaku na żeromskiego i naprawde były super (ka- milko to 4 zdjęcie które podałaś jest chyba własnie na żeromskiego)myślałam również o parku leśniczówka( choć jeszcze nie wiem jak tam teaz jest) a że mamy wesele w pażdzierniku czyli początek jesieni zdjęcia moga wyjsc naprawde atrakcyjne:)
a co do fryzjera i kosmetyczki to sama nie wiem ale chyba bedzie trzeba sie poświęcić i jeszcze raz złożyć im wizytę:) |
|
 |
Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 15:56
|
|
|
|
Obecnie jestem na etapie dogadywania ewentualnej sesji w stadninie koni... jestem ciekaw co z tego wyjdzie.
Nad zalewem w Domaniowie planuję sesję "wodną"...
Na "Żeromce"też można fają sesję zrobić |
|
|
|
 |
Luneme
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
|
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 19:22
|
|
|
|
| My będziemy mieć plener po ślubie w Gdańsku. |
_________________ Antoine de Saint-Exupéry
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostanie
 |
|
|
|
 |
lilian
Zadomawiam się

|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:47
|
|
|
|
W Gdańsku w letnich miesiącach jest naprawdę tłoczno. Kilka razy widziałam zdjęcia ślubne robione na starówce w trakcie Jarmarku Dominikańskiego, czy na plaży, wszędzie mnóstwo ludzi... obcy ludzie wchodzący w kadr to podstawowy minus robienia takich zdjęć.
Też myślałam o Gdańsku albo o Kazimierzu ale w sierpniu będzie tam jeszcze mnóstwo turystów.
Bardzo urokliwym miejscem, moim zdaniem, jest odcinek wzdłuż trasy kolejowej z Lesiowa do Bartodziejów. |
|
|
|
 |
renatkanuta
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 07 Kwi 2008 Posty: 1821 Skąd: Radom
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:50
|
|
|
|
ja uważam, ze Radom jest łądnym miastem, jego okolice też i wcale nie trzeba jechac mase km zeby znalesc urokliwe miejsce oczywiscie wszystko zalezy od gusty Młodych my chcemy albo zameczek w przytyku, albo w chlewiskach |
|
|
 |
Pani Reklama Popatrzcie na mnie

|
|
|
|