Dwór Zbożenna

Baza firm promocja

Szukaj Szukaj  Użytkownicy Użytkownicy  Statystyki Statystyki Rejestracja Rejestracja  ZalogujZaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Mathie
Pią Sie 28, 2009 10:45
Sesja fotograficzna
Autor Wiadomość
Ula 
Zadomawiam się

Wysłany: Sro Lip 22, 2009 18:29   Sesja fotograficzna

Hej napiszcie gdzie ( studio, plener - w którym miejscu) i kiedy ( w dniu ślubu, przed czy po) zaplanowaliście sobie sesję fotograficzną :mrgreen:

My zdecydowaliśmy się na plener (prawdopodobnie coś na łonie natury tzn łąka, las itd) po ślubie. Strasznie podobają nam się zdjęcia na luzaka, bez zamartwiania się o to czy aby się ni pobrudzimy i czy fryzura mi się nie posuje.

narzeczona 
Lubię tu być

Data ślubu: 24.09.2011
Wysłany: Czw Lip 23, 2009 19:09   

My tez jestemy zdecydowani na plener po weselu. Wiadomo w dzien slubu wszystko dzieje sie bardzo szybko, malo czasu do tego stres przed uroczystoscia. a po slubie opada cisnienie i mozna naprawde poszalec przed obiektywem bez nerwow i strachu o sukienke. Dla mnie takie zdjecia sa bardziej spontaniczne i radosne.

_karolcia_ 
Lubię tu być

Data ślubu: 2 październik 2010
Wysłany: Pią Lip 24, 2009 16:06   

tak popieram my też sesje będziemy mieć po ślubie swobodnie bez ograniczeń czasowych i na luzie, w dzień ślubu będzie tylko taka króciutka sesja w plenerze ze starszymi żeby później ich nie ciągać

aneti87
Zadomawiam się

Wysłany: Sob Lip 25, 2009 10:50   

A ja mam pytanie - gdzie mozna zrobic w Radomiu ewentualnie w okolicach fajna sesje fotograficzna przed slubem? Mój Narzeczony nie chce w Muzeum Wsi Radomksiej ani w Orońsku bo to juz oklepane, poza tym On nie lubi takich sztywnych zdjęć typu przy drzewku na baczność, na ławeczce, hehe :)

ella 
Zadomawiam się

Wysłany: Pon Lip 27, 2009 18:03   

tak się zastanawiam, jak jest plener w inny dzień niż ślub to co robicie z makijażem, fryzurą itp. jeszcze raz lecieć do fryzjera?

ewa_w 
Rozkręcam się

Data ślubu: 12-09-2009
Wysłany: Pon Lip 27, 2009 19:53   

aneti87
polecam Pałac w Chlewiskach (kompleks pałacowy). Ok 20-30km od Radomia.

ka-milka
Rozkręcam się

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 09:02   

A co myślicie o takich?? Podobają mi się, ale nie wszytkie mogę zidentyfikować, bo miszkam w Radomiu od miąca
http://www.fotograf-wesel...nna_z40392.html
http://www.fotograf-wesel...dom_z40205.html
http://www.fotograf-wesel...ska_z18861.html
http://www.fotograf-wesel...zew_z18847.html

kasiek 
Znam tu każdy kąt

Data ślubu: 09.10.2010
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 14:47   

my również zdecydujemy się chyba na zdjęcia już po weselu. a co do miejsca to wydają mi sie oklepane fotki z Orońska czy z muzeum wsi radomskij...widziałam gdzieś kiedyś zdjęcia z pleneru na deptaku na żeromskiego i naprawde były super (ka- milko to 4 zdjęcie które podałaś jest chyba własnie na żeromskiego)myślałam również o parku leśniczówka( choć jeszcze nie wiem jak tam teaz jest) a że mamy wesele w pażdzierniku czyli początek jesieni zdjęcia moga wyjsc naprawde atrakcyjne:)
a co do fryzjera i kosmetyczki to sama nie wiem ale chyba bedzie trzeba sie poświęcić i jeszcze raz złożyć im wizytę:)

Bacaj
VIP

Właściciel firmy
Jacek Brożek Fotografia
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 15:56   

Obecnie jestem na etapie dogadywania ewentualnej sesji w stadninie koni... jestem ciekaw co z tego wyjdzie. :)
Nad zalewem w Domaniowie planuję sesję "wodną"...
Na "Żeromce"też można fają sesję zrobić :)

Luneme 
Zadomawiam się

Data ślubu: 18.09.2010
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 19:22   

My będziemy mieć plener po ślubie w Gdańsku.

lilian 
Zadomawiam się

Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:47   

W Gdańsku w letnich miesiącach jest naprawdę tłoczno. Kilka razy widziałam zdjęcia ślubne robione na starówce w trakcie Jarmarku Dominikańskiego, czy na plaży, wszędzie mnóstwo ludzi... obcy ludzie wchodzący w kadr to podstawowy minus robienia takich zdjęć.

Też myślałam o Gdańsku albo o Kazimierzu ale w sierpniu będzie tam jeszcze mnóstwo turystów.

Bardzo urokliwym miejscem, moim zdaniem, jest odcinek wzdłuż trasy kolejowej z Lesiowa do Bartodziejów.

renatkanuta 
Domownik

Data ślubu: 5 czerwca 2010
Pomogła: 1 raz
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 12:50   

ja uważam, ze Radom jest łądnym miastem, jego okolice też i wcale nie trzeba jechac mase km zeby znalesc urokliwe miejsce :) oczywiscie wszystko zalezy od gusty Młodych :) my chcemy albo zameczek w przytyku, albo w chlewiskach :)

Jesteś naszym największym sukcesem... :*

Pani Reklama
Popatrzcie na mnie

Odpowiedz do tematu